Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ponçiğim benim de kasık ve kaburgalarımda ağrı var yakın haftalarımız. Bizim bu haftalarda kaslar falan iyice gevşemiş o ağrı yapabiliyormuş. Rahim de yukarı çıktı ciğerleri sıkıştırıyor kaburga ağrısı da ondanmış. Ama seninki bana göre daha şiddetli bir durum sanırım. Herhangi bir kanama ya da anormal bir akıntı var mı?
Kanama ya da akıntı yok kuzummm her şey normall sadece ağrı var bildiğin regl sancısı gibiii

Kanama ya da akıntı yok kuzummm her şey normall sadece ağrı var bildiğin regl sancısı gibiii
Doktorunu mu arasan ponçiğim?
Benim de dün gece regl sancısı gibiydi ama çok temizlik yaptık bide üstüne sarma sardık yorgunluktandır dedim bugün yok zaten kesilmiş ağrı.
Bir sor bence doktoruna normal midir gelmemi gerektiren bir durum var mı diye. Çünkü boşu boşuna da gidilecek gibi deği ortalık en azından görüş almış olursun. 😓
Bebeğin hareketleri nasıl?

Hakkaten duramıyorlar evdee bak desenki evde iş yapacam birkaç saat eve gelme, erkenden koşa koşa gelirler 😂
Evdeki işleri yaomaz bana kızar
Kendisi koşa koşa anasının islerini yapar

Üç gündür ayrı yatıyoruz zaten almiyirm yanıma :KK70:

Doktorunu mu arasan ponçiğim?
Benim de dün gece regl sancısı gibiydi ama çok temizlik yaptık bide üstüne sarma sardık yorgunluktandır dedim bugün yok zaten kesilmiş ağrı.
Bir sor bence doktoruna normal midir gelmemi gerektiren bir durum var mı diye. Çünkü boşu boşuna da gidilecek gibi deği ortalık en azından görüş almış olursun. 😓
Bebeğin hareketleri nasıl?
Aradım da görüşemedim, gene arayacağımm bromm
Bende gidip gitmemekte kararsızım gel derse gideceğim.
Hareketleri zaten çok hareketli değil öyle aman amann çok hissetmiyorum aslındaa ama bu sabah göbeğim oynuyorduu :KK22: pipisini yesin anası onun :KK70:

Napayımm gülimm yaa evdeyim can sıkıntım nasıl geçer diye düşünüyorum :KK70: onun haricinde kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyorr onunla cebelleşiyorumm
sen napıyorsunn güzellikkk
Bende agirlastim yapmak istediklerimi yapamiyirm zaten
İsim de bitmiyor
Ama.hemencik yoruluyorm

Kahvaltı yapicam kuzum bende :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X