Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy demeseydin yumurta demeseydin ayyy imzosum gerçekten degisikmis :KK70:
Ben yumurtayı zor yiyorm jajajshdhsjak
Yaa ahaha simdi tabiki yiyemem oylee yanii bende nasi yiyomusum oyle diyorum simdi :KK70:
Bide ben ekmegin arasina kup seker koyar oyle yerdim aayy mideler karman corman oldu gece gece :KK70:

Akrosa sokardn genelde ama genel bu sinirli laf sokar hallerin gercekten beni de gulduruyor 🤣 kizma ama
Bazen tam tersi oluyor ama şu sıra değil :KK70:

Akrosa dediklerimin cetelesini tutsam fenomen olurm :KK70:

Valla babamda beni sinir eder eder karşıma geçer çok tatlı oluyorsun Yaaa diye gülerdi
O yüzden kizamiyirm :KK70:
Hadi gene yırttım çay :KK70:

Valla alistiysada yapcak bisi yok cayim bi esim yatar kizimla bi ben sira sende sira bende yapariz bizde :KK70:
Ya ben kari koca kendi yatagmzda yatmaktan baska sekl mutlu olamiyorum bide rah at edemiyorum da 🤣🤣 bide ufacik halleriyle her dedklerinin olmasni istemiyorum herkes yerini bilsin beybisiiii ya ama korkuyorm demeye baslamis seninki o ayri bi durum bende kizimin korkularinin baslamasndan korkuyorm kendjm cok korkardm geceleri kucukken 😭😭😭

Ya ben kari koca kendi yatagmzda yatmaktan baska sekl mutlu olamiyorum bide rah at edemiyorum da 🤣🤣 bide ufacik halleriyle her dedklerinin olmasni istemiyorum herkes yerini bilsin beybisiiii ya ama korkuyorm demeye baslamis seninki o ayri bi durum bende kizimin korkularinin baslamasndan korkuyorm kendjm cok korkardm geceleri kucukken 😭😭😭
Valla cayim ilk baslarda kiziyorum diye gece yatagindan kalkp koridorda bizim odanin kapisinin dibinde oturuyor kizarim diye uyandirmiyoda oyle korkuyla oturdugunu gordukten sonra daha kizmadim zaten korkusunu nasi yenicez bilmiyorum neyden korkuyosun diyorum kucuk kucuk biseyler goruyorum diyo.. bu yasta cocuklsrin hayal dunyasi cok buyuk oluyo kafalarindakileri gercek saniyolar ruyayla gercegi ayirt edemiyorlar falan.. bakalim zaman ne gostericek bize..

Yaa ahaha simdi tabiki yiyemem oylee yanii bende nasi yiyomusum oyle diyorum simdi :KK70:
Bide ben ekmegin arasina kup seker koyar oyle yerdim aayy mideler karman corman oldu gece gece :KK70:
Oha naptiniz bee 🤣
Bizim oralwrda da yagda yumurtaya pekmez dokup yerler , kuru fasulyeye pekmz dokup yerler degisik 🤣

Oha naptiniz bee 🤣
Bizim oralwrda da yagda yumurtaya pekmez dokup yerler , kuru fasulyeye pekmz dokup yerler degisik 🤣
Aaa onuu bizde soyle yaparlar.. kati pekmezler varya tereyaginda onu eritirler bir guzel icinede yumurta kirarlar nefis oluyor oylee 🤩 gece gece canim cekti ya laa yok yemiyceem biseyler :KK70:

Valla cayim ilk baslarda kiziyorum diye gece yatagindan kalkp koridorda bizim odanin kapisinin dibinde oturuyor kizarim diye uyandirmiyoda oyle korkuyla oturdugunu gordukten sonra daha kizmadim zaten korkusunu nasi yenicez bilmiyorum neyden korkuyosun diyorum kucuk kucuk biseyler goruyorum diyo.. bu yasta cocuklsrin hayal dunyasi cok buyuk oluyo kafalarindakileri gercek saniyolar ruyayla gercegi ayirt edemiyorlar falan.. bakalim zaman ne gostericek bize..
Oyyy cok kotu oldum dedmya canm o korku seyleri basladiysa zor valla yaa
Insallah benmknde de baslamaz cok tablet filan izliyormu peki nerden neyden etkilendi km bilir hayal dunyalari genis dedgn gbi biran evvel gecer insallah uzuldm bi de kizma biye oda kapsnda oturmasina 😭😭😭😭😭😭😭😭

Aaa onuu bizde soyle yaparlar.. kati pekmezler varya tereyaginda onu eritirler bir guzel icinede yumurta kirarlar nefis oluyor oylee 🤩 gece gece canim cekti ya laa yok yemiyceem biseyler :KK70:
Aciktim bende yaaaa gozjmun onundr 1 dilim kek bana bakiyo 🙄🙄🙄 ya da ben ona bakiyor da olabilirim

Bizimde öyleydi imzosum
Demem gereken seni anlıyorum korkabilirsin ama bunlar yersiz sadece aklimzda buyutuyorz

Benm oglanlarda böyleydi anne korktuk diye gece yarısı zombi gbi gelirlerdi yanıma bn korkardm valla noldu oğlum korktum neden korktun ses duydum en son uzun uzun konuştuk araştırdım pedagog yazılarını öyle yendik deneyebilirsin
Bu yaş grubunda normal oluyor cnku

Oyyy cok kotu oldum dedmya canm o korku seyleri basladiysa zor valla yaa
Insallah benmknde de baslamaz cok tablet filan izliyormu peki nerden neyden etkilendi km bilir hayal dunyalari genis dedgn gbi biran evvel gecer insallah uzuldm bi de kizma biye oda kapsnda oturmasina 😭😭😭😭😭😭😭😭
Yok aksine tabletke telefinla pek isi olmuyor su son 3 gundur eline aliyor ama bu korkulari cok zamandir var yeni degil son zamanlarda cok artti ilk baslsrda odasinda uykuya dalana kaadar yaninda kaliyoduk uyuduktan sonra cikiyoduk. Ama tekrar uyaniyodu tekrar geliyoduk yanina falan oyle oyle sabah ediyoduk.. ama simdilerde yatagindan kalkip koridorda oturuyor tuvalete diye kalkiyorum oyle farkediyorum.. odasinda durmuyor niye odanda degilsin diyorum korkuyorum diyo.. tek basina koridorda karanlikta durmaktan korkmuyo odasinda gece lambasi yaniyor buna ragmen korkuyor..🤷🏻‍♀️ anlam veremedik hele karanlikta kapiyi aciyo yukari babaannesine gidiyo ozaman korkmuyo 🤷🏻‍♀️

Hehehe nerdeyse cinsellik kısmına gidiyordum öncesinde yakalandım demek :KK70:

Corona haberlerine bakıyordum milletin nabzını olcuyorum :KK70:

Napiyorsun canım benim ❤
Bende kendi nabzıma.bakiyirm :KK70:
Hadi aaa ekşın var mı ki :KK70:
Sen nabiyorsun bırak cinselliği cinsellikten de geçiyormuş
Akrosa öyle dedm
Ksmsnsjsndndndjsjsndbdjsjsndbsjsk
Adam uzak yatiyir benden

Bende kendi nabzıma.bakiyirm :KK70:
Hadi aaa ekşın var mı ki :KK70:
Sen nabiyorsun bırak cinselliği cinsellikten de geçiyormuş
Akrosa öyle dedm
Ksmsnsjsndndndjsjsndbdjsjsndbsjsk
Adam uzak yatiyir benden
Ay cinsellik bölümü su günlerde kesat. Haydar dumenin gazete bölümündeki gibi şeyler olurdu eskiden artık olmuyor.

Uzak yatsın sen onu 14 gün karantinaya al :KK70:

Yok aksine tabletke telefinla pek isi olmuyor su son 3 gundur eline aliyor ama bu korkulari cok zamandir var yeni degil son zamanlarda cok artti ilk baslsrda odasinda uykuya dalana kaadar yaninda kaliyoduk uyuduktan sonra cikiyoduk. Ama tekrar uyaniyodu tekrar geliyoduk yanina falan oyle oyle sabah ediyoduk.. ama simdilerde yatagindan kalkip koridorda oturuyor tuvalete diye kalkiyorum oyle farkediyorum.. odasinda durmuyor niye odanda degilsin diyorum korkuyorum diyo.. tek basina koridorda karanlikta durmaktan korkmuyo odasinda gece lambasi yaniyor buna ragmen korkuyor..🤷🏻‍♀️ anlam veremedik hele karanlikta kapiyi aciyo yukari babaannesine gidiyo ozaman korkmuyo 🤷🏻‍♀️
Ev dubleks mi dis kapiyi acmiyor dmi ya cok uzuldjm insallah biran evvel gecer hepimiz yasadk kucukken bi ara oluyo bu durumlar malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X