- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.861
Kalk kalk üşenme nayt kulübüm kolları sıva. O zamkın sonu gelmiyor yoksa.
Sabah 5 de tekmelerle uyandırıldım (kocam değil neyseki bebem ) 7 de kadar oturdum mal gibin. 7 de kalktım kahvaltı hazırladım. Geyşamı yedirdim yolladım. Sonra topiğe geldim 2 3 saat takıldım derken midem bulanmaya karnım ağrımaya başladı. Tuvalette peçeteye kan geldi popişten mi vajinal mı anlayamadım. Yatıp dinleneyim dedim. Uyandım baktım herşey yolunda bebem hareketli bulantım bitmiş. ByNkoaLa msj attı koş topik karışmış dedi postacı güvercinim benim 🕊
Geldim burda bir şoking yaşadım ama tatlıya bağlandı. Şimdi de çorba yapacağım bebeme.
Neden kendimi 1 günde 3 gün yaşamışım gibi hissediyorum
Mutfakta bulaşıklar yığıldı bir miktar, gribim (Corona olmayanından); gözlerim çift görür, yakışmıyor diye takmadığım gözlüğümü el mahkum takar oldum iki gündür. Elim ayağım az titrer ki bunlar elbette gribal değil, iğne vurulmam gerekiyor benim de arada, iğnenin yan etkileri. 1 haftayı aştı hala bir türlü tam düzene giremedi bu sene iyi yan etki yaptı.
Ondan sersem tavuk gibiyim biraz saldım, oturduğum yerde oturakalıyorum. Ha bunlar yine bahane değil, kalkabilirim en azından mutfaktaki döküntüyü toplamaya ama kalkasım yok adam gelince toplayıversin diyorum. Acımam da yok anam, adam işte çalışır, gelir akşama karısının yeyip koyduğu çekirdek tepsilerini toplar, yine de boşamaz. Aşk böyle bişiy.