-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.041
Allah a sukur biz de muslumaniz bizlerde uzgunuz kabemiz yanliz camilerimiz cemaatsiz ama insanlarimiz icin sagligimiz icin bu gecici bi sure boyle yani az soz dinlesek 1 ayda gecip normale donecek bisey belki biz boyle yaptikca 3 ay surecek bel kiGeyşam kandil sebebiyle camilere akın eden yaşlıları avlamaktan eve gelemiyor kertenkelelerim çıldıracağım
Bu muydu ulan polislik
kk birinci noteri uyudu mu kuzun?
Tabiki tatlim ben ise giderken hic bisey ormedim dogum iznine ayrilinca bi paspas ordum kircilli iplerden modaydi ozaman smdi kizim onda oyun paspasi yapti oyun oynuyo .kendime yatirim yapıyorum ben çaysenelerce ördüm durdum herkese, zaten calisiyom kiymetli vaktimi kiymetli kendim için degerlendiriyorum
sen kime ordun bakalim
1 hafta kimse çıkmasa eminim çok yol katederiz.Allah a sukur biz de muslumaniz bizlerde uzgunuz kabemiz yanliz camilerimiz cemaatsiz ama insanlarimiz icin sagligimiz icin bu gecici bi sure boyle yani az soz dinlesek 1 ayda gecip normale donecek bisey belki biz boyle yaptikca 3 ay surecek bel ki
Hiiç sorma samdanıma noktasından z noktasına mibu çok iyiydi
inşallah çok güzel geçer sınavın
Onu da yaptım çayım geçiyor gibi bakalımKahve icsen iyi gelirdi aslnda canim sitede sorun vardi giremedim gec yazdjm
kk birinci noteri kiz bu sal harika da tigla oruluyirmus bide zor degilmi kolaymi yaa
Ahahahahha dedeler bi gidin ya desinzıbarın tesbih cekin desin geysa
cici ya yaşlı mi avlayacak geyşan
uyudu cicim:) çok şükür. o kadar çok konusuyo muhabbet ediyo ki yatarken. babasinin aynısı bir velet yapmışım
Yahu kimse Müslümanlığı yok etmedi ki hepimiz elhamdülillah Müslümanız da bunların yaptığı din düşkünlüğü değil bildiğin en büyük günahlardan biri. Kul hakkı.. Sevap yaptıklarını sanıyorlar da günahkar olup beddua alıp çıktılar. Hepimizin canına kastediyorlar. Geyşam kedi kovalar gibi yaşlı peşinde koşuyor şuan sosyete görse ne derimAllah a sukur biz de muslumaniz bizlerde uzgunuz kabemiz yanliz camilerimiz cemaatsiz ama insanlarimiz icin sagligimiz icin bu gecici bi sure boyle yani az soz dinlesek 1 ayda gecip normale donecek bisey belki biz boyle yaptikca 3 ay surecek bel ki
Hiç şaşırmıyorum her gece duyacağız bunları çayımKizlar vaka ve olu sayisi artmis
Eline emegine saglik kuzucum ya bende kendime biseu ormek istiyordm belki denerim bakalm kismet once usagma oreyim ordm ona ilk yelegi ona ordm de pek begenmedim sonrakiler dha guzel oldu smdi fsrkli model deneyecgm bakalm yapabilirsemben tığla bisey yapmayi bilmiyodum pekvideosu var ordan baka baka yaptım çay merak etme yapılıyo yani beybi
ama oyalayıcı ezberlemesi zor. çok uzun tekrar sayısıama kolay kolay kimse ormez bunu ve çok havali diye giriştim bi tane Türkan Şoray kirpiği sal ormustum. bi de bordo renk ördüm başka bi model:) güzel oldular ya
Tabiki tatlim ben ise giderken hic bisey ormedim dogum iznine ayrilinca bi paspas ordum kircilli iplerden modaydi ozaman smdi kizim onda oyun paspasi yapti oyun oynuyo .
Ben cok yakin arkadasmn ikizleri oldu bir kiz bir erkek onlara ordum birer tane ip artti oglana ordugumden kucuk bi tane oreyim dedm evde dururken komsumun bebegi olmustu aralikta da ona verecegm giysin 6 ayliga kdr anca olur ufak yaptm . Dun kizim icin ip aldim ona orecegm sirada o variyi kafa dagitiyo ya bu sene merak saldm bu ise smdi senin sal modelne bakacagm bakim oglan uyuduysa resmnj at bakalm hatta bende benmkni uyutmaya calisiyorm bakalm
Uzgunum dun gece cok fena olduydum da suan alistikmi ne ya da bu gecenin huzurundan mi ne icim kararip kalbm sksmafi hayretHiç şaşırmıyorum her gece duyacağız bunları çayım
Inan bana cok iyi geldi bu is bu kis basinda basladim bu isr yaptkca gelistirdm de hemde kafam dagliyo gorumcem de dedi or orebildgn kdr madem sana iyi geldi naslsa senin yasitlarin dogum yapar hediyelik olarak da goturursun dedi bakalmellerine sağlık canım çok iyi yapmışsın:) vallahi baslayinca insan duramiyo çay
ör boş kaldıkça:)
Korkma gulum esinin isi de hakkiyla yapan icin cok kutsall ve ibadettir Allah bilir de ... Allah korusun tum calisanlari o profilde paylastgn yaziyi whatsap durumuma aticam izninolursa cok dogru tek saglk calisanlari degl suan herkes kelle koltukta isbasi yapiyor hepsine alkisYahu kimse Müslümanlığı yok etmedi ki hepimiz elhamdülillah Müslümanız da bunların yaptığı din düşkünlüğü değil bildiğin en büyük günahlardan biri. Kul hakkı.. Sevap yaptıklarını sanıyorlar da günahkar olup beddua alıp çıktılar. Hepimizin canına kastediyorlar. Geyşam kedi kovalar gibi yaşlı peşinde koşuyor şuan sosyete görse ne derim
Vallahi gülüyorum ağlanacak halime. İnşallah virüs taşımaz eve korkudan çocuğu erken pırtlatıcam
Ben ilk vaka açıklandığı zaman 1 2 hafta içinde binleri bulur demiştim bana inanmadılar.Uzgunum dun gece cok fena olduydum da suan alistikmi ne ya da bu gecenin huzurundan mi ne icim kararip kalbm sksmafi hayret
Paylaşabilirsin çayım ♥Korkma gulum esinin isi de hakkiyla yapan icin cok kutsall ve ibadettir Allah bilir de ... Allah korusun tum calisanlari o profilde paylastgn yaziyi whatsap durumuma aticam izninolursa cok dogru tek saglk calisanlari degl suan herkes kelle koltukta isbasi yapiyor hepsine alkis
Güzel dedin tesettür konusunda kutsişimEfendim balım
Canim hayırla almak nasip olsun yavrunu kucağına insallah,sağlıklı olmasına çok sevindimEki Görüntüle 2607402
Hayırlı kandiller minik bitter çukulatalarım
Anca gelebildim. Dün geyşam evdeydi girmeye fırsat bulamadım. Bugün de uyandığımdan beridir sürekli yiyip yeniden uyuyorum, yeni kalktım
Dün gittik cici bebükümü görmeye ama güleyim mi ağlayayım mı bir tuhaf oldu. Başka bir hastahanede olacaktı çekim. Ama hastahane kalabalıktı, sedye kirli gibiydi, ultrason çeken doktor son derece suratsızdı kadından resmen nefret ettim
Cici bebem de anasının kankisi olduğu için kapadı suratını göstermiyor, arkasını dönmeye çalışıyor, doktor çocuk benden nefret etti dedi neden acaba diyecektim de sus cici dedimişte böyle evlatlar yapın sevmediğimi çocuk da sevmiyor yesin anası onun dötünü mötünü
Ama tabiki bir yandan çok üzüldüm, 33 gündür gün sayıyorum çocuğun yüzünü göremedim. Ama organları tam, herşeyi sağlıkla çalışıyor maşallah subhanallah.Doktor böyle devam ederse muhtemel doğum boyu 52 cm kilosu 3400 olacak dedi.
Ordan kendi doktorumuza geçtik gayet güzel açtı yüzünü gösterdi hiç öyle davranmadı çünkü anası kendi doktorunu seviyorgeyşama da 3 gündür tripli ne zaman elini koysa tekmeyi kesiyor çocuk kankim yemin ederim ben bu çocukla dünyayı fethederim
Onun dışında belim için pilatese başla evde dedi ama kendi başıma yapamam doğrulamıyorum geyşa tutmazsa pisa kulesi gibi yıkılırım. Yarın başlıcam o evdeyken. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağına girmeni istemiyorum 30. Haftaya kadar vakti var buraya da 1 aydan önce gelme dediben seni biliyorum 2 hafta sonra çıkar gelirsin ama gelme bak virüs var diyo okula da devam etmememi istedi iş hayatım an itibariyle bitmiş bulunmakta...
Bu arada bizim hastahane ziyaretçi ve oda süsünü tamamen yasaklamış. 50 yaş altı sadece 1 refakatçi ateşi mateşi ölçüldükten sonra kabul ediliyormuş. Acıbadem böyleyse diğerleri de böyledir. @poncikvegece kuzum oda süsü bakıyordun hastahanenden detayları öğren boşuna para verme
Ne var ne yok kuzularım? Parmaklarım yoruldu msj yazarken alayına isyan
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06