Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi fikir verdin şamdanım. Birkaç ay gizli gizli doğum kontrol hapı alayım, canım geyşam bu ayda olmadı hadi gel bidaha yapalım diyim böylece 1 sene götürürüm ben bu işi hasretimi gideririm
En az 1 sene bunu yapıp şehvet depolayayım çünkü geyşamın gebelikte nasıl bir adama dönüştüğünü yaşayarak gördük

Şimdiden ellerine sağlık çayım

Iyiym sukur bugunumuze napalim kizimla ip atliyoruz
Çok şükür kuzuum
Ayy yerim onu maşallah kuzucuğa ee napacaz dışarı çıkamıyoruz evde kendimizi eyliyoruz bizde kaç gündür evdeki tüm kutu oyunlarını bitirdik eşimle

İşte durum bu kdr ciddi ama hala vatandaşımız anlamıyor
Mecbur gidilecek ama işte
Nasıl oluruz bilmiyirm doğumda da tek kişi olur büyük ihtimal

Biz bebeğe karar verince pıtırcığımızı yatak odasına almayalım alışsın dedik. Çıkardım yavrumu dışarı kapıyı da kapadım, dışarda bir ağlamaya başladı insan yavrusu gibi. Bir yandan kapıyı tırmıklıyor. Tırnaklarını kesiyoruz çizmiyor kapıyı ama pati sürtme sesleri geliyor. Kıyamadım aldım
Bensiz asla uyuyamaz bebekliğinden beri. O yüzden bebek gelecek diye oğlumun düzenini bozamam o da bu evin bir bireyi.
Tek korkum gece bebeğin üstüne çıkıp oturur bebek nefes alamazsa.. Yoksa tüyünden müyünden korkmuyorum aksine bağışıklık katıyor bebeklere gerisi efsane. Bende hayvanlı evde doğup büyüdüm çünkü.
Cibinlik beşiğe çıkmasını engeller gece de daha temkinli ve dikkatli Olacağız. Bebek kediyi itebilecek kadar büyüdüğü zaman birlikte yatar birlikte kalkarlar zaten inşallah nasip olsun
Oda kurarım birlikte takılırlar oğlumla kız kardeşi
Çok iyi yapmışsın ponçiğim. Ben hastahane çıkışı yaptıracağım ama isme yeni karar verdik o yüzden beklettim, isimli yaptıracağız. Genelde ayaklı ve ayaksız taytlar, tulumlar, zıbın, çorap o tip sık kullanılan şeyleri aldık. Kışlıkta 6 aydan 1 yaşa kadar giyilebilen içi yünle kaplı dışı örme bir tulum aldım o kadar. 400 liradan baya indirime girmişti kaçırmayayım dedim yoksa onu da almazdım.
Onun dışında göğüs pedleri, alt silme pamukları, göğüs ucu kremleri vesaire o tip ıvır zıvırı aldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…