Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman hic bişey yapmadım
Yemek yedik ev supurdum gece ile oynastik eşimle kahve içtik sonra onla oynastik sonra onu uyuttum o kadar sen ne yaptın
Bende napammm hiç oynaşamadım hala koca bekliommmpatronunu köyüne götürdü
İş güç temizlik derken
Kendi kendime oturup duruyorum

Bende napammm hiç oynaşamadım hala koca bekliommmpatronunu köyüne götürdü
İş güç temizlik derken
Kendi kendime oturup duruyorum
Senin bu kocan niye böyle akşamları bir yere gidiyo
Ayağına prangalar vursana sunun

Senin bu kocan niye böyle akşamları bir yere gidiyo
Ayağına prangalar vursana sunun
Kuzu akşam gitmedi öğlen gitti evin alışverişinj yaptık patronda ailesi ile gitmek isteyince mecbur yani o da çıkmak istemiyorda çalısı bitmiyor iste

Kuzu akşam gitmedi öğlen gitti evin alışverişinj yaptık patronda ailesi ile gitmek isteyince mecbur yani o da çıkmak istemiyorda çalısı bitmiyor iste
Bilemedim kızdım şuan ona
Bu 2 oldu geçende de biryerde arkadaşı patronu falan takılıyordu
Soyle ona birdaha olmasın,

Bilemedim kızdım şuan ona
Bu 2 oldu geçende de biryerde arkadaşı patronu falan takılıyordu
Soyle ona birdaha olmasın,
Tamm kuzu derim bak poncikim kızıyor diye bir daha olmasın diye
Kız acı acına gitti yaaaciktim diye böğrüyordu telde

Benim oğlum geceleri pek hareket etmezdi anne karnında mışıl mışıl uyurdu doğdu günlerce gece gündüz memedeydi, sırtım yatağa değmiyordu, 8 den beri üstümdeydi daha yeni uyudu, memeler bu kadar emmeye acımaz mi, süt kalmıyor boş boş emince uçları ağrıyor, son günlerde akşamları 8 den 12 ye 1 e kadar sürekli üstümde

Günaydın kk nin en zarif en güzel en en en tatlı hatunları ❤❤
Oyyy günaydın nihalimpek bı üstüme alındım sabah sabah şımartıldım iyi oldu kocam gelsin az da ona şımarttırtıyım kendimi sabah şımarması olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…