- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.601
Valla bende ajdhsjYaa evet keşke olsaydı gösterirdim ben kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende ajdhsjYaa evet keşke olsaydı gösterirdim ben kız
İnstada şuan unluler arasında challenge çıktı ya meydan okuyorlar birbirlerine bebeklik fotoları ile falanbende sana akşam mutfak fotosu ile buradan meydan okucam challenge yapicamValla bende ajdhsj
Ankastrelerimizi,mutfak masalarimizi,tencere tavayi hatta çatal kasikligi filan bile çekip çekip atarmisiz challenge haltinaİnstada şuan unluler arasında challenge çıktı ya meydan okuyorlar birbirlerine bebeklik fotoları ile falanbende sana akşam mutfak fotosu ile buradan meydan okucam challenge yapicam
Der miyim şamdanım. İstemiyorum ama o bunu hiçbir zaman bilmeyecek. Çocuk yapıyoruz sansın da azıcık benim de gözüm gönlüm açılsın dünyanın nimetlerinden faydalanayımyani cici en iyi çözüm bu ay yok ben bebek istemiyorum falan deme adama. 40 im çıksın başlayalım çalışmalara de
Şeyma subasi ayakkabı ve giysi dolabını paylaşmışAnkastrelerimizi,mutfak masalarimizi,tencere tavayi hatta çatal kasikligi filan bile çekip çekip atarmisiz challenge haltina
Evde dura dura b.kunu çıkarmakta üstüme yoktur da
Bu iş yatak odasına kadar giderAnkastrelerimizi,mutfak masalarimizi,tencere tavayi hatta çatal kasikligi filan bile çekip çekip atarmisiz challenge haltina
Evde dura dura b.kunu çıkarmakta üstüme yoktur da
Yaaaaa inanamıyorum Mete Alp i ben mi söylemiştim yanlış hatırlamıyorum dimiEvet düzenledim brommm
Sıkı dur söylüyorum Mete Kağan dı daha 1 hafta önceye kadar
Eşim Mete yi de istemedi, Kağanı da çok istemedi en başından beri.. Sonra Mete ye ısındı heybetli geliyor dedi.
Ama Kağanı benimseyemedi bir türlü Mete Alp uyumunu sevdi, Alp olsun benim de gönlüm olsun dedi
Ve son kararımız Mete Alp .....TÜRK
Ona meydan okuyamayiz gulimmmŞeyma subasi ayakkabı ve giysi dolabını paylaşmış
Yok öyle bişey
Yemin olsun bir dükkan açılır
Kaksnsnxbxnsms
Süt olsaydı bende kek yapacaktım çayım ama onu da yarın artık. Ellerine sağlık bidenemOlsun sen yuzde 80 halletmissin heyecnli kismi kalmis ellerine saglik
Dun sabah kahvaltiya dereotlu pogaca yaptim ben de aksam da esim cayin yanina kek yapma sansin varmi dedi minnosca onu yaptim oyuzden bugun pek biseu yapasm yok galba
Evett bromm sen soylemistin ayrı ayrı sunmuştum, sen birlestirmistin bende seçenek sundum onu terch ettiYaaaaa inanamıyorum Mete Alp i ben mi söylemiştim yanlış hatırlamıyorum dimi
Muhteşem ya süper bir isim
O kimmbeee pis insnOna meydan okuyamayiz gulimmm
Yakmazsam fotosunu atarım büşomBir kere dere otlu poğaça yapmıştım ama böyle fosur fosur değil ya o böyle olsun istiyorum hiçte deneyememiştim evdeyken kesinlikle deneyeceğim
Teşekkür ederiz çayımCoook tatli bi isimm gercekten
Mirandam evde başka öksüren var mı çocuklar dışında?Öf ya oğlumun ateşi 37.9 öksürüğü de var. Kızım da da öksürük var bikaç gün önce ateşlenmişti. Allahım nolur normal nezle olsun
Aşıdan geldik üstünü başını değiştirdim emzirdim uyudu, tabi o arada bayağı yırtındi, aşıdan sonra da sağlık ocağıni yıktı cenesiyle arabaya geçip memeyi verene kadar,
Şimdi anakucaginda sallıyorum,kıpır kıpır yapıyor arada,birakip yemek yapacam,
Dr gelişimini çok beğendi, nörolojik gelişimi 2 aylık gibi dedi, kilo alımını da çok beğendi, böyle gece gündüz emismeye devam, sütün çok iyi yaramış dedi
Peynir ve yoğurt yiyorum, bakliyat gaz yapan sebze meyve yemiyorum,tek yediğim yoğurt peynir, sütü de kahvenin içinde içiyorum
Mehlikam cici bebemi yapmadan önce eşime keçi boynuzu kaynatıp kaynatıp içirmiştim sperm kalitesini artırıyor. Dikkat edinKzlar biz boyuna bitki çayı falan içiyoruz, eşim iyice abarttı, soğan kaynatıyor suyunu getiriyor içiyorum, bitki çayı yapıp getiriyor, kendine dut kurusu kaynatıp suyunu içiyor, keçi boynuzu kaynatıp içiyor, evde kaynar suya lavanta yağı damlatıp koyuyor odaya, yağlardan sprey yaptık onu sikiyor odalara
Dışardan gelince kıyafetlerine saç kurutma makinesini tutuyor
Eşim 24 saat çalışıp 3 gün izin yapacak bir süre böyle devam edecek,
Hemen o gün ilham mı geliyor ulan benzinle mi çalışıyorum ilham gelene kadar beklicenizHayır kazandığım gün açmıştım ama bu haksızlık
Harika pamuğum ellerine sağlıkYaa bende dün katmer poğaça yaptimmm
Eki Görüntüle 2608099
İnstada şuan unluler arasında challenge çıktı ya meydan okuyorlar birbirlerine bebeklik fotoları ile falanbende sana akşam mutfak fotosu ile buradan meydan okucam challenge yapicam
Delirdi millet sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırdılar yemin ederimŞeyma subasi ayakkabı ve giysi dolabını paylaşmış
Yok öyle bişey
Yemin olsun bir dükkan açılır
Kaksnsnxbxnsms
Kuzumm portakal varmi onu de bana sut konmuyor portakalli kek yaptimSüt olsaydı bende kek yapacaktım çayım ama onu da yarın artık. Ellerine sağlık bidenem ♥