- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.001
Jawlensky yakaladım.seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ahaha simdi tabiki yiyemem oylee yanii bende nasi yiyomusum oyle diyorum simdiAyyyy demeseydin yumurta demeseydin ayyy imzosum gerçekten degisikmis
Ben yumurtayı zor yiyorm jajajshdhsjak
Bazen tam tersi oluyor ama şu sıra değilAkrosa sokardn genelde ama genel bu sinirli laf sokar hallerin gercekten beni de gulduruyor kizma ama
Ya ben kari koca kendi yatagmzda yatmaktan baska sekl mutlu olamiyorum bide rah at edemiyorum da bide ufacik halleriyle her dedklerinin olmasni istemiyorum herkes yerini bilsin beybisiiii ya ama korkuyorm demeye baslamis seninki o ayri bi durum bende kizimin korkularinin baslamasndan korkuyorm kendjm cok korkardm geceleri kucukkenValla alistiysada yapcak bisi yok cayim bi esim yatar kizimla bi ben sira sende sira bende yapariz bizde
HahahahahahahaYaa ahaha simdi tabiki yiyemem oylee yanii bende nasi yiyomusum oyle diyorum simdi
Bide ben ekmegin arasina kup seker koyar oyle yerdim aayy mideler karman corman oldu gece gece
Onun sogan alma macerasini asla unutamicamm kiz senin esin bisry almasin sen al ne alncaksaBeceremezki o gulom keske becerse anca gider hazir alir ben el acmasi istiyom
nasıl yaniJawlensky yakaladım.seni
Valla cayim ilk baslarda kiziyorum diye gece yatagindan kalkp koridorda bizim odanin kapisinin dibinde oturuyor kizarim diye uyandirmiyoda oyle korkuyla oturdugunu gordukten sonra daha kizmadim zaten korkusunu nasi yenicez bilmiyorum neyden korkuyosun diyorum kucuk kucuk biseyler goruyorum diyo.. bu yasta cocuklsrin hayal dunyasi cok buyuk oluyo kafalarindakileri gercek saniyolar ruyayla gercegi ayirt edemiyorlar falan.. bakalim zaman ne gostericek bize..Ya ben kari koca kendi yatagmzda yatmaktan baska sekl mutlu olamiyorum bide rah at edemiyorum da bide ufacik halleriyle her dedklerinin olmasni istemiyorum herkes yerini bilsin beybisiiii ya ama korkuyorm demeye baslamis seninki o ayri bi durum bende kizimin korkularinin baslamasndan korkuyorm kendjm cok korkardm geceleri kucukken
Oha naptiniz beeYaa ahaha simdi tabiki yiyemem oylee yanii bende nasi yiyomusum oyle diyorum simdi
Bide ben ekmegin arasina kup seker koyar oyle yerdim aayy mideler karman corman oldu gece gece
Aaa onuu bizde soyle yaparlar.. kati pekmezler varya tereyaginda onu eritirler bir guzel icinede yumurta kirarlar nefis oluyor oylee gece gece canim cekti ya laa yok yemiyceem biseylerOha naptiniz bee
Bizim oralwrda da yagda yumurtaya pekmez dokup yerler , kuru fasulyeye pekmz dokup yerler degisik
Oyyy cok kotu oldum dedmya canm o korku seyleri basladiysa zor valla yaaValla cayim ilk baslarda kiziyorum diye gece yatagindan kalkp koridorda bizim odanin kapisinin dibinde oturuyor kizarim diye uyandirmiyoda oyle korkuyla oturdugunu gordukten sonra daha kizmadim zaten korkusunu nasi yenicez bilmiyorum neyden korkuyosun diyorum kucuk kucuk biseyler goruyorum diyo.. bu yasta cocuklsrin hayal dunyasi cok buyuk oluyo kafalarindakileri gercek saniyolar ruyayla gercegi ayirt edemiyorlar falan.. bakalim zaman ne gostericek bize..
Başka başka yerlerde yorumunu saaaptimnasıl yani
Aciktim bende yaaaa gozjmun onundr 1 dilim kek bana bakiyo ya da ben ona bakiyor da olabilirimAaa onuu bizde soyle yaparlar.. kati pekmezler varya tereyaginda onu eritirler bir guzel icinede yumurta kirarlar nefis oluyor oylee gece gece canim cekti ya laa yok yemiyceem biseyler
Bizimde öyleydi imzosumValla cayim ilk baslarda kiziyorum diye gece yatagindan kalkp koridorda bizim odanin kapisinin dibinde oturuyor kizarim diye uyandirmiyoda oyle korkuyla oturdugunu gordukten sonra daha kizmadim zaten korkusunu nasi yenicez bilmiyorum neyden korkuyosun diyorum kucuk kucuk biseyler goruyorum diyo.. bu yasta cocuklsrin hayal dunyasi cok buyuk oluyo kafalarindakileri gercek saniyolar ruyayla gercegi ayirt edemiyorlar falan.. bakalim zaman ne gostericek bize..
Hehehe nerdeyse cinsellik kısmına gidiyordum öncesinde yakalandım demekBaşka başka yerlerde yorumunu saaaptim
Yok aksine tabletke telefinla pek isi olmuyor su son 3 gundur eline aliyor ama bu korkulari cok zamandir var yeni degil son zamanlarda cok artti ilk baslsrda odasinda uykuya dalana kaadar yaninda kaliyoduk uyuduktan sonra cikiyoduk. Ama tekrar uyaniyodu tekrar geliyoduk yanina falan oyle oyle sabah ediyoduk.. ama simdilerde yatagindan kalkip koridorda oturuyor tuvalete diye kalkiyorum oyle farkediyorum.. odasinda durmuyor niye odanda degilsin diyorum korkuyorum diyo.. tek basina koridorda karanlikta durmaktan korkmuyo odasinda gece lambasi yaniyor buna ragmen korkuyor.. anlam veremedik hele karanlikta kapiyi aciyo yukari babaannesine gidiyo ozaman korkmuyoOyyy cok kotu oldum dedmya canm o korku seyleri basladiysa zor valla yaa
Insallah benmknde de baslamaz cok tablet filan izliyormu peki nerden neyden etkilendi km bilir hayal dunyalari genis dedgn gbi biran evvel gecer insallah uzuldm bi de kizma biye oda kapsnda oturmasina
Bende kendi nabzıma.bakiyirmHehehe nerdeyse cinsellik kısmına gidiyordum öncesinde yakalandım demek
Corona haberlerine bakıyordum milletin nabzını olcuyorum
Napiyorsun canım benim ❤
Ay cinsellik bölümü su günlerde kesat. Haydar dumenin gazete bölümündeki gibi şeyler olurdu eskiden artık olmuyor.Bende kendi nabzıma.bakiyirm
Hadi aaa ekşın var mı ki
Sen nabiyorsun bırak cinselliği cinsellikten de geçiyormuş
Akrosa öyle dedm
Ksmsnsjsndndndjsjsndbdjsjsndbsjsk
Adam uzak yatiyir benden
Ev dubleks mi dis kapiyi acmiyor dmi ya cok uzuldjm insallah biran evvel gecer hepimiz yasadk kucukken bi ara oluyo bu durumlar malesefYok aksine tabletke telefinla pek isi olmuyor su son 3 gundur eline aliyor ama bu korkulari cok zamandir var yeni degil son zamanlarda cok artti ilk baslsrda odasinda uykuya dalana kaadar yaninda kaliyoduk uyuduktan sonra cikiyoduk. Ama tekrar uyaniyodu tekrar geliyoduk yanina falan oyle oyle sabah ediyoduk.. ama simdilerde yatagindan kalkip koridorda oturuyor tuvalete diye kalkiyorum oyle farkediyorum.. odasinda durmuyor niye odanda degilsin diyorum korkuyorum diyo.. tek basina koridorda karanlikta durmaktan korkmuyo odasinda gece lambasi yaniyor buna ragmen korkuyor.. anlam veremedik hele karanlikta kapiyi aciyo yukari babaannesine gidiyo ozaman korkmuyo