- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.301
Allah'ın izni ile bı biteydi iyiydii vallahi için çıktı daha duymaya okumaya tahammülüm kalmadıBende izlemiyorum ama her gece profil msjlarnda goruyorum korona konusunun baslgni goruyorum
Bende napammm hiç oynaşamadım hala koca bekliommmAman hic bişey yapmadım
Yemek yedik ev supurdum gece ile oynastik eşimle kahve içtik sonra onla oynastiksonra onu uyuttum o kadar sen ne yaptın
Senin bu kocan niye böyle akşamları bir yere gidiyoBende napammm hiç oynaşamadım hala koca bekliommmpatronunu köyüne götürdü
İş güç temizlik derken
Kendi kendime oturup duruyorum
Kuzu akşam gitmedi öğlen gitti evin alışverişinj yaptık patronda ailesi ile gitmek isteyince mecbur yaniSenin bu kocan niye böyle akşamları bir yere gidiyo
Ayağına prangalar vursana sunun
Bilemedim kızdım şuan onaKuzu akşam gitmedi öğlen gitti evin alışverişinj yaptık patronda ailesi ile gitmek isteyince mecbur yanio da çıkmak istemiyorda çalısı bitmiyor iste
Tamm kuzu derim bak poncikim kızıyor diyeBilemedim kızdım şuan ona
Bu 2 oldu geçende de biryerde arkadaşı patronu falan takılıyordu
Soyle ona birdaha olmasın,
Doyurur o karnını sen merak etme o seni merak etsinTamm kuzu derim bak poncikim kızıyor diyebir daha olmasın diye
Kız acı acına gitti yaaaciktim diye böğrüyordu telde
Benim oğlum geceleri pek hareket etmezdi anne karnında mışıl mışıl uyurdu doğdu günlerce gece gündüz memedeydi, sırtım yatağa değmiyordu, 8 den beri üstümdeydi daha yeni uyudu, memeler bu kadar emmeye acımaz mi, süt kalmıyor boş boş emince uçları ağrıyor, son günlerde akşamları 8 den 12 ye 1 e kadar sürekli üstümdeMehlikam bir tekme atıyor afedersin popomun çıkış noktası bile zonkluyor
Sen daha 22 haftalıksın ayağın 3 cm bu hareketler bu tavırlar nedir yahastahaneye gidince de uslu kız rolü yapıyor doktora doktor hareket ettirsin diye dürtüyor yine tık yok
Benim bu kızdan gözüm korktu mehlikam ben anladım anlayacağınıalan olmaz evde kaldı bu
Yerim bebişiniemzirirken acıyor mu?
Evde doyuracam ben o öküzüDoyurur o karnını sen merak etme o seni merak etsin
günaydın nihalimGünaydın kk nin en zarif en güzel en en en tatlı hatunları ❤❤
Günaydın canım İşe mi gideceksin?günaydın nihalim
Oyyy günaydın nihalimGünaydın kk nin en zarif en güzel en en en tatlı hatunları ❤❤
Günaydın canım İşe mi gideceksin?
Evet canım yoksa o saatte isim neyok canım oğlan erken kalkiyo mecbur ben de kalkıyorum:) sen bebislerden mi erkencisin:)