Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa ismi ne cici premsesiminnnnnn , bize de söyleeee

Büşom en kötü satarsın letgo dan falan. Üstüne para koyar yeni ve uygunu neyse onu alırsın. Herşey çocuğu senelerce idare edemez ki
Ben bu beşiği 600 e aldım letgoya baktım ikinci ellerini 400 e satıyorlar. 500 e satan bile var. En kötü durumum olmazsa satarım, olursa durumu olmayan birine veririm. 100 lira 200 lira için değer mi uhteye..

Aynen öyle kuzum valla ben evlenirken saçma sapan hediye gelen çoğu şeyi letgoda sattım zorda satılmıyor yani o yüzden kendimizi iç sesimizi dinlemeye devam

Yaaaaaaa
Çokkkk güzelll çokkkkk maşallaahhh adı ile yaşasınnn kuzummmm

Ece ismine bayılırımmm
1) benim ikinci ismim
2) 4 numara yeğenimin 2. adı :)

Minik premses bana adaş o haldeee

Yaaaaaaa
Çokkkk güzelll çokkkkk maşallaahhh adı ile yaşasınnn kuzummmm

Ece ismine bayılırımmm
1) benim ikinci ismim
2) 4 numara yeğenimin 2. adı :)

Minik premses bana adaş o haldeee
Ponçiğim alıntıyı düzenleyip isim kısmını silersen müteşekkir olurum
Benim de içime çok sindi. İnşallah sever kızım da. Siz karar verdiniz mü?

Aynen öyle kuzum valla ben evlenirken saçma sapan hediye gelen çoğu şeyi letgoda sattım zorda satılmıyor yani o yüzden kendimizi iç sesimizi dinlemeye devam
Çok kolay satılıyor büşom. Geyşam dünyaları sattı ordan hatta zamanında 90 liraya çadır almıştık 100 e sattı adam

Bende poğaça yapacağım hamur mayaladım kalkıp fırına vereceğim şimdi ama çok üşeniyorum
Cicimm ben hiç yapmadım daha önce ama eşim az önce yapsak mı diyordu bana tarif verir misin denenmiş yapılmış bişeyi yapayım

yani cici en iyi çözüm bu ay yok ben bebek istemiyorum falan deme adama. 40 im çıksın başlayalım çalışmalara de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…