Son elektrik faturanız kaç TL geldi?

isminin hakkını mi veriyorsun kiz ocak da mi yakmadin😂😂😂
Canımmmm memleketime bu yıl kış gelmedi aksine bu yıl alt daire boş daha fazla yakıyorum ama havalar sıcak gidiyor
Evim sabah ve akşam güneşi alıyor etkisi büyük mantolama var ve de ara kattayım alt kat dolu olsa anca 600 700 tl gelirdi diye düşünüyorum

Soldaki 2022 Eylül ayı su faturası
Sağdaki 2022 Ağustos ayı elektrik faturası

(Faturalar ajandamın arasından çıktı bi ara evde ekonomi bakanı bendim de)😂

Suya pek zam gelmemiş hatta yeni seçilen başkanımız suya yüzde 25 indirim bile yaptı.

Bugün su faturası geldi 175 TL elektriği dört gözle bekliyorum tahminim 1800 civarı gelir çünkü klima 7/24 27 derecede sabit çalışıyor doğalgaza destek veriyor kendileri😂kurutma makinem haftada 2 3 kez çalıştı
1000037399.jpg

Normalde 300 400 tl gelen faturamız bu ay 783 tl geldi 224 olan kotayı aştığımız için kw başına iki katı ücret oluyormuş klimamız 7/24 bir ay boyunca hiç kapanmaz böyle iken bile en fazla 300 küsür ödüyorduk bu ay nasıl bu kadar fazla oldu anlayamadık bulaşık makinasını bu ay fazla çalıştırdım keza fırın da öyle bunlara bağlıyorum sizlerin faturası kaç TL geldi?

Güncelleme Mart ayı elektrik faturası 227 TL
10 Mart 2023 mesajım böyleymiş😬 Mart ayında elektrik 227 gelmiş aman Allahım 227 mi öpüp başıma koymuş muydum acaba faturayı😬

2337 TL doğalgaz geldi babamlara benim öngördüğüm fatura tutarı 3 bin beklerken 1700 TL geldi ytong sen ne güzel bir şeymişsin yahu

X