- 10 Ekim 2014
- 31.848
- 142.639
- 798
Bornova ve Buca da yıkılan binalardan bahsediyorlar, hangi semtteydi biliyor musun?
@NeverOne iyi misiniz???
Başka izmirli kimler var, ay aklım durdu..
Semti bilmiyorum malesef.
İnsallah herkes iyidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bornova ve Buca da yıkılan binalardan bahsediyorlar, hangi semtteydi biliyor musun?
@NeverOne iyi misiniz???
Başka izmirli kimler var, ay aklım durdu..
cnn de de gosterıldı o goruntuler
Ay benimde mideme ağrılar girdi soğuk kanlı biriyimdir ama çok gafil avlandım.. Carfur dayfım öyle kötü sallandıkki aman yarrabi. Hala başım dönüyorÇok hissettik korktuk hala kollarım uyuşuk geçmiş olsun herkese
İnş olmaz. Sizler iyimisiniz bişey var mı etrafınızda?
yanlış anlamayın ama arkadaşın ablası abartmış : )
ya da yüzme bilmiyor bilek derinliği suda boğulmaya kalkmış ...
Geçmis olsun Allahim korusunSon dakika: Ege Bölgesinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.
Egede olan arkadaşlarım 2 saat önce denizden büyük dalgalar, fırtına gibi görüntüler paylaşmıştı sosyal medyada.Niye abartsınlar sonuçta ben orda değilim görmedim zaten depremde bütün raflar yere inmiş bide su basmış yükselmiş korkutucu bi durum can havliyle tabi daha fazla hissetmiş olabilir herşeyi
Kazen abartı değil, şuan videoları gördüm sanırım seferihisardan.Çanakkale sağlam hisseti, bardaklar zangırdadı ben camdan tsunamiyi bekliyorum :)
özkanlar ve bayraklı diye duydumSemti bilmiyorum malesef.
İnsallah herkes iyidir.
Büyük geçmiş olsunÇok geçmiş olsun.