- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.421
Tam isabetTmm kendinisevenbirii açıklar bana nasılsa❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam isabetTmm kendinisevenbirii açıklar bana nasılsa❤
Canım teşekkür ederim aklıma hep başka türlü zar geldi bu hiç gelmemisti. ama degisikmisTam isabet
Yani zar diyince herkesin muhtemel aklına gelen şey aynı zaten de sonradan aydınlanıyor insanrica ederim canimmCanım teşekkür ederim aklıma hep başka türlü zar geldi bu hiç gelmemisti. ama degisikmis
Işıl ışılim şu an. Vücut çorabından sonra beni teşvik eden bir şey daha ama ikisine de sahip değilim. Bu zarı evde yapabiliriz ama nasılsa evdeyiz hepAydinlandinmi
Aynen canım ama bi mantiga da oturtamadim. Öyle düşünüp durdumYani zar diyince herkesin muhtemel aklına gelen şey aynı zaten de sonradan aydınlanıyor insanrica ederim canimm
İşte şimdi aydınlanmış olduk bence deneyebiliriz ama eşim isyan etti artikAynen canım ama bi mantiga da oturtamadim. Öyle düşünüp durdum
B Brunello Cicinelli haberleri izlerken hep aklma geliyosun yaa yazik polisler zabitalar yaslilarla nasil ugrasiyo
Biz fantazi oyuncağı kullanmıyoruz, biz bize yetiyoruzAhaha yaa bir bilmeyen dahaa
İlişki pozisyonu için zar atiliyormus nihalim bende yeni ogrensemde bunu zarın üstünde her köşesinde bir pozisyonda ilişkiye giren çift var, zar atıp hangisi denk gelirse sende o pazisyonda şey ediyormussun bi çeşit fantezi yani
M mehlika nur
Hemen bakın da sileyim
Bu seferlik böyle olsun yarın acisini cikarirsiniz artikİşte şimdi aydınlanmış olduk bence deneyebiliriz ama eşim isyan etti artik
Vucut corabida efso dmiIşıl ışılim şu an. Vücut çorabından sonra beni teşvik eden bir şey daha ama ikisine de sahip değilim. Bu zarı evde yapabiliriz ama nasılsa evdeyiz hep
Aynen çay, bu kaçıncı gelen erkek üye, hatiplom adlı üyenin ilk mesaji benim mesajıma cevap ve bana özelden yazdı cevap yazmadım sonra bloke olmuş,zaten anlamıştım erkek olduğunuGoogle a yaz ve aydinlan ama yanina bi sihirli kelime dhaa yazman lazim onuda tahmn et iste ay ben ne kdr da olsa apacik biseyler konusamiyorm burda konusabilenler yazsin
Sonra hatice sandilarmz hasan cikabiliyooo umuja acik bi platform ne de olsa
Oha mehlosum ne yazdi sanaqqAynen çay, bu kaçıncı gelen erkek üye, hatiplom adlı üyenin ilk mesaji benim mesajıma cevap ve bana özelden yazdı cevap yazmadım sonra bloke olmuş,zaten anlamıştım erkek olduğunu
Evet ama alamadım hiç. Zaten şu an almayayım. İnternetten sipariş verip de hayaller hayatlar yaşayanlar gibi olurum bu vücutla.Vucut corabida efso dmi
Oldu olacak çorabı da evde dikelim, gerçi benim eşim fantazi kıyafetleri de sevmiyorIşıl ışılim şu an. Vücut çorabından sonra beni teşvik eden bir şey daha ama ikisine de sahip değilim. Bu zarı evde yapabiliriz ama nasılsa evdeyiz hep
Ne yazdiki kizzz cinsellik konusanlara yaziyo demek bana yazmadi yani pek acik acik ozele de girmeyin bence kizlar kendiniz bilirsiniz tabide bazen baya baya dokuluyor ortaya biseyler buraya uye olmadan bile okuyanlar olur yaniAynen çay, bu kaçıncı gelen erkek üye, hatiplom adlı üyenin ilk mesaji benim mesajıma cevap ve bana özelden yazdı cevap yazmadım sonra bloke olmuş,zaten anlamıştım erkek olduğunu
E anlatin da biz de faydalanalim duvar saati haa. O tehlikeli biri görür morurHem kuduksunuz hem zar ne bilmionusss duvar saati olanı da vaaaaa
Lohusaliktan konuşmuştuk topikte, bana lohusalıkta alt bolgende kızarıklık oldu mu yazmis, amacı özelde sohbet etmekOha mehlosum ne yazdi sanaqq