• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

cnn de de gosterıldı o goruntuler

tamam haklısınız, tsunami olacak hatta ben şu anda denize sıfır oturuyorum, ölüp gideceğim. Kendimi teselli etmek için olmayacak diyordum ama çok büyük bir tsunami bekleniyor.

abla tsunami tabii ki olacak ama ölümcül boyutta değil bu sebeple tsunami olacak diyip insanları korkutmayalım diyorum.

yukarıda da yazdım bir gemi geçiyor sahile dalgası geliyor, bunda deprem olmuş tabii ki dalgası olacak kıyıya su basacak ama bu ölümcül bir yıkım asla olmayacaktır.

bu sebeple tsunami olacak diye insanları korkutmanın anlamı yok !

bakın ben ölümcül seviyede bir tsunamiden bahsediyorum.

Cok gecmis olsun Allah yardimcilari olsun. Bursa niluferde cok hissettim,disarida olmama ragmen. Tansiyonum dustu zannettim once. Baktim deprem.

Hissetim maalesef Istanbuldayım anlık bi histi hatta dedim hayal mi görüyorum avizeye baktım sallanmıyordu İstanbulda ki yakın zamanda ki depremlerin hepsini yaşadığım için paranoya yaptığımı zannetmiştim ama gerçekmiş deprem 😢

yanlış anlamayın ama arkadaşın ablası abartmış : )

ya da yüzme bilmiyor bilek derinliği suda boğulmaya kalkmış ...

Niye abartsınlar 🙁 sonuçta ben orda değilim görmedim zaten depremde bütün raflar yere inmiş bide su basmış yükselmiş korkutucu bi durum can havliyle tabi daha fazla hissetmiş olabilir herşeyi

İstanbul'da hissetmedim ben de.
İzmir'de olan herkese çok geçmiş olsun.
Zarar ziyan kaybınız olmadığını umarım 🙏
İhtiyaç duyduğunuz ve elimden gelen birşey varsa bildirin lütfen..

Niye abartsınlar 🙁 sonuçta ben orda değilim görmedim zaten depremde bütün raflar yere inmiş bide su basmış yükselmiş korkutucu bi durum can havliyle tabi daha fazla hissetmiş olabilir herşeyi
Egede olan arkadaşlarım 2 saat önce denizden büyük dalgalar, fırtına gibi görüntüler paylaşmıştı sosyal medyada.
Sanırım bazı kesimlerde hava çok kötü, deprem öncesiydi benim gördüğüm videolar.

Etkisi var mıdır bilemem.

Geçmiş olsun.... Allah beterinden korusun, üzücü oldu yine.

Back