Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kuzularım hatiibloom adlı üye erkekmiş bu arada
Şu topiğe gelip beni sallamayanlar ya fake ya erkek çıkıyor onu farkettim
Topiğe girişini engelleyecektim ama zaten grilere bürünmüş.
Hislerimin güçlü olduğunu anladım şuan. Konuşmamıştım bile iyi şeyler hissetmedim diye.

Bence öyledir ponçiğim içimden bir ses öyle diyor. Sen benden 2 hafta ileridesin bende de ara ara oluyor belki senin haftana gelince aynılarını aynı şekilde şiddetli yaşayacak olabilirim. O yüzden doktorunun cevabını merak ediyorum benim içimde önemli.
Doktorum bana bebeğin hareketlerini izle uzun süre hareketsiz kalırsa, yoğun kasık ağrın olursa ya da kanaman olursa gel onun dışında gelme dedi. Kadın hastahaneye giriş çıkışlarımı yasaklatacak artık o kadar sık gidiyorum ki
Bide bak cibinlikli erkeğe uygun böyle duruyor. Tabi sen daha güzelini yaptırırsın da maviler de fena durmuyor ponçiğim

Kız olursa yaparım dersin bide ikinci de gider erkek olur o yüzden keşke yapsaymışım dememen için içinde kalmasın bidenem

Yaa hiç üşenmemişteee bakmış koymuş burayaa benim içinnnn, canımmmm brommmm sırma saçlımmm güzellik abidemmmm Ya evet güzel duruyorr ben bunu yatak için tepeden indirebilirim belki, böyle sepet almadım ben bromm almam diye de düşünüyorum anne yanı aldım çünkü daha buna gerek var mı sence ?

Yarın mutlaka haber edicem bromm eve gelince, bende öyle düşünüyorum ama bakalım içim rahat etsinn zaten haftaya randevum vardı erken görmüş olurum oğluşumuu :)

Sen yaparsinda olmazmi ben bugu cok uyusugum canim yapamiycam heraldr 3 te kahvalti yaptm bi dr nescafe ictm smdi dha iyiyim de yarin sararm belki canim istiyo ama bakalim kismet

Esin hususuna gelirsek ben esini hakli buldgmu soyledim seni de cok iyi anliyorum ama dusun boyle bi durum olmaksizin bile bazi esler hassasiyet gosterebiliyor hamilelikte ozellkle karin buyudgnde oluyor ama sen bastan beri bisuru kanama gecirdin cici esin korkmakta cok hakli ...

ayrica suan hastanelerin durumu da boyle hepten zor isler ne gerek var diye dusunuyordur tamam bu bi ihtiyac yahut esleri brbrne yaklastiran bisey ama tek basina da hersey demek degil inan duzelecek omurboyu niye boyle gitsin cici suan durumdan oturu hassas ve de cok guzel bisey bu bence sana ve bebegme deger vermese hic takmaz bam bam devam ederdi ki jnan oylesi seni dha cok uzerdi .

Uzun uzun yaziyorum yazmak istiyorum seni de esini de cok iyi anliyorum . Biz istemesekte itiraf etmesekte sunu da beynimize sokmuslar erkek duramaz esini baskasina itme nolursa olsun yap yapda yap aman da yap filan diye diye beynmze sokmslar etraftan duyup okudugmz seyler sonucu da etkileniyoruz ama yapacak olan adam 7 24 yapssnda yapiyor bunlarida gorduk duyduk canim Allah vicdan merhamet sadakat versin yoksa ne yapsak zor ...

Lutfen artik beni begenmiyor mu cirkinmiyim vs diye dusunme ve asla da esini bu konuda uzme derim

Ohh erkenden göreceksin pipiliyi bir yandan da musibetler iyi oluyor bebeleri görmeye
Evet esmer bombam yatağa da indirilir bence. Ama sen montessori yatak aldın nasıl olur ben hayal edemedim yapanları araştırmak lazım. Anne yanına cibinlik olmaz sanırım aöa yatağa olabilir.
Sen yatak ve anne yanı almışsın beşiğe gerek yok ponçiğim. Benim kedim olduğu için ve benle yatmaya aşırı alışık bir hayvan olduğu için anne yanı almadım. Beşik olmak zorundaydı. Kedim tüy döken bir hayvan değil ama cibinlik de tüy gelirse tutar o yüzden benimki zaruri.
Oda kurup kurmamak konusunda kararsızız bide biz. Geyşam çok istiyor oda kuralım ama bana ilk etapta gereksiz geliyor. Zaten 1 sene yatak odasında bizle yatacak onun yerine konsepti yatak odasına uygulayalım dedim. Konsepte uygun perde, beşiğe cibinlik, anne baba nevresimi diktiricem takım olacak. Bebeğin beşiğinin önüne de konsepte uygun isimli minik bir halı yaptırıcam. Hem bebek odası hem yatak odası olacak. Dolabını da giyinme odasına bizim dolabın yanına koyarız dedim. Çok kararsızız.

Günaydın miniğim kapamana hiç gerek yok. Söz konusu ben ve geyşamsa gözlerini 4 5 6 falan açabilirsin. Bizim ev karı koca evi değil süleymancı yurdu mübarek sıfır temas
Bizim ev de öyle
Siz yine aynı yatakta yatiyorsunuz, masaj falan yapıyor, bizde o da yok

Aynı şeyi yazmışız Valla montessori yatağa geçirmişler güzel de olmuş ama o cocuk 1 senede önce odaya geçemeyecek zaten cibinlik orda olsa ne olacak olmasa ne olacak diye düşündüm suanda..
Bizm Gece de bizimle yatıyor ama yatağa almayınca aşağıda da yatıyor yerde yani, o yüzden maalesef o yerde yatacak krdeşi yanımızda 3 yıldır bizimle yattığı yeter biraz tek uyusun şimdilik sonra zaten abi kardeş yatarlar

Ben bu sepet beşikten ilkten aldım anne yanı almadan önce, hatta burda da söyledim. Bambu aldım bende boyasz aynı snn ki gibi sonra bana herkes bir sürü bir şey söyledi. Kullanışsız bilmem ne, başta ablam.
Sonra beşiğin üzerine bir miktar para koyduk anne yanı ile değiştik ama aklım bu beşikler de kalmadı değil, doğruya doğru

Nasil tespit edildi cici bende gormedim HayatSevinceGuzel
Evet çayım bende hak veriyorum çünkü ilk 4 ay münasebet olmamasına rağmen çok acillik olduk çok korktuk kaybetme korkusu çok yaşadık. Ben şuan içimde herşeyin iyi gittiğini biliyorum hissediyorum. Çok maşallah hareketli zaten kıpır kıpır. O hareket ettikçe iyi olduğunu anlıyorum. Ama geyşam hissetmediği için hala o korkuyu atamadı. İlk 4 aydaki alışkanlıkları devam ettiriyor. İnşallah bir gün düzelir de hep böyle kalmaz adam
Çayım dün gece bana yazan kertenkelelerim oldu şüphe duyduklarını. Bende araştırıp peşine düşene kadar ortaya çıkmış da uzaklaştırılmış bile

İnşallah ponçiğim yoktur ters bir durum inşallah ferah tut içini.

ByNkoaLa biz bugün sağlık ocağına gittik, aşı için,sağlık ocağı bomboş, girişte görevli var niçin geldiğimizi soruyor,tek kişi alıyor içeri, benimle eşimi birlikte almadı tek kişi girsin dedi, galoş koymuşlar, zaten maske ve eldiven takmıştık,heryeri dezenfekte etmişlerdi, ıslaktı, çalışanlar astranot kıyafetine kadar giymiş,

Cici dolma icine ne koydun guzel oldu dedinya merak ettm zeytinyagli yapicam ben yaparsam da
Çayım ben sarmayı fıstıklı kuş üzümlü falan sevmem klasik ekşi sarma severim o yüzden içi klasik anne sarması oluyor.
Şu şekilde yaptım:
Bol zeytinyağında 1 orta boy soğanı ve bol domates salçasını kavurdum. Üstüne 2 bardak pirince 1 bardağa yakın bulgur ekledi. Çok bol nane ekledim. Karabiber ve pul biber de koydum. Tuzunu da koyup azıcık suyla biraz kavurdum yine diri kaldı çok kavurmadım.
Sardıktan sonra tencere altına sarma yapraklarıyla yaprakların kestiğim saplarını da koydum. Onlar da ekşilik kattı.
Üstlerine zeytinyağı su koyup, limonları da kesip dizip kaynattım pişene dek kapak kapayıp.
Böyle klasik bir sarma.
İçte bu malzemeler dışında malzeme olunca sevmiyorum ben.

yok canım sen şimdiden karartma kalbini:) çocuk olunca daha cekici geliyosun gözüne benden demesi boşuna şu an bitti diye düşünüp kendini oyaliyosun

Allah Allah ya niye böyle kibenimki de tam tersi he desem yapışacaktı

arkadaşlarımın eşleri de senin eşin gibiydi limonsuzum :) erkekten erkeğe fark var iste dengeli ve sağlıklı bi ilişki yürütebilen çift sayısı çok az :) ya dengi dengine düşmüyoruz ya da dengemiz böyle bilemedim ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…