- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Elektrik faturası 215.70 tl gelmiş
Benim su 420
Sizin yaşadığınız yerde su çok ekonomik bizim İzmir de 1060 tl geldi geçtiğimiz ay bu ay ne gelir bilmiyorum, elektrik daha az geliyor sudan o da klima çalışıyor diye 820 tl geldi geçtiğimiz ay.Ama bahçe suladim
Hangi şehirdesin ,suyun tonu pahalı galibaBenim su 420
Sanırım pahalı Akdeniz bolgesindeHangi şehirdesin ,suyun tonu pahalı galiba
Yaşadığım yerde suyun tonu 6.5 tlSanırım pahalı Akdeniz bolgesinde
Ton konusunda İzmir 1.Mersin 2. En pahalı suları kullanıyoruz 1200 geldi ki internette daha yüksek faturalar gördüm.Sizin yaşadığınız yerde su çok ekonomik bizim İzmir de 1060 tl geldi geçtiğimiz ay bu ay ne gelir bilmiyorum, elektrik daha az geliyor sudan o da klima çalışıyor diye 820 tl geldi geçtiğimiz ay.
Maşallah bir sonraki faturada ben de bakayım bi suyun tonu kaç para bizim burada yükletilme yok sınırsızBugün karta su yüklettim gitmişken suyun tonu ne kadar diye sordum 10 tl imiş
20 ton su aldım 2 - 2.5 ay yeter
Dün nakit ödeme yaptım ama Ekim , Kasım ,Aralık aylarının 6 sından sonra kredi kartımın hesap kesimi gerçekleştikten sonra kredi kartıyla her ay 20 30 tonluk su yükletip önümdeki 1 yılın suyunu Ocak ayından önce zamlı fiyat tarifesi uygulanmadan almayı düşünüyorum hayırlısıMaşallah bir sonraki faturada ben de bakayım bi suyun tonu kaç para bizim burada yükletilme yok sınırsız