Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz dogru demis poncik katiliyorum seyini cikarmamak lazim 🤣🤣🤣🤣 albenisi kacar gunde 3 ogun ye ic sonra ooo can da dayanmaz can da istemez ki yaa bikar insan ayolll siz standart disi ciftsiniz bence ..
Sen 3 öğün yemek yemekten bikiyor musun,yada tatlı hergun olsa yersin dimi🤣bizimki de o hesap işte🤣

Kuzum bende bunun aynısının boyasızını aldım :KK73:bak şundan birebir 👇🏻
Eki Görüntüle 2607957
Özellikle boyasız arayıp bulduk. Etrafına konsepte uygun fırfırlardan diktireceğim. Tabi koronadan çıkıp nasıl yapacağım bunları bilmiyorum :KK70:

Bende 6 bıçık kilo :kk77:

Şuan nasılsın bitanem off ya neden böyle oldu şimdi :110:
Daha iyiyim cnm ağrılarım var hafif yatıyorum istirahat edicem bugün dün biraz fazla hareket ettim sanırım ondan oldu endol diye bir fitil kullanıyorum onu tıktım rahatlatıyo o ama bildiğin morfinli gibi geziyorum ama açıldım şimdi

poncikvegece poncikvegece ağrın sızın ne alemde patilim geçti insallah?
Yaw poğaça yanaklım geçiyor da geri geliyor işte sorun orada, şuan bir şey yok.
Doktorla da görüştüm yarın gel dedi, anormal bir durum değil aslında ama bahsettiğin durum çok normal de değil dedi.. yarın gideceğim. İnşallah sıkıntılı bir şey yokturr

Doktorla da görüştüm yarın gel dedi, anormal bir durum değil aslında ama bahsettiğin durum çok normal de değil dedi.. yarın gideceğim. İnşallah sıkıntılı bir şey yokturr
Yoktur canim rahat ol stres etmeden git bizide haberdar et hemen merak ederiz ama olagan biseydir bebek buyudugu icin agrilar baslar artik oyle dusunuyorum ama ihmal etmemekte fayda var

Anladım canim geçmiş olsun ihmal etmeye gelmez,tabi ki git bı görün ama tedbirini al yine de eldiven maske filan tak hastaneye giderken iki kat dikkat etmeniz gerekiyor siz hamilelerin

Anladım canim geçmiş olsun ihmal etmeye gelmez,tabi ki git bı görün ama tedbirini al yine de eldiven maske filan tak hastaneye giderken iki kat dikkat etmeniz gerekiyor siz hamilelerin
Öyle yapıcam canımm, eşim şimdi eldiven maske falan almaya gitti eczaneye bakacak. Yarın onları takar giderimm eve gelincede bol bol kendimi dezenfekte edip duş falan alırım artıkk napiim

Öyle yapıcam canımm, eşim şimdi eldiven maske falan almaya gitti eczaneye bakacak. Yarın onları takar giderimm eve gelincede bol bol kendimi dezenfekte edip duş falan alırım artıkk napiim
Aynen öyle patilim dikkat etmekte fayda var,sonuçta mecbur hastane işleri filan olabiliyor tamamen kopamiyoruz normal hayattan🤷 bol bol dezenfekte ediyoruz kendimizi dışarıya çıkmak durumunda kalinca

Hadi hayırlısı cicim :KK70: riskli olmayacağını bilsem geysanin çayına çorbasına malum ilaçlardan kat kudurt diycem ama yazık işte olmaz😂

Ulan Sen kaşınıyorsun :KK8: sessiz atın çiftlesi pek olur derler haaa:KK31::KK8: senin at nasıl olacak çok merak ediyorum ajdhakns:KK69::KK70:
At rüyada murat demek değil mi ya güzelliğim 😂

Günaydın anam. Ne enerjim var ne birşey bir bismillah diyip klasik işleri yapacağım sonra bütün gün oyun yada kitap düşünüyorum... 4 gibi egzersizlerimi yapıp 7 gibi yemek yerim. ❤ Dışarı çıkmıyoruz gerke olmadıkça 🖐🤛
Günaydın kuzum 😍
Bende poğaça yapıyorum birazdan da yoga ve pilates yapacağım 🧘‍♂️
Aman çıkma kuzum dışarı mışarı ♥️
Canim cicininki cok kanamali gectigi icin ben esine hak veriyorum suan yasak kalkti diye hobaaa diyemiyor Allah korusun keyif icin oldki kanama geldi su durumda hastanerlern hali belli Allah korusun kendince dikkatli olmakta hakli . Bak diloyloy un bastan riski yoktu normal devam ediyordu ilerleyen zamanda kanamalari olmaya baslsdi saka degil bu isler Allah korusun bi cifti yakinlastiran tek sey o degildir gecici bi sure idare edilebilir
Münasebet olur da kanama gelirse birşey olursa kendini suçlar diye korkuyor çayım. Ama bidaha bu adam düzelir mi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Sanki bir ömür böyle kalacak artık.. Bana öyle gibi geliyor.
Yaaa cici bende sarma sarmak istiyorummm bakk canm cektii yapsam ne iyi olarrrr
Elinize saglk afiyet olsn
Yap çayım şimdiden eline sağlık. 10 numara iç yapmışım harika oldu sarmalar. Yaptığım en güzelini bu seferki seçtim :kk77:
yok valla geçici cicim. dedim ya aynı şekilde eşim de benden vebaliymisim gibi kacardi. doğumdan sonra 40 imiz çıktı. yine bı tereddüt korku:KK70: al beyninden vur diyo şeytan. ama geçiyo yani sorun olmaz doğumdan sonra.

zaten karnin iyice çıkınca bu kez de karnini bahane edicek yüksek ihtimalle. Allah sana sabır versin😘 hayırlısıyla bi dogur da 🙏🙏
Karnım da büyüdü şamdanım belki o da etkilidir 😪
Sanki bu adam bidaha düzelmez gibi geliyor bana. Doğurunca da belki o hallerimi beğenmeyecek. Ne bileyim münasip hayatımız son buldu bebekle birlikte jübileye çıktık kapanışı yaptık gibime geliyor :KK70:
Daha iyiyim cnm ağrılarım var hafif yatıyorum istirahat edicem bugün dün biraz fazla hareket ettim sanırım ondan oldu endol diye bir fitil kullanıyorum onu tıktım rahatlatıyo o ama bildiğin morfinli gibi geziyorum ama açıldım şimdi
Ah diloyum 😓 benim ilk 4 aydaki zorluğumu yaşamaya başladın resmen 😖
Hep istirahat mı etmen lazım?

poncikvegece poncikvegece bidenem kıyamam sana ya 😓 doktor normal değil demiş ya bende bir korktum şimdi. Ne zaman gideceksin doktora ona göre msj bekliyim topiğe bakayım yarın. Aklım sende kalacak şimdi..
Ballı hardalım yarın sabah 11 de gel dedi sabah gideceğim, anormal bir durum değil ama anlattığın gibi ağrı yaşaman da normal değil, ne olur ne olmaz yarın gel bir bakalım ultrasondan dedi, umarım skıntılı bir şey yoktur inşallah dediğiniz gibi ağırlıktan büyüdüğünden baskı falan yapıyordur

poncikvegece poncikvegece K Kendinisevenbirii Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Benim için derman aramanıza minnettarım ama benim adam umutsuz bir vaka çukulatalarım hiç yormayın kendinizi 😒 :KK70:
Gebelikten önce haftada 3 4 normal seviyede ilerlerdi, duruma göre hiç yapmadığımız haftada olurdu günde 1 den fazla olduğu da olurdu, normal evli bir çifttik işte :KK70:
Ne olduysa gebelikten beridir oldu adama. Kanamalar da eşlik edince 4 ay yasaklı olunca iyice tırsak hale geldi :skandal:
Evde bayrak taşır gibi dolaşıyor ama hiçbiryerine dokandırmıyo bile, acillik olmayalım diye diye kuruttu beni içimi de dışımı da kuruttu :KK70::KK70:
Dün sarma falan sardık çok yorulduk bende yeltenmedim yoksa uyku ilacım var, yarın belki :rapci:
Eki Görüntüle 2607955
alıp denize atmalisin geysani cici😬 belki soğuk su aklını başına getirir.
benim esim sorunsuz hamileliğe rağmen kaçmıştı benden:KK70: :KK70: çok da takma hamileligin sorunlu olmasından değil de kendi kendilerine korktuklarından oluyo galiba.
Allah Allah ya niye böyle ki🤔benimki de tam tersi he desem yapışacaktı :110:o_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X