Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geyşam kandil sebebiyle camilere akın eden yaşlıları avlamaktan eve gelemiyor kertenkelelerim çıldıracağım
Bu muydu ulan polislik
kk birinci noteri uyudu mu kuzun?
Allah a sukur biz de muslumaniz bizlerde uzgunuz kabemiz yanliz camilerimiz cemaatsiz ama insanlarimiz icin sagligimiz icin bu gecici bi sure boyle yani az soz dinlesek 1 ayda gecip normale donecek bisey belki biz boyle yaptikca 3 ay surecek bel ki

kendime yatirim yapıyorum ben çay senelerce ördüm durdum herkese, zaten calisiyom kiymetli vaktimi kiymetli kendim için degerlendiriyorum

sen kime ordun bakalim
Tabiki tatlim ben ise giderken hic bisey ormedim dogum iznine ayrilinca bi paspas ordum kircilli iplerden modaydi ozaman smdi kizim onda oyun paspasi yapti oyun oynuyo .

Ben cok yakin arkadasmn ikizleri oldu bir kiz bir erkek onlara ordum birer tane ip artti oglana ordugumden kucuk bi tane oreyim dedm evde dururken komsumun bebegi olmustu aralikta da ona verecegm giysin 6 ayliga kdr anca olur ufak yaptm . Dun kizim icin ip aldim ona orecegm sirada o var iyi kafa dagitiyo ya bu sene merak saldm bu ise smdi senin sal modelne bakacagm bakim oglan uyuduysa resmnj at bakalm hatta bende benmkni uyutmaya calisiyorm bakalm

Allah a sukur biz de muslumaniz bizlerde uzgunuz kabemiz yanliz camilerimiz cemaatsiz ama insanlarimiz icin sagligimiz icin bu gecici bi sure boyle yani az soz dinlesek 1 ayda gecip normale donecek bisey belki biz boyle yaptikca 3 ay surecek bel ki
1 hafta kimse çıkmasa eminim çok yol katederiz.

kk birinci noteri kiz bu sal harika da tigla oruluyirmus bide zor degilmi kolaymi yaa

ben tığla bisey yapmayi bilmiyodum pek videosu var ordan baka baka yaptım çay merak etme yapılıyo yani beybi

ama oyalayıcı ezberlemesi zor. çok uzun tekrar sayısı ama kolay kolay kimse ormez bunu ve çok havali diye giriştim bi tane Türkan Şoray kirpiği sal ormustum. bi de bordo renk ördüm başka bi model:) güzel oldular ya

Ahahahahha dedeler bi gidin ya desin zıbarın tesbih cekin desin geysa
cici ya yaşlı mi avlayacak geyşan

uyudu cicim:) çok şükür. o kadar çok konusuyo muhabbet ediyo ki yatarken. babasinin aynısı bir velet yapmışım
Yahu kimse Müslümanlığı yok etmedi ki hepimiz elhamdülillah Müslümanız da bunların yaptığı din düşkünlüğü değil bildiğin en büyük günahlardan biri. Kul hakkı.. Sevap yaptıklarını sanıyorlar da günahkar olup beddua alıp çıktılar. Hepimizin canına kastediyorlar. Geyşam kedi kovalar gibi yaşlı peşinde koşuyor şuan sosyete görse ne derim
Vallahi gülüyorum ağlanacak halime. İnşallah virüs taşımaz eve korkudan çocuğu erken pırtlatıcam

Eline emegine saglik kuzucum ya bende kendime biseu ormek istiyordm belki denerim bakalm kismet once usagma oreyim ordm ona ilk yelegi ona ordm de pek begenmedim sonrakiler dha guzel oldu smdi fsrkli model deneyecgm bakalm yapabilirsem

ellerine sağlık canım çok iyi yapmışsın:) vallahi baslayinca insan duramiyo çay
ör boş kaldıkça:)

ellerine sağlık canım çok iyi yapmışsın:) vallahi baslayinca insan duramiyo çay
ör boş kaldıkça:)
Inan bana cok iyi geldi bu is bu kis basinda basladim bu isr yaptkca gelistirdm de hemde kafam dagliyo gorumcem de dedi or orebildgn kdr madem sana iyi geldi naslsa senin yasitlarin dogum yapar hediyelik olarak da goturursun dedi bakalm

Korkma gulum esinin isi de hakkiyla yapan icin cok kutsall ve ibadettir Allah bilir de ... Allah korusun tum calisanlari o profilde paylastgn yaziyi whatsap durumuma aticam izninolursa cok dogru tek saglk calisanlari degl suan herkes kelle koltukta isbasi yapiyor hepsine alkis

Uzgunum dun gece cok fena olduydum da suan alistikmi ne ya da bu gecenin huzurundan mi ne icim kararip kalbm sksmafi hayret
Ben ilk vaka açıklandığı zaman 1 2 hafta içinde binleri bulur demiştim bana inanmadılar.
1 kişi en az 14 kişiye bulaştırıyormuş. Bu kadar tedbirsiz ve cahil bir toplumla 2 hafta içinde 2 binleri 1 2 ay içinde de nerdeyse 20 binleri buluruz. O yüzden şaşırmıyorum.
Koronaya inanmıyorum ölmekten korkmuyorum diyenlere gitsin o virüs bizlerden uzak olsun inşallah
Paylaşabilirsin çayım ♥
Birkaç gündür hep sağlık çalışanları alkışlanıyor diğerlerinin başı kel mi bakın benim kocam yaşlı avlıyor hala bu saatte

Canim hayırla almak nasip olsun yavrunu kucağına insallah,sağlıklı olmasına çok sevindim
İşten ayrilmana üzülme cicim hayırlısı böyleymiş diye düşün,bebeğin herşeyden ve herkesten daha önemli şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…