Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeş yapiyomus gibi yapar korunursun iyi yönünden bak cici:KK70: :KK70:

şaka bi yana bak aşağı yukarı paralel gidiyo hayatımiz:) buna dayanaraktan çok daha güzel günler sizi bekliyor diyorum ben 😍😍

benim eşim konuşup elini koyunca hissediyo tepki veriyo iliski olunca da hissedicek demisti bi keresinde:KK70::KK70: yani cidden sen taşıdığın için o algilayamiyo durumu ne dersen de. hayal gücü ölçüsünde sacmalayip kaçar:KK70:
Çok iyi fikir verdin şamdanım. :KK70:Birkaç ay gizli gizli doğum kontrol hapı alayım, canım geyşam bu ayda olmadı hadi gel bidaha yapalım diyim böylece 1 sene götürürüm ben bu işi hasretimi gideririm :KK8::KK8::KK70::KK70:
En az 1 sene bunu yapıp şehvet depolayayım çünkü geyşamın gebelikte nasıl bir adama dönüştüğünü yaşayarak gördük :KK70::KK70:

Anladm kuzum ellerine saglik ben her turlu severim de son zamanlarda salcasiz icle bol soganla senin gbi hafif diri sekilde birakarak kavuruyorum fistik filan bende sevmem de hafif kus uzumu varsa katiyorum 2 de kesme seker katiyorum ice . Pisirirken gene bol limon ekliyorum harika oluyor bende bok eksili seviyorum bugunden gecti insallah yarina bakalim 😁
Şimdiden ellerine sağlık çayım 🥰🥰😍😍

Iyiym sukur bugunumuze napalim kizimla ip atliyoruz 🤣
Çok şükür kuzuum
Ayy yerim onu 🤣🤣 maşallah kuzucuğa ee napacaz dışarı çıkamıyoruz evde kendimizi eyliyoruz bizde kaç gündür evdeki tüm kutu oyunlarını bitirdik eşimle 🤣🤣

ByNkoaLa ByNkoaLa biz bugün sağlık ocağına gittik, aşı için,sağlık ocağı bomboş, girişte görevli var niçin geldiğimizi soruyor,tek kişi alıyor içeri, benimle eşimi birlikte almadı tek kişi girsin dedi, galoş koymuşlar, zaten maske ve eldiven takmıştık,heryeri dezenfekte etmişlerdi, ıslaktı, çalışanlar astranot kıyafetine kadar giymiş,
İşte durum bu kdr ciddi ama hala vatandaşımız anlamıyor
Mecbur gidilecek ama işte :KK43:
Nasıl oluruz bilmiyirm doğumda da tek kişi olur büyük ihtimal

Evet kediler biraz öyle haklısın o konu da bromm :KK70:
Gece söz dinliyor, yasağın yasak olduğunu biliyor. Mesela giremediği yerler var örneğin banyo ve misafir odası. Biz misafir odasına girdiğimizde kapı eşiğinde oturur bekler ağlar ama içli içli gene de girmez içeri :KK70:
O yüzden oda konusunda rahatım Gece'nin odaya girmeyeceğini çok iyi biliyorum..

Dediğin gibi herkes herşeyi konuşuyor ama bende kimseyi dinlemiyorum kendi bildiğimi okuyorum. Sonuçta bu çocuğun anası benim babası da belli; biz neyi nasıl istersek öyle olacak. Herşeyden önce eşimi kıramazdım o çok meraklı en basından beri oda da oda :KK70:

Bende 2-3 tane zıbın aldım yazlık, 1 tane de hastane çıkışı aldım. :KK22: şimdilik o kadar
Kıyafet olayına henüz girmedikk.. Mayıs gibi almayı düşünüyorum bende onlarıı.
Biz bebeğe karar verince pıtırcığımızı yatak odasına almayalım alışsın dedik. Çıkardım yavrumu dışarı kapıyı da kapadım, dışarda bir ağlamaya başladı insan yavrusu gibi. Bir yandan kapıyı tırmıklıyor. Tırnaklarını kesiyoruz çizmiyor kapıyı ama pati sürtme sesleri geliyor. Kıyamadım aldım :KK70:
Bensiz asla uyuyamaz bebekliğinden beri. O yüzden bebek gelecek diye oğlumun düzenini bozamam o da bu evin bir bireyi.
Tek korkum gece bebeğin üstüne çıkıp oturur bebek nefes alamazsa.. Yoksa tüyünden müyünden korkmuyorum aksine bağışıklık katıyor bebeklere gerisi efsane. Bende hayvanlı evde doğup büyüdüm çünkü.
Cibinlik beşiğe çıkmasını engeller gece de daha temkinli ve dikkatli Olacağız. Bebek kediyi itebilecek kadar büyüdüğü zaman birlikte yatar birlikte kalkarlar zaten inşallah nasip olsun 🤲🏻 😍
Oda kurarım birlikte takılırlar oğlumla kız kardeşi :KK70:
Çok iyi yapmışsın ponçiğim. Ben hastahane çıkışı yaptıracağım ama isme yeni karar verdik o yüzden beklettim, isimli yaptıracağız. Genelde ayaklı ve ayaksız taytlar, tulumlar, zıbın, çorap o tip sık kullanılan şeyleri aldık. Kışlıkta 6 aydan 1 yaşa kadar giyilebilen içi yünle kaplı dışı örme bir tulum aldım o kadar. 400 liradan baya indirime girmişti kaçırmayayım dedim yoksa onu da almazdım.
Onun dışında göğüs pedleri, alt silme pamukları, göğüs ucu kremleri vesaire o tip ıvır zıvırı aldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X