- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.061
Vallahi inanmazsın canım sıkıldıGüzel dedin tesettür konusunda kutsişim
Ben tüm ihtimalleri azıcık yumuşatarak gözüne sokayım dedim
Ben bi kaç kişiye denk geldim öyle ciddi ciddi düğünde fotoğraf çekiminde filan açık gelinlik giyip sonra normal tesettürlü devam eden.Vallahi inanmazsın canım sıkıldıben daha sert konuşurdum da gerek yok mübarek gün
Allahım hepimize akıl fikir versin
Bunun için ağlayabilirim... kalbim sızladı yeminle... ya hep ya hiç ya. Offff canım sıkıldı..Ben bi kaç kişiye denk geldim öyle ciddi ciddi düğünde fotoğraf çekiminde filan açık gelinlik giyip sonra normal tesettürlü devam eden.
Aynen kutsişim dediğin gibi gerçekten Allah akıl fikir versin
Canım ben de saatlerdir uğraşıyorum, 8,5-9 gibi banyo yaptırdım, defalarca emdi, biraktigimda etini kopariyorsun gibi basıyor çığlığı, çok gaz oluyor emerken gazdan ememiyor ağlıyor, şimdi ayağımda sallıyorum uyudu çok şükür ama kaç dk uyur bilmem, normalde ayakta sallayinca da ağlıyor,şimdi de ağladı ama çok uykusu olduğu için pes etti uyudu,en sevdiğim ev cicisi
bir buçuk saattir çocuk uyutmaya ugrasiyomAllah sizlere akıllı uslu uykulu bebekler versin
Öyle tabiki hatta insan düşünüyor acaba düğünden sonra açık mı olacak ki neden yani diye.Bunun için ağlayabilirim... kalbim sızladı yeminle... ya hep ya hiç ya. Offff canım sıkıldı..
Eline emegine saglik kuzucum ya bende kendime biseu ormek istiyordm belki denerim bakalm kismet once usagma oreyim ordm ona ilk yelegi ona ordm de pek begenmedim sonrakiler dha guzel oldu smdi fsrkli model deneyecgm bakalm yapabilirsem
Tek açıklaması var canımmm...Öyle tabiki hatta insan düşünüyor acaba düğünden sonra açık mı olacak ki neden yani diye.
Cidden hoş değil.. Ne düşünceyle yapılır onu da hiç anlamadım kutsişim
İşte aynenn öyleee.Sen ben kendimize yakıştıramayız ama böyle düşünmeyince işte ortaya böyle şeyler çıkıyor.Tek açıklaması var canımmm...
Tesettür kafayı bedeni örtmek değil sadece beyni de örtmek..
Inan bana cok iyi geldi bu is bu kis basinda basladim bu isr yaptkca gelistirdm de hemde kafam dagliyo gorumcem de dedi or orebildgn kdr madem sana iyi geldi naslsa senin yasitlarin dogum yapar hediyelik olarak da goturursun dedi bakalm
Ya ben dar giyinince tuhaf oluyorum eşarbımı arkadan bağlayınca üzülüyorum tem rengi çorap giyince ayaklarım cıplak sanıyorum ben mi tuhafım ya... biz yaşayalım bariİşte aynenn öyleee.Sen ben kendimize yakıştıramayız ama böyle düşünmeyince işte ortaya böyle şeyler çıkıyor.
Canım ben de saatlerdir uğraşıyorum, 8,5-9 gibi banyo yaptırdım, defalarca emdi, biraktigimda etini kopariyorsun gibi basıyor çığlığı, çok gaz oluyor emerken gazdan ememiyor ağlıyor, şimdi ayağımda sallıyorum uyudu çok şükür ama kaç dk uyur bilmem, normalde ayakta sallayinca da ağlıyor,şimdi de ağladı ama çok uykusu olduğu için pes etti uyudu,
Çamaşır serecem, kaç saattir bekliyor seremedim,
Zaten kutsişim şuan çok çok değişik tesettür anlayışı.Ya ben dar giyinince tuhaf oluyorum eşarbımı arkadan bağlayınca üzülüyorum tem rengi çorap giyince ayaklarım cıplak sanıyorum ben mi tuhafım ya... biz yaşayalım baribiz yaşamazsak islam yok olup gidecek
Kolik sayılmaz ama çok gazlı,çok emiyor,gazdan emiyor emdikçe daha çok gazlaniyor,kısır döngü,benim oğlan da böyleydi mehlikamkolikti Allah'ım nasıl susturacagimi şaşırırdm uyusun diye hiç uyumazdim. inşallah benimki kadar sorunlu olmaz
sen kendini kasma mehlikam. herşey olduğu kadar. tekrar çalıştırır durulama yaparsın çamaşırıda. inşallah uyanmadan uyur
Allah kolaylık versin canımdiğer çocukların nasillar alıştılar mi bebise :)
Evet cici askerler polisler de video cekmjs ya saglik calisanlsri icin izlerken aksam haberlerde ya sizz siz de ne zor gorev yapiyorsunuz diye gecirmistim icimden .... Allah i hepsini korusun ve de hala calismak zorunda olup ise giden eslerimiziii hepsiniii hepsiniiiBen ilk vaka açıklandığı zaman 1 2 hafta içinde binleri bulur demiştim bana inanmadılar.
1 kişi en az 14 kişiye bulaştırıyormuş. Bu kadar tedbirsiz ve cahil bir toplumla 2 hafta içinde 2 binleri 1 2 ay içinde de nerdeyse 20 binleri buluruz. O yüzden şaşırmıyorum.
Koronaya inanmıyorum ölmekten korkmuyorum diyenlere gitsin o virüs bizlerden uzak olsun inşallah
Paylaşabilirsin çayım ♥
Birkaç gündür hep sağlık çalışanları alkışlanıyor diğerlerinin başı kel mi bakın benim kocam yaşlı avlıyor hala bu saatte
Panco cok istiyorum da guvenemiyorum kendime yaaapanço ör bence bi tane de:) :) bide balerin tozlugu küçük kızlarda çok güzel duruyo
Bana yapabilecegim kolaylikta ve kisa soluklu seyler lazim oyle baslayip elimde surunmesin btsin bitsn baska yapim istiyormaynen çok mantıklı demis çayım:) ben uzun süre oturamiyorum başına. ama severim orguyu:) bide hep zor modellere dikerim gözümü. geçen kış çok ördüm ben de
Hani hani nerde nolmusVallahi inanmazsın canım sıkıldıben daha sert konuşurdum da gerek yok mübarek gün
Allahım hepimize akıl fikir versin