Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu 1 2 gundur millet baya dikkat ediyormus haberlerde de gordum esim de gordugu kadaryla oyle dedi

para cezası bide vaka sayısından sanırım

bu yaza kadar devam edecek gibi çok hızlı artmış. inşallah ölüm sayısı azalır artık.

B Brunello Cicinelli doktoruna danis bi ilac var d ile baslayan hamilelikte doktor bana vermisti ilerleyen donemdw kabiz olursan asla zorlama kendni bundan ic zorda kalinca ama sadece dedi oyle sk sk degil dedi ben 1 kere ictim sadece bal gbi tatliydi midemi asiri bulandirmisti . Ama iyi geldgni cok kisjnin kullandgji duydum
Kendi kendine diyareye çevirdi çayım :skandal:
Neler oluyor bana :KK70:
Cicimm
Kızlar böyle yapmıştım dogumn günü sabahı geceden koymuştum bunu hemen de arabaya biner binmez bulmuş 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🙄🙄🙄🥰Eki Görüntüle 2609083
Ya ne tatlısın diloşum yerim sizi maşallah 🥰 hep öyle çok sevin birbirinizi ♥️
tamam çok zor meslek. emeğinin karşılığını alamiyo. acayip yıpratıcı. ama kolay olunuyo maaşı iyi diye giriyo çoğu kişi cici. bide bile bile giriyolar. o yüzden o kadar da çığırtkanlığa gerek yok.

mantıklı bakinca haksizlik tamam da. giren duzelmeyecegini bile bile giriyo🙄🙄
Allah sabır kuvvet sağlık versin polislere🙏🙏

ama bak bide çalışma saatleri düzelse çoğu düzelecek saniyo kocasını da duzelmeyecek. çünkü hepsi polisliğin arkasına saklanip uyuma derdinde🙄🙄
Evet şamdanım malesef kullanıyorlar. Benimki mayısta ameliyata olacak bakalım. Ameliyatltan sonra nasıl olacak çok merak ediyorum. 🤷🏼‍♀️
Allah yardmcimiz olsun yaa bu arada B Brunello Cicinelli demistinya evinde bilgisayar olmayan ogrencime haksizlik ben canli ders versem filan diye haberlerde gordum biyerde evde tv yokmus 3 cocuk vardi kaymakam onlar tv getirdi eba tv yi izleyebilsnler diyee 😭😭😭
Hadi tüm öğrencilerimde bilgisayar olsa bile doğudakiler ne yapacak haksız rekabet kanlarına işlemiş derken tam olarak bunu kastediyordum 🤷🏼‍♀️

Ya ne tatlısın diloşum yerim sizi maşallah 🥰 hep öyle çok sevin birbirinizi ♥

Evet şamdanım malesef kullanıyorlar. Benimki mayısta ameliyata olacak bakalım. Ameliyatltan sonra nasıl olacak çok merak ediyorum. 🤷🏼‍♀️

Hadi tüm öğrencilerimde bilgisayar olsa bile doğudakiler ne yapacak haksız rekabet kanlarına işlemiş derken tam olarak bunu kastediyordum 🤷🏼‍♀️
Aynennn haklisin sonunq kadar

Hangisinden bahsedionnnn🙄🙄🙄😂😂😂

Napionn gi poncikim 🥰🥰🥳🥳ne işler yaptın bugün akşam saatlerinde 🥳🥳🥳🥳
Aman hic bişey yapmadım 🙄
Yemek yedik ev supurdum gece ile oynastik eşimle kahve içtik sonra onla oynastik😂 sonra onu uyuttum o kadar 😒 sen ne yaptın

ne ameliyatı olcak cici
şimdiden geçmiş olsun diyeyim.
olsa da sen zorlamadikca normal hayata dönmez 🙄🙄 kanlarına işlemiş polislik bunların 🤦

Aa ne ameliyati

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X