Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalk kalk üşenme nayt kulübüm kolları sıva. O zamkın sonu gelmiyor yoksa.
Sabah 5 de tekmelerle uyandırıldım (kocam değil neyseki bebem :KK70:) 7 de kadar oturdum mal gibin. 7 de kalktım kahvaltı hazırladım. Geyşamı yedirdim yolladım. Sonra topiğe geldim 2 3 saat takıldım derken midem bulanmaya karnım ağrımaya başladı. Tuvalette peçeteye kan geldi popişten mi vajinal mı anlayamadım. Yatıp dinleneyim dedim. Uyandım baktım herşey yolunda bebem hareketli bulantım bitmiş. ByNkoaLa ByNkoaLa msj attı koş topik karışmış dedi postacı güvercinim benim 🕊 :KK70::KK70:
Geldim burda bir şoking yaşadım ama tatlıya bağlandı. Şimdi de çorba yapacağım bebeme.
Neden kendimi 1 günde 3 gün yaşamışım gibi hissediyorum 🤔:KK70::KK70:

Mutfakta bulaşıklar yığıldı bir miktar, gribim (Corona olmayanından); gözlerim çift görür, yakışmıyor diye takmadığım gözlüğümü el mahkum takar oldum iki gündür. Elim ayağım az titrer ki bunlar elbette gribal değil, iğne vurulmam gerekiyor benim de arada, iğnenin yan etkileri. 1 haftayı aştı hala bir türlü tam düzene giremedi bu sene iyi yan etki yaptı.
Ondan sersem tavuk gibiyim biraz saldım, oturduğum yerde oturakalıyorum. Ha bunlar yine bahane değil, kalkabilirim en azından mutfaktaki döküntüyü toplamaya ama kalkasım yok adam gelince toplayıversin diyorum. Acımam da yok anam, adam işte çalışır, gelir akşama karısının yeyip koyduğu çekirdek tepsilerini toplar, yine de boşamaz. Aşk böyle bişiy. :KK70: :KK70:

Ben de çok istiyorum. 😂

Vallahi bir saat yol gidiyoruzz, en sonda köy var başka hiçbir yerleşim yeri yok. Hatta bizim evimizden sonra başka ev dahi yok rosum 😂
Sınırda mi kız
:d
Bir kere Edirne'nin Keşanin bir koyunun koyine gelmiştim az daha gitseydik sinirdaydik yani :KK70:

hatta size dedim ki üzerinize mum koyar onu yakarım, belli ki olayı yumuşatmaya çalışıyorum şakayla karışık bana hala höt höt yapıyor 1-2 tanesi ben öyle demedim de, ben böyle yapmadım da, ben şuyumda, ben buyum....
Espriyi şimdi anladım vallahi 😆 Şamdan'ı hiç şamdan ( mum konulan) olarak düşünmemiştim, ilahi Kazen 😆

Kuzularım yeni gelen üyeyi eğer gözünüz tutmuyorsa lütfen sadece muhatap olmama yolunu seçin. İkili diyaloğa girip tartışma yaratmayın. Aslında bunları daha önceden hep konuşmuştuk. Beğenmedim butonu yasağı sadece bizim aramızda değil topik sınırları içinde herkes için geçerli. Karşıdaki üye kaba da olsa, erkek de olsa her ne olursa olsun kesinlikle üslup bozmayın. En güzel cevap cevapsızlıktır.
Bakın bu ilk değil son da olmayacak. Her türlü insan var burada. Ben topik sahibi olmama rağmen hangi yeni gelenle tartıştığımı gördünüz? Ben bile yapmıyorsam sizde yapmayın. Cevap vermeyin gitsin. İlla taciz ediyorsa ben moderatörlerle konuşup hallederim zaten.
Lütfen bu olayın ikincisi yaşanmasın. Hepinizden rica ediyorum.
ByNkoaLa ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
BBlair BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus Yokuspokus
@H M
Nego Nego
Topik karismis :KK48: Neyseki halolmus gibi gorunuyor

Sen temizlik yapıp geldin ben hala oturuyorum :KK57:
Dusumu da aldim smdi buyuk fincan bi kahve icecegm valla 2 gndur oyle uyusuktumki hc bisey yapamadim bugun erkenden kalktim iyi oldu aksam esim gelince de kapi kollari prizleri silcem o ara toz alirim 5 dk da da oyle bide kas alip maske yapasim var bakalim kismet 🤣

Yerim senin etiketini çayım 🥰
Sadece beni etiketleyin ben üslubu ile işleyişi ile hallederim. Seni örnek kertenkele seçiyorum 🦎
Yookkk çayım yok ne kuaförü sakın. Hepimiz Hayri abiye dönücez ama buna mecburuz 😖
Brnim tek kas skntim var onuda cikanlari aliyim diyorum bakalim bozmam insallah diger seyleri kendm hallederm zten sacimida esime kestrdm gecen hafta 🤣🤣🤣

Thanksss beybisi kertenkeleden hic haz etmem ama ornek kertenkeleligi kabul edek🤣

Yaptinmi corbani bakim tarhanami yaptn

Dusumu da aldim smdi buyuk fincan bi kahve icecegm valla 2 gndur oyle uyusuktumki hc bisey yapamadim bugun erkenden kalktim iyi oldu aksam esim gelince de kapi kollari prizleri silcem o ara toz alirim 5 dk da da oyle bide kas alip maske yapasim var bakalim kismet 🤣
Oh oh maşAllah😍

Brnim tek kas skntim var onuda cikanlari aliyim diyorum bakalim bozmam insallah diger seyleri kendm hallederm zten sacimida esime kestrdm gecen hafta 🤣🤣🤣

Thanksss beybisi kertenkeleden hic haz etmem ama ornek kertenkeleligi kabul edek🤣

Yaptinmi corbani bakim tarhanami yaptn
Sen iyisin çayım ben kaş filan halledemiyorm hiiç, napceem bilmiyorum 💁

Ama ben de duşumu aldım, maskemi yaptım kolonyalandım ohhh 😂 şimdi oturalım mis mis 😍

Kuzularım yeni gelen üyeyi eğer gözünüz tutmuyorsa lütfen sadece muhatap olmama yolunu seçin. İkili diyaloğa girip tartışma yaratmayın. Aslında bunları daha önceden hep konuşmuştuk. Beğenmedim butonu yasağı sadece bizim aramızda değil topik sınırları içinde herkes için geçerli. Karşıdaki üye kaba da olsa, erkek de olsa her ne olursa olsun kesinlikle üslup bozmayın. En güzel cevap cevapsızlıktır.
Bakın bu ilk değil son da olmayacak. Her türlü insan var burada. Ben topik sahibi olmama rağmen hangi yeni gelenle tartıştığımı gördünüz? Ben bile yapmıyorsam sizde yapmayın. Cevap vermeyin gitsin. İlla taciz ediyorsa ben moderatörlerle konuşup hallederim zaten.
Lütfen bu olayın ikincisi yaşanmasın. Hepinizden rica ediyorum.
ByNkoaLa ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
BBlair BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus Yokuspokus
@H M
Nego Nego
Canım konuyu bilmiyorum ama, sen nasıl oldun ağrıların geçti mi? Yürüyebiliyor musun artık?

Sen iyisin çayım ben kaş filan halledemiyorm hiiç, napceem bilmiyorum 💁

Ama ben de duşumu aldım, maskemi yaptım kolonyalandım ohhh 😂 şimdi oturalım mis mis 😍
Konuya atlamis gibi olmak istemem ama bende bundan muzdaribim ya kas biyik sakal birbirne girdi 😁😁 doguma yakin bu virus vakalari azalsa biraz da olsa hayatimiza donsek varya o kdr mutlu olucam ki 😑😑

Selam, yasağım kaldırılmış... bir kere belirtmek isterim ki erkek felan değilim.. sabah agresif davrandım çünkü sorduğum soruyla alay edildiğini hissettim ve rahatsız oldum ben de aynı üslupla karşılık verdiğimi düşünüyorum... her neyse.. sabah yaşadığım durumdan dolayı o saatten beri karnım ağrıyor ve inşallah bebeğim zarar görmemiştir diye düşünüyorum.. hemcinslerimden destek almak için gelmiştim bu platforma ama benim üzerimden eğlenip beni engelletip kalbimi kırıp üzdünüz.. ben bir kişiyim, siz baya kalabalıksınız hepinize ayrı ayrı cevap veremem, vermem, gereği de yok.. ben saygısızlık yapıp birinizi üzdüysem affola, kalın sağlıcakla...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X