Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum bende bunun aynısının boyasızını aldım :KK73:bak şundan birebir 👇🏻
Eki Görüntüle 2607957
Özellikle boyasız arayıp bulduk. Etrafına konsepte uygun fırfırlardan diktireceğim. Tabi koronadan çıkıp nasıl yapacağım bunları bilmiyorum :KK70:

Bende 6 bıçık kilo :kk77:

Şuan nasılsın bitanem off ya neden böyle oldu şimdi :110:
Yaaa bambu diye geçiyorrr bu dimiiii :KK200: :KK200:
Cibinliklere bayılıyorummm brommmm çok güzelll yaa çokkk, annem bana da cibinlik yaptıralım dedi de, erkek çocuğunda bir garip hissediyorum ne öyle sadrazamın sol ta... gibiiii :110: erkek çcocuğuna cibinlik hoş durmuyor bence premseslere göre çünkü bu, benimde koca bir pipi yerine kukuş olsaydı bende yaptırırdım :110:

7 like olursa yarın bu iş tamamdır :KK70::KK70:

Yaaa o kadar uzun mu yazıyorum bence yazı tipi büyük diye çok görünüyor yav :KK70: ama tabiki her zaman bir öpücüğü hak ediyorsun seksü esmerim gel bakem
Eki Görüntüle 2607962
:KK70::KK70::KK70:
Uzunluktan değil brommm, böyle şekilli şukullu ya ondan harfleri seçemiyorum :KK70:
kendime gözlük yazdıracağım kesin sorun bendedir gözlerim görmüyor :KK70: :KK70:

Öpücük için teşekkür ederimm :KK70: sabah sabah çok iyi geldii içim açıldı resmen ohhh :KK70: :KK70: öpmemiş resmen vakumlaşmışsın ama olsundu :KK70: o da kabulüm :KK70: :KK70:

alıp denize atmalisin geysani cici😬 belki soğuk su aklını başına getirir.
benim esim sorunsuz hamileliğe rağmen kaçmıştı benden:KK70: :KK70: çok da takma hamileligin sorunlu olmasından değil de kendi kendilerine korktuklarından oluyo galiba.
Şamdanım artık diyorum ki beni mi beğenmiyor adam :110:
Dün fotoğraf çekindik evde kendi kendimize. Elbise giydim resmen kudurdu ama kalkıp tamam çekindik hadi çıkar elbiseyi diyo 😒:KK70:
Koronalı olsam bu kadar kaçmazdı benden. 😒

Şamdanım artık diyorum ki beni mi beğenmiyor adam :110:
Dün fotoğraf çekindik evde kendi kendimize. Elbise giydim resmen kudurdu ama kalkıp tamam çekindik hadi çıkar elbiseyi diyo 😒:KK70:
Koronalı olsam bu kadar kaçmazdı benden. 😒
Bir ara direklere çıkıyordun brommm :KK70:
keşke evde koltuklara falan çıkıp azıcıkk şekil şukul yapsaydın belkii o zaman verirdi odunu :KK70: neden böyle şeyleri kaçırıyorsun hazır elbise giymişkeneeee :KK70: rahatta olurdu çıkarmadan hemen :KK70:

Uzunluktan değil brommm, böyle şekilli şukullu ya ondan harfleri seçemiyorum :KK70:
kendime gözlük yazdıracağım kesin sorun bendedir gözlerim görmüyor :KK70: :KK70:

Öpücük için teşekkür ederimm :KK70: sabah sabah çok iyi geldii içim açıldı resmen ohhh :KK70: :KK70: öpmemiş resmen vakumlaşmışsın ama olsundu :KK70: o da kabulüm :KK70: :KK70:
Aşkınız mi depreşti. Hiç bana böyle şeyler atmayın atmayınnnnnnnnnnnn
:110: :110: :110: :110: :KK12::KK12::63:trippp
Benim yazım şekilli şukulli mi duruyor 😳 geçen yazı şekilleri denedim hepsi aynı görünüyor bende, rastgele birinde bıraktım. Acaba karşıdan nasıl gözüküyor ponçiğim ss alıp atsana bana merak ettim :KK70: :KK70:
Alın ikinize de üpcük

:KK70::KK70:

Benim yazım şekilli şukulli mi duruyor 😳 geçen yazı şekilleri denedim hepsi aynı görünüyor bende, rastgele birinde bıraktım. Acaba karşıdan nasıl gözüküyor ponçiğim ss alıp atsana bana merak ettim :KK70: :KK70:
Alın ikinize de üpcük

:KK70::KK70:

Bak telefondan bakinca normal duruyor pcden çektim ahanda bak boyle

Eklentiler

• IMG_20200323_121209.jpg
    IMG_20200323_121209.jpg
    171,4 KB · Görüntüleme: 30
Bir ara direklere çıkıyordun brommm :KK70:
keşke evde koltuklara falan çıkıp azıcıkk şekil şukul yapsaydın belkii o zaman verirdi odunu :KK70: neden böyle şeyleri kaçırıyorsun hazır elbise giymişkeneeee :KK70: rahatta olurdu çıkarmadan hemen :KK70:
Yok ponçiğim bu adama ne direk kar eder ne kazık tepesi :KK70: :KK70:
Yakındır sen beni beğenmiyor musun adlı kavgamız 😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X