- 6 Ağustos 2010
- 38.587
- 67.452
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Doğalgaz faturası 67.99 tl gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi ya skandal değilElektrik 245 geldi
Bizede 500 civari geldi klima kapandığı icin erken kapandı ama sıcak modunda tekrar 2000 binleri bulurÇok iyi ya skandal değil
Kar yağmış öyle diyorlar Uludağ onun soğuğu inmiştir burasıda soğudu biraz 2 gündür gece sicakligi 13-14 kadar düşüyor kapı pencere kapandı.Biz de şuan doğalgaz ve elektrik kullanımını artırdık hava oldukça soğudu çünkü
Soğuğu kapatıp sıcağa çevirdik çevirmeden evvel bir ay işte düşük fatura geldi şimdi tam yol ileri marş devamBizede 500 civari geldi klima kapandığı icin erken kapandı ama sıcak modunda tekrar 2000 binleri bulur
Evet Uludağ'a yağmış biraz onun ayazı var çok soğuk şuan bildiğin kış ayı dışarıda telefonla konuşurken elin donuyorsa ve çamaşırları asarken elin çok üşüyorsa Uludağ'a kar yağmış demektir bu arada bizde dün gece derece 6 yı gösteriyorduKar yağmış öyle diyorlar Uludağ onun soğuğu inmiştir burasıda soğudu biraz 2 gündür gece sicakligi 13-14 kadar düşüyor kapı pencere kapandı.
Benim faturam 240 küsür YouTube premium ile birlikte 300 ödüyorumKızlar cep telefonu faturalarınız ne kadar geliyor ?
Operatörün hangisiBenim faturam 240 küsür YouTube premium ile birlikte 300 ödüyorum
15+2 GB 1000 dk 250 SMS Türk TelekomOperatörün hangisi
Kaç gb internet hizmeti veriyor?
Benim de Türk telekom 10 gb kamu + 30 gb ek paket ile birlikte 377 tl15+2 GB 1000 dk 250 SMS Türk Telekom
Yeni paketler bu fiyatBenim de Türk telekom 10 gb kamu + 30 gb ek paket ile birlikte 377 tl
Evde internete ihtiyaç duymuyorum vaktimin çoğunluğu dışarıda geçtiği için o nedenle yüksek gb lı paketler kullanıyorum .Tarife taahhüdünün bitmesine 35 gün kaldı. Şimdi araştırma yapıyorum
Aşağıdaki gibi bir teklif geldi