- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.761
Günaydın bnm gbi olaylara geç kalan güzel gözlüTünaydın canlarımmm
Bugün mecburi gidic sağlık ocağına çok korkuyormEe kontrolleri napicaz amaann gitmeyi veririz hastaneye mastaneye
Tunaydin busum nezamandir denk gelemiyoruz seninlee nasilsinnTünaydın canlarımmm
Ben geldiğimde olay yeri inceleme vardı Gülnihalim.İyiyiz kuzum ben de tam yazdım yeni üye geldi ortalık karıştı bir yandan da kızıma bir şeyler yediriyordum. Bir yandan buraya bakmaya çalışıyordumsen napiyorsun❤
Yaa istee bu olmasaa su dk bebek yapicinn benBugün mecburi gidic sağlık ocağına çok korkuyorm
Kazen bey fırtına gibi esti ama hepimizi dagitti ben bir de şeyden şüphelendim bir erkek üye varmış diyet gruplarında yıllarca diyet yapmış kendini gizlemiş falan. okumuştum bunu bir kere O yüzden tüp bebek diyince de inanmadım yani. Ama olabilir de. dediğim gibi direkt foto diyince orda bir dur dedik radara yakalandıkElbette şüphe çekici bir hareket :)
İyiki ben yokmuşum :_
Yaa istee bu olmasaa su dk bebek yapicinn benama doktora git kontrolu testi carti curtu var diye tirsiyorum gulom
ağlayan insan yaslanmaz nurum içine atan aglamayan insan yaslanırsekil bir a ben
on seneye kalmaz çökecem
Evet bende duydum onuKazen bey fırtına gibi esti ama hepimizi dagitti ben bir de şeyden şüphelendim bir erkek üye varmış diyet gruplarında yıllarca diyet yapmış kendini gizlemiş falan. okumuştum bunu bir kere O yüzden tüp bebek diyince de inanmadım yani. Ama olabilir de. dediğim gibi direkt foto diyince orda bir dur dedik radara yakalandık
Bebeğim ben de buradayım olanları anlamaya çalışıyordum kazenin yaklaşımını ben esprili bulmuştum bizim kızların ciddiye alisiyla sarsıldım biraz neyse ki tatlıya bağlandı çok şükür...Durun kızlar bu sabah ben de topiğe uğrayamadım önce bii seelaaamm iyii günler hepinizeee
Napıyosunuz nasılsınız
@KendinisevenbiriiJawlensky poncikvegece ByNkoaLa Diktorya Secret @Cay6 başka kimler var şuan kaçırmadım inşallah
Oyle yapiyim bende bariKan testi kese kan kalp atışı duydun mu tamamdır daha gitmesen de olur
Janansnsbdbdnsm
Ayy neye geç kaldım kız yine niler oluyorGünaydın bnm gbi olaylara geç kalan güzel gözlü
İyiyim imzoşummm evet ya denk gelemiyoruzzz sen nasılsın özleştikTunaydin busum nezamandir denk gelemiyoruz seninlee nasilsinn
Daha önce böyle bişey olmuş muydu kii:d
Baskın yedik daha nolsun nurm ahhahaha
Aynenn imzoşumbi gelen olaylı oluyorNurumm sanada iyi gunler kuzum
Iyiz valla ne olsunn bizim.topik genelde yeni gelenler yuzunden karisiyor biliyosun
Şimdi mesajlarda jestler mimikler belli olmuyor haliyle kazen bey de emojisiz yazınca ben de korktum eyvah dedimBebeğim ben de buradayım olanları anlamaya çalışıyordum kazenin yaklaşımını ben esprili bulmuştum bizim kızların ciddiye alisiyla sarsıldım biraz neyse ki tatlıya bağlandı çok şükür...
Keşke olay anında bende olmasaymışımElbette şüphe çekici bir hareket :)
İyiki ben yokmuşum :_
Niye sen de arada küçükte olsa bi göl veya gölet oluşturmuyosn ki samdanımyada ufak bi cinnet filan
Bende evde takiliyorum iste busum miros bildigin agzimiza ediyor evde sikiliyo bunaliyo anliyorum ama napalim dissri parkada gidemiyoruz haliyle bugunde okul grubundan whatsaptan yazdilsr etkinlik paylasicakmis ogretmen bugunden itibaren belki en azindan miros icin iyi olur okulunu ozledi cadi ogretmeninin resmini gorunce baya sevindi az onceAyy neye geç kaldım kız yine niler oluyor
İyiyim imzoşummm evet ya denk gelemiyoruzzz sen nasılsın özleştik
Cesaretine hayran oldum tatlım...ben olsam dağılmıştım...Keşke olay anında bende olmasaymışım
Patilimm deme ama oylee nutfeennKeşke olay anında bende olmasaymışım