- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.553
- 35
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Temmuz ayı 3750
Ağustos 3288
Bu ay daha gelmedi bekliyorum
Sizin faturalar benim için çok fazla Allah ödeme kolaylığı versinTemmuz ayı 3750
Ağustos 2888
Elektrik mi bu kadar geliyorTemmuz ayı 3750
Ağustos 2888
Sen faturalar konusunda çok şanslısın biz klimayı çalıştırırken ödediğimiz faturayı severek ödüyoruzSizin faturalar benim için çok fazla Allah ödeme kolaylığı versin
Kıyamam yaSen faturalar konusunda çok şanslısın biz klimayı çalıştırırken ödediğimiz faturayı severek ödüyoruzo kadar sıcak oldu yani düşün
Elektriktir arkadaş Adana da yaşıyor klimalar yüzünden yüksek oluyor o aylardaElektrik mi bu kadar geliyor
Arkadaşlar akdeniz bölgesinde yazın sıcağında klima çalıştırmak zorunda oldukları için bu kadar yüksek elektrik faturası ödüyorlarElektrik mi bu kadar geliyor
Amin canımSizin faturalar benim için çok fazla Allah ödeme kolaylığı versin
Evet canımElektrik mi bu kadar geliyor
Bu yaz mersindeydik yazlıkta çift klima 7/24 çalışıncaElektriktir arkadaş Adana da yaşıyor klimalar yüzünden yüksek oluyor o aylarda
Hangi şehirdesin petekler şimdiden açılmışÇarşamba günü itibariyle 7 petekten 2 sini açmış biri olarak bende bu yıl tahmini mayısa kadar sürecek olan doğalgaz faturalarını çok merak ediyorum
Kastamonu. Aslinda durulamayacak kadar soğuk değil evde bebeğim olduğu için gece ve sabaha karşı soğuk olduğu için açtım. Kıyamadım yanağı kulağı soğuk oluyorHangi şehirdesin petekler şimdiden açılmış
Oyyyy oyun yerim onu benKastamonu. Aslinda durulamayacak kadar soğuk değil evde bebeğim olduğu için gece ve sabaha karşı soğuk olduğu için açtım. Kıyamadım yanağı kulağı soğuk oluyor
Bende o moddo ile ilerliyorumOyyyy oyun yerim onu benaç tabi üşümesin o
ödesin babası faturaları
Bu sene Bursa da çok sıcak oldu millet klima taktırma peşinde koştu ona harcanan elektriğe hiç acımıyorum benArkadaşlar akdeniz bölgesinde yazın sıcağında klima çalıştırmak zorunda oldukları için bu kadar yüksek elektrik faturası ödüyorlar
Anladım çift klima bu sıcaklar böyle giderse biz de ikinciyi taktıracağız yatak odasınaAmin canım
Evet canım
Bu yaz mersindeydik yazlıkta çift klima 7/24 çalışınca
Bizim burada koca yaz mevsiminde bunaltıcı geçen gün sayısı toplasak 10 gün ancadırBu sene Bursa da çok sıcak oldu millet klima taktırma peşinde koştu ona harcanan elektriğe hiç acımıyorum ben
Öyle olan şehirlere bu yaz çok özendim birkaç yaz Afyon'a gittim hiç Bursa'daki gibi sıcaklık yok yani bunaltmıyor sıcağı buraya mı taşınsak napsak diye düşündüm yaniBizim burada koca yaz mevsiminde bunaltıcı geçen gün sayısı toplasak 10 gün ancadır
Aynı Afyon gibiÖyle olan şehirlere bu yaz çok özendim birkaç yaz Afyon'a gittim hiç Bursa'daki gibi sıcaklık yok yani bunaltmıyor sıcağı buraya mı taşınsak napsak diye düşündüm yani