Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abicim seni bugün kimse anlamayacak gibi görünüyor. Çok seviyoruz ülkece böyle abartmayı. Ege denizini Büyük Okyanus sandığıkları için. Sen yorma kendini boşuna üzülüyorum böyle olunca
Bir boğulma vakası var bonusAbi arkadaşlarımız var kk dan ablası seferihisarda sahilde dükkanı su basmış zor kurtardık kendimizi demiş
Abla yıkım yok ama küçük catlamalar oluşmuş yani ben Soma dayım abla ama burda da biseyler oldu sanırım sürekli ambulan sirenleri caliyor ya yardıma gidiyorlar yada panikle atlayan oldu sanırımMeklekcim sen neredesin,yikilmasindan korktugun evin nerede,gecmis olsun,insallah evin de saglamdir.Bazi kanallar gosteriyor,evler biskuvi gibi catlamis ama ayaktalar,icindekiler sag cikmistir en azindan=/...
iyi çok şükür bir sorun yok Bibi'deBibibella İzmirdeydi. Nasıl acaba...
İyiyim canımBibibella İzmirdeydi. Nasıl acaba...
Bir çok yerde dalga kıran da var zaten ama seferihisarda baya bi deniz akmış bölgeye bir yaşlı kadında boğularak ölmüştamam haklısınız, tsunami olacak hatta ben şu anda denize sıfır oturuyorum, ölüp gideceğim. Kendimi teselli etmek için olmayacak diyordum ama çok büyük bir tsunami bekleniyor.
abla tsunami tabii ki olacak ama ölümcül boyutta değil bu sebeple tsunami olacak diyip insanları korkutmayalım diyorum.
yukarıda da yazdım bir gemi geçiyor sahile dalgası geliyor, bunda deprem olmuş tabii ki dalgası olacak kıyıya su basacak ama bu ölümcül bir yıkım asla olmayacaktır.
bu sebeple tsunami olacak diye insanları korkutmanın anlamı yok !
bakın ben ölümcül seviyede bir tsunamiden bahsediyorum.