• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Niye abartsınlar 🙁 sonuçta ben orda değilim görmedim zaten depremde bütün raflar yere inmiş bide su basmış yükselmiş korkutucu bi durum can havliyle tabi daha fazla hissetmiş olabilir herşeyi

Ben de goruntuleri gordum az once evet butun sehri yutacak bir tsunami degil ama baya su basmiş ve bilek boyu seviyesinde de degildi. 😨 Uzuldum ve korktum oradakiler icin. Panikten sesleri titriyordu

Çocukluğumda oturduğum mahalle özkanlar , orada da deprem yaşadık.
Ve 4 şiddetinde bile hasar görmüştük çünkü fay hattı üzerine kurulu...
Ben evka'da oturdum.
Özkanlar'da apartman yıkılmış görüntülerini gördüm.
ALLAH'ım yardım etsin.
Çok üzücü.
Eşimin ailesi İzmir'li neyse ki haber aldık, iyiler.
K.validemlerin karşı apartman yıkılmış,
İnşallah kimse ölmemiştir....

Niye abartsınlar 🙁 sonuçta ben orda değilim görmedim zaten depremde bütün raflar yere inmiş bide su basmış yükselmiş korkutucu bi durum can havliyle tabi daha fazla hissetmiş olabilir herşeyi

abla bakın yeniden yazıyorum, su basmaları, suyun yükselmesi olur ama bu insan hayatına kast edecek boyutta olmaz. evinizi su bastığı zaman boğulacağım endişesi yaşıyor musunuz ? Bizim denizlerimizde olan tsunami etkisi bu kadardır. kıyı şeridine dalgalar vurur arka sokağa geçmez bile. Can kaybı oluşması mümkün değildir.

Tsunami bekleniyor demek insanları panikletmekten öteye gitmez ki Ege denizinde Tsunami bekleyecek kadar süre olmaz direk dalgalar kıyıya vurur.

Tsunami bekleniyor diyen uyduruyordur, bunu bir prof söylemiş ise onunda profluğu alınmalıdır.

bakın yeniliyorum bizim iç sularımızda hatta hatta Akdeniz ve Karadeniz de bu OLMAZ !

yahu Marmara depremini Kocaeli'de yaşadım neden tsunami olmadı ?

7.4 deprem oldu neden tsunami olmadı yapmayın Allah aşkına

su yükselmişte ne kadar yükselmiş ? canımızı zor kurtardık dediğine göre suyun bel hizasına gelmesi lazım. Sorun bakalım su ayak bileğini geçmiş mi ?

Yapmayın Allah aşkına

Ben evka'da oturdum.
Özkanlar'da apartman yıkılmış görüntülerini gördüm.
ALLAH'ım yardım etsin.
Çok üzücü.
Eşimin ailesi İzmir'li neyse ki haber aldık, iyiler.
K.validemlerin karşı apartman yıkılmış,
İnşallah kimse ölmemiştir....
Allah yardımcıları olsun :(

Çok geçmiş olsun inşallah can kaybı olmazz..
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Kazen abartı değil, şuan videoları gördüm sanırım seferihisardan.
Caddelerden, sokak dükkanların önünden dere gibi sular akıyor, deniz taşmış...

abla ben mi izah edemiyorum, yahu dedim ki gemi geçse dalga yapıyor depremde tabii ki su taşması olacak ama tsunami bekleniyor ne demek ?

Lütfen bir bakın tsunami videolarına ne insan gücü durabilir önünde ne başka bir şey....

bu yaşananlar ufak çaplı taşmalar, yıkıcı tsunami denen şey saatte 300 km hıza ulaşır yahu karşı kıyı ile bu kıyı arası zaten 300 km akıl var mantık var....

denizin bilek seviyesi yükselmesi sonrası tsunami bekleniyor açıklamasını ben kabul edemiyorum neden anlatamadı mbir türlü

tamam haklısınız, tsunami olacak hatta ben şu anda denize sıfır oturuyorum, ölüp gideceğim. Kendimi teselli etmek için olmayacak diyordum ama çok büyük bir tsunami bekleniyor.

abla tsunami tabii ki olacak ama ölümcül boyutta değil bu sebeple tsunami olacak diyip insanları korkutmayalım diyorum.

yukarıda da yazdım bir gemi geçiyor sahile dalgası geliyor, bunda deprem olmuş tabii ki dalgası olacak kıyıya su basacak ama bu ölümcül bir yıkım asla olmayacaktır.

bu sebeple tsunami olacak diye insanları korkutmanın anlamı yok !

bakın ben ölümcül seviyede bir tsunamiden bahsediyorum.

ben tsunamiden bahsetmiyorum ki sel baskını gibi görüntüler cnn de gösterildi diyorum.

dıger kısının ablası da soylemıs sız de alıntılayıp yazmıssınız ya o mesaja ıtafen

Kazen Kazen abinin dediği doğru çünkü bilek hizasını belki çok az geçmiştir yukarda ki video da öyle gözüküyor 😕

ben tsunamiden bahsetmiyorum ki sel baskını gibi görüntüler cnn de gösterildi diyorum.

dıger kısının ablası da soylemıs sız de alıntılayıp yazmıssınız ya o mesaja ıtafen

o olacak zaten diyorum, gemi geçse oluyor bu su salınımları.

benim isyanım tsunami bekleniyor cümlesine....

bu mevcut taşkında asla ölümcül değildir anlatmak istediğim budur.

insanları tsunami olacak diye korkutmayı doğru bulmuyorum

abla bakın yeniden yazıyorum, su basmaları, suyun yükselmesi olur ama bu insan hayatına kast edecek boyutta olmaz. evinizi su bastığı zaman boğulacağım endişesi yaşıyor musunuz ? Bizim denizlerimizde olan tsunami etkisi bu kadardır. kıyı şeridine dalgalar vurur arka sokağa geçmez bile. Can kaybı oluşması mümkün değildir.

Tsunami bekleniyor demek insanları panikletmekten öteye gitmez ki Ege denizinde Tsunami bekleyecek kadar süre olmaz direk dalgalar kıyıya vurur.

Tsunami bekleniyor diyen uyduruyordur, bunu bir prof söylemiş ise onunda profluğu alınmalıdır.

bakın yeniliyorum bizim iç sularımızda hatta hatta Akdeniz ve Karadeniz de bu OLMAZ !

yahu Marmara depremini Kocaeli'de yaşadım neden tsunami olmadı ?

7.4 deprem oldu neden tsunami olmadı yapmayın Allah aşkına

su yükselmişte ne kadar yükselmiş ? canımızı zor kurtardık dediğine göre suyun bel hizasına gelmesi lazım. Sorun bakalım su ayak bileğini geçmiş mi ?

Yapmayın Allah aşkına
Can kaybı var demedik ki zaten durumu abarttığımızda yok. Bilimsel açıklama tsunami değildir anlıyorum.
Basit bi su basmasıda değil ama.

Direk ordam su altında kalan dükkanı olan birisi bunu diyo yani el kadar su deyipte küçümseyemem sıkıntısını.

Arabalar üst üste çıkmış suyla ilerleyip kendi araçlarınıda çıkaramıyolarmış.
İnş bu onun abartısıdır.

Back