- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.561
ekmek mi yapıyonbir elim hamurda bir elim burdaaaaa
Yaaaa ismi ne cici premsesiminnnnnnBiz bebeğe karar verince pıtırcığımızı yatak odasına almayalım alışsın dedik. Çıkardım yavrumu dışarı kapıyı da kapadım, dışarda bir ağlamaya başladı insan yavrusu gibi. Bir yandan kapıyı tırmıklıyor. Tırnaklarını kesiyoruz çizmiyor kapıyı ama pati sürtme sesleri geliyor. Kıyamadım aldım
Bensiz asla uyuyamaz bebekliğinden beri. O yüzden bebek gelecek diye oğlumun düzenini bozamam o da bu evin bir bireyi.
Tek korkum gece bebeğin üstüne çıkıp oturur bebek nefes alamazsa.. Yoksa tüyünden müyünden korkmuyorum aksine bağışıklık katıyor bebeklere gerisi efsane. Bende hayvanlı evde doğup büyüdüm çünkü.
Cibinlik beşiğe çıkmasını engeller gece de daha temkinli ve dikkatli Olacağız. Bebek kediyi itebilecek kadar büyüdüğü zaman birlikte yatar birlikte kalkarlar zaten inşallah nasip olsun
Oda kurarım birlikte takılırlar oğlumla kız kardeşi
Çok iyi yapmışsın ponçiğim. Ben hastahane çıkışı yaptıracağım ama isme yeni karar verdik o yüzden beklettim, isimli yaptıracağız. Genelde ayaklı ve ayaksız taytlar, tulumlar, zıbın, çorap o tip sık kullanılan şeyleri aldık. Kışlıkta 6 aydan 1 yaşa kadar giyilebilen içi yünle kaplı dışı örme bir tulum aldım o kadar. 400 liradan baya indirime girmişti kaçırmayayım dedim yoksa onu da almazdım.
Onun dışında göğüs pedleri, alt silme pamukları, göğüs ucu kremleri vesaire o tip ıvır zıvırı aldım.
Yok kız hiç bişey yapmiomm o hamur açma emojisi öylesine gittiekmek mi yapıyon
Amannnn herkeşlerde aynı teraneeeeYok kız hiç bişey yapmiomm o hamur açma emojisi öylesine gittikeyifsizimm boğaldimmmmmm sıkıldım evde cami çerçeveyi indiricem simcikkkk
Büşom en kötü satarsın letgo dan falan. Üstüne para koyar yeni ve uygunu neyse onu alırsın. Herşey çocuğu senelerce idare edemez kiÇok doğru cicim çoğu şeyi almak istiyorum aman şu kadar ay kullanacak sonra kullanamayacak gibi yorumlar oluyor insanda ister istemez maddi olarak ya acaba gerçekten almasam mı şüphesine düşüyor ama alabildiğim her şeyi gücüm yettiğince alacağım inşallah ❤
Ne yemek yapacan giiAmannnn herkeşlerde aynı teraneeeebende yemek yapacam şimdiii
Profilinin msj kısmısı kapalı akrostişin yandı gitti kül oldu nicedirBen geldim ballı çöreklerim
Niye kııKeske afiyet olabileydiii
Buzlukta et vardı kuzumm onu çıkardım eti kavurcam yanına da makarna yapıcamNe yemek yapacan gii
Söyleyip sileceğim ponçiğim güvenlik amaçlıYaaaa ismi ne cici premsesiminnnnnn, bize de söyleeee
Aynen öyle kuzum valla ben evlenirken saçma sapan hediye gelen çoğu şeyi letgoda sattım zorda satılmıyor yaniBüşom en kötü satarsın letgo dan falan. Üstüne para koyar yeni ve uygunu neyse onu alırsın. Herşey çocuğu senelerce idare edemez ki
Ben bu beşiği 600 e aldım letgoya baktım ikinci ellerini 400 e satıyorlar. 500 e satan bile var. En kötü durumum olmazsa satarım, olursa durumu olmayan birine veririm. 100 lira 200 lira için değer mi uhteye..
Hani yapamadimya bugun ondan dedm canmda cok istiyoNiye kıı
Söyleyip sileceğim ponçiğim güvenlik amaçlı
Tek isimli olacaktı bebişim. Ama rüyada isim görünce gördüğümü ve içimizden geçeni koyalım dedik iki isim oldu. İlk isim rüyada gördüğüm ikinci isim geyşamla ortak düşündüğümüz isim.
Adiyla yasasinnnn prensesssss poncik sevinecek
YaaaaaaaSöyleyip sileceğim ponçiğim güvenlik amaçlı
Tek isimli olacaktı bebişim. Ama rüyada isim görünce gördüğümü ve içimizden geçeni koyalım dedik iki isim oldu. İlk isim rüyada gördüğüm ikinci isim geyşamla ortak düşündüğümüz isim.
Bende poğaça yapacağım hamur mayaladım kalkıp fırına vereceğim şimdi ama çok üşeniyorumHani yapamadimya bugun ondan dedm canmda cok istiyo
Ponçiğim alıntıyı düzenleyip isim kısmını silersen müteşekkir olurumYaaaaaaa
Çokkkk güzelll çokkkkk maşallaahhh adı ile yaşasınnn kuzummmm
Ece ismine bayılırımmm
1) benim ikinci ismim
2) 4 numara yeğenimin 2. adı :)
Minik premses bana adaş o haldeee
Çok kolay satılıyor büşom. Geyşam dünyaları sattı ordanAynen öyle kuzum valla ben evlenirken saçma sapan hediye gelen çoğu şeyi letgoda sattım zorda satılmıyor yanio yüzden kendimizi iç sesimizi dinlemeye devam
Cicimm ben hiç yapmadım daha önce ama eşim az önce yapsak mı diyordu bana tarif verir misin denenmiş yapılmış bişeyi yapayımBende poğaça yapacağım hamur mayaladım kalkıp fırına vereceğim şimdi ama çok üşeniyorum
Çok iyi fikir verdin şamdanım.Birkaç ay gizli gizli doğum kontrol hapı alayım, canım geyşam bu ayda olmadı hadi gel bidaha yapalım diyim böylece 1 sene götürürüm ben bu işi hasretimi gideririm
En az 1 sene bunu yapıp şehvet depolayayım çünkü geyşamın gebelikte nasıl bir adama dönüştüğünü yaşayarak gördük