How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Son günlerimi onunla mı / onsuz mu geçirmeliyim?

Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dedi :D Hepsi aynı heeepsiiiiii kızlar

İçine Türk kaçmış bunun. Adamı sen mi bu hale getirdin acaba.

Kırk yılda bir eline geçecek fırsatı,elin adamı için heba etme.
Yarın öbürgün biteceği çok belli.Bari son günlerini gezip tozarak zevkle geçir.

bişey yapmak istemiyorm tv izlemek istiyorum derken ?? ne yapmak istemiyo bu adam :KK53:

Yani ben istiyorm ki birlikte bişeyler yapalım yürüyüşe çıkalım oturalım el ele film izleyelim muhabbet edelim müzik dinleyelim kart fln oynayalım o geliyo oturuyo bilgisayarın başına sanki ben yokmuşum gibi bi pcye bakıyo bi televizyona bu yüzden hiç iletişimde kurmuyoruz. bide bana soğuk soğuk davranıyo günlerimizi boşuna harcıyo

tamam işte 11 ay sevgili olmuşsunuz.
bence sen döndüğünde bu ilişki sürmeyeceği için şimdiden soğutuyor aranızı.
ama sen de döndüğünde bir beklenti içinde olmayacaksan "bak 2 haftam kaldı bu zamanı değerlendirelim ve ayrıldığımızda birbirimizi böyle hatırlayalım" diyip son günleri güzel geçirmeyi teklif edebilirsin.
türk kızına uygun bir alternatif değil. unutamaz..

Sarıl uyu, güler yüz göster. Her lafını alttan al, yeterki küsmesin. Yaptığın yemeği beğenmedi diye trip atsın, yemek vakti evde yoksun diye kızsın. Sen ağla, neyin var demesin de yarın erken kalkıcam diye azarlasın. He bir de Türk Kadını altı üste diye hakaret etsin.

Kaç yıldır evlisiniz? Çocuk var da mı vazgeçemiyorsunuz?
evli derken kızımız öğrenci öğrenci değişim programıyla gitmiş bula bula bir erkekle aynı evde yaşamayı uygun bulmuş malum buralarda çok hoş olmuyor fırsattan ziyade..gitmiş bir de sarı bir Almana hizmet etmiş en at avrat silah modelinden:KK8:

Yani ben istiyorm ki birlikte bişeyler yapalım yürüyüşe çıkalım oturalım el ele film izleyelim muhabbet edelim müzik dinleyelim kart fln oynayalım o geliyo oturuyo bilgisayarın başına sanki ben yokmuşum gibi bi pcye bakıyo bi televizyona bu yüzden hiç iletişimde kurmuyoruz. bide bana soğuk soğuk davranıyo günlerimizi boşuna harcıyo
neyse evlendiğinde zorluk yaşamayacaksın malum provasını yapmışsın tipik erkek

2 farklı kültür olmayacak fazla ümit bağlama vardır bundada hayır ,

sanırım o daha gencini bulur

ve seni tabiki unutur ve bir zamanlar türk sevgilim ardı diye etrafta deneyimlerini anlatır

Bir de şöyle bi sorun var biz yurtta kalıyoruz evde yaşamıyoruz yani burda yurtlar karışık. Benim odamın kira sözleşmesi bu ayın sonunda bitiyo yani 30 ağustosta odamdan çıkış yapmak zorundayım ve türkiyeye 7 eylülde dönüyorum bir ay daha kira vermemek için ben erkek arkadaşımda kalırm diye düşünmüştüm ama eğer onunla konuşmayacaksam kalacak yerimde yok demektir çünkü şuan tatil oldu okullar ve herkes ailesinin yanına gitti kimse yok burda. Ben bu çocuk için bi ay daha fazladan kaldım :/

Kullanmış seni resmen,bas tekmeyi mis gibi almanya gez dolaş ya..:KK67:

neyse evlendiğinde zorluk yaşamayacaksın malum provasını yapmışsın tipik erkek

Gerçekten hepsi böyle mi oluyo yaa ben dayanamam... Tün gün bekle gelmeden giyin süslen makyaj yap suratına bakmasın yemeği beğenmesin yemesin.. Dün resmen ağlamaktan gözlerim kıp kırmızı oldu çok bencil bu erkekler

Gerçekten hepsi böyle mi oluyo yaa ben dayanamam... Tün gün bekle gelmeden giyin süslen makyaj yap suratına bakmasın yemeği beğenmesin yemesin.. Dün resmen ağlamaktan gözlerim kıp kırmızı oldu çok bencil bu erkekler
1 ay part time çalışcaksın o zaman artan vakitlerde gezersin..

yoo genelleme yapma hepsi öyle değil. belki o da öyle değil ama başına gelecekleri bildiği için seni uzaklaştırmaya çalışıyor gibi. en nihayetinde Almanlar soğuk kanlı insanlar vesselam.

evli derken kızımız öğrenci öğrenci değişim programıyla gitmiş bula bula bir erkekle aynı evde yaşamayı uygun bulmuş malum buralarda çok hoş olmuyor fırsattan ziyade..gitmiş bir de sarı bir Almana hizmet etmiş en at avrat silah modelinden:KK8:
İronik bir soruydu :) Sorunlu evliliğime çocuğum için katlanıyorum konularına benzemiş çünkü. Adam resmen kullanmış arkadaşı; umarım çamaşırını yıkayıp arkasını da toplamamıştır.

Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dedi :D Hepsi aynı heeepsiiiiii kızlar

Kocam beklemiyor benden bunları. Geçici sevgiliniz haddini aşmış bence.

İronik bir soruydu :) Sorunlu evliliğime çocuğum için katlanıyorum konularına benzemiş çünkü. Adam resmen kullanmış arkadaşı; umarım çamaşırını yıkayıp arkasını da toplamamıştır.
A dan Z ye ziyadesiyle yapmış. Çocuk bunu bir Alman kıza yapsaydı sıkıyorsa.

Back