• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son günlerde iyice kilo aldım

eselif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
38
0
36
Ankara
son gunlerde iyice kilo aldım çok yemiyorum ama çok uyuyorum herhalde ondan ve son ıkı gundur deli gibi ağlıyorumm kıyafetlerım çok kötü duruyor üzerimde. yüzümü beğenirdim artık tabak gibi oldu çok büyük oldu.. herkes kilo vermiş olarak gelecek okula ben kılo almş olarak gideceğim ne yapacağım ben oturunca midem çıkıyo ..bel diye bir şey kalmadı dümdüz her tarafımm=(((( çok mutsuzummm

son gunlerde iyice kilo aldım çok yemiyorum ama çok uyuyorum herhalde ondan ve son ıkı gundur deli gibi ağlıyorumm kıyafetlerım çok kötü duruyor üzerimde. yüzümü beğenirdim artık tabak gibi oldu çok büyük oldu.. herkes kilo vermiş olarak gelecek okula ben kılo almş olarak gideceğim ne yapacağım ben oturunca midem çıkıyo ..bel diye bir şey kalmadı dümdüz her tarafımm=(((( çok mutsuzummm

kuzum kuzum kuzum ne üzülüyosun ya kaç kilosun boyun kaç söle bi bakim önce...ayrıca dukan diyeti öneririm sana uyku kilo yapmaz bu bir ikincisi ne kadar yersen iştahını bi o kadar açarsın.evde spora başla şekerden yağdan uzak dur havalar güsel nede olsa yürüyüş yap derim:46::46::46:

tok 78 kılo . boy 1.63 yaş 19 ama 26 gösteriyorum en az :((((( ramazanda nasıl olacak ki dukan dieti ya bide okul zamanı olsa yapardım belki ama evdeyım su an annemın yaptıklarını yemek zornda oluyorumm:((( öyle üzülüyorum ki üzüntüden başım ağrıdı midem bulandı hiçbşy yemedm annem kızdı artk.. öyle kötüyüm kiii

tatlım o kadar da abartılıcak bi kilon yok verirsin..anenmin yaptıgı yemeklere mecburum diye bi bahane kabul etmiyorum madem bu kadar aglıyorsun sızlıyorsun o zaman sahurda corba iç iftarda da salata ve ızgara et ye yine sahurda etimek ve salatalık domates 2 zeytin ve bol su bu kadar basit illa yemek yemek zorunda değiliz ramazan diye...en az 15kilo vermen lazım yasın genç çabuk verirsin amakararlı olmalısın

evet en az 15 kg ne yapacağım bilmiyorum 1 aydır zaten çok yemiyorum öyle ama metabolizmam çok zayıf birde bağırsak tembelliğ var son bir haftadır midem falan şiş :(

ya ben ne yapcamm sen gene hırs yapar bi şekilde kilo verirsin ya ben.
ya ben ya ben ya ben
ya beeeen:26:

hayvaaaaaaan gibi yemek yiyorum 50 nin üstüne çıkamadım ya bende giydiğim kıyafetler yakışmıyo die ağlıyorum aynanın karşısına geçip.
benim durumum seninkinden de kötü. kötü çok kötü :26: çare yok yediklerimi anında yakıyorum.
ama sen kilo verebilirsin sadece bi dönem bozuk bi psikoloji yaşarsın sonra hırs eder aldığın kiloları hoooooooop geri gönderirsinnnnn..

yaparsınn :21:

bagırsak tembelligi genellikle yediklerimizden kaynaklıdır sürekli beyaz ekmek makarna pilav tüketiyorsanız çok dogal kilo vermek isteyenlere ilk tavsiyem şekeri tamamen kaldırmaları tuzuda azaltmak çok önemli çünkü tuzda şişkinlik yapıyor herşeyden önemliside tam bugday yada kepekli ekmek yemek ve beyaz ekmegi unutmak ben bu şekilde 20 kilo verdim tabi hergün yürüşte yaptım ekmegi sadece kahvaltıda yedim akşamları genelde bulgur pilavı yada kepekli makarna yerim onuda ölçülü yerim tabi tatlı istegi içinde aradabir dondurma yada çikolata yedim.

Back