Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsini vahşi hayvan avlar gibi uzaktan bayıltıcı iğne ile bayıltıp eve götürüp kafese kitlemek lazım.
Şuna bak
Eki Görüntüle 2607439
Yok boylr bisey yaaa haber yasli firarilerle doluydu ...
Cici yaa ben sana doktorun neden calismani istemiyor diye sordum ama cevap yazdinmi gormedim canim virusten mi belinden dolayi mi istifa mi edeceksin nasil oluyor sizde bu isler

Hb balımmmm

Ya bide su açıdan düşün gitsen size bi zarar gelse ? Evde otursaydım keşke dersin o zaman da o yüzden bu zamanlarının tadını çıkar
Öyle tabi kuzum. Muhtemelen devam edebilirsin dese de etmeyecektim de ortaokuldan beri çalışıyorum. Zor olacak benim için Sağlık olsun da ne yapalım..

Bu yas civari boyle oluyorlar heralde benim kizim da oyle inan cici tatlim sen uzulme sakin diyerek basimi oksuyor az gozlrrim dolsa anliyor asiri duskun ve sevgi dolu beni mutlu etmek icin cabaliyor resmen surekli

Yok boylr bisey yaaa haber yasli firarilerle doluydu ...
Cici yaa ben sana doktorun neden calismani istemiyor diye sordum ama cevap yazdinmi gormedim canim virusten mi belinden dolayi mi istifa mi edeceksin nasil oluyor sizde bu isler
Yazmıştım kuzum bir daha yazayım.
Evet virüsten dolayı dedi. Kaos bitse de viral salgın bitmez dedi. Haklı kadın grip bitti mi mesela domuz gribi bile bitmedi kaç sene oldu daha geçen ay ablam ve ailesi domuz gribiydi düşün tedavisi bulunacak öldürücü halden çıkacak ama ben gebe olduğum için tedavi de alamıyorum. O yüzden iş hayatım bitmiş bulunmakta umarım geyşam da taşımaz eve tabi..
Okullar açılmaz ama açılsa da raporunu yazarım dedi. Devam edemez raporu yazacak izne ayrılacağım kuzum.

Kusura bakma nolur cnm okudugmu animsadm cvp vermedim demek bide kafam dalgin inan unutmusum .
Iyi olmus sen de kafan rahat olarak hamilelgne evine bebegne odaklan istirahatni edersin canimm

en sevdiğim ev cicisi

bir buçuk saattir çocuk uyutmaya ugrasiyom Allah sizlere akıllı uslu uykulu bebekler versin

O ney gizzz

Ben 6 aylik bir erkek bebek yelegi oruyordum bitti yanlari dikip dugmeleri dikicem yemekten sonra

kendime yatirim yapıyorum ben çay senelerce ördüm durdum herkese, zaten calisiyom kiymetli vaktimi kiymetli kendim için degerlendiriyorum

sen kime ordun bakalim

Kek ipe de baktım şimdi samdanım ay ne güzelmiş Allahım ben nasıl ev kızıyım bunlardan uzak kalmışım sınav bitsin bu alanda zorlayım biraz kendimi

hakkaten nasıl bilmiyon sen bunları nur. gözün kariyerde de ondan demi

aynen sınav bitsin ben sana aldığım siteyi de söylerim:) çok güzel ipler var orda:)

hakkaten nasıl bilmiyon sen bunları nur. gözün kariyerde de ondan demi

aynen sınav bitsin ben sana aldığım siteyi de söylerim:) çok güzel ipler var orda:)
Bu hayat beni a noktasından z noktasına kadar savurdu şamdanım halbuki bebeklerine elbise diken tatlış bi kızdım

Hakkaten baya uzak kalmışım

Anlaştık samdanım

Kısa bi süre sabret bebem

Eee anlat bakalım
Kusura bakma nolur cnm okudugmu animsadm cvp vermedim demek bide kafam dalgin inan unutmusum .
Iyi olmus sen de kafan rahat olarak hamilelgne evine bebegne odaklan istirahatni edersin canimm
Sen de anlatacaksin anilarni boyle bikac ay sonra kizlarr bugun guldu bugun aguladi anne dedi vs diye
en sevdiğim ev cicisi

bir buçuk saattir çocuk uyutmaya ugrasiyom Allah sizlere akıllı uslu uykulu bebekler versin
Geyşam kandil sebebiyle camilere akın eden yaşlıları avlamaktan eve gelemiyor kertenkelelerim çıldıracağım
Bu muydu ulan polislik
kk birinci noteri uyudu mu kuzun?

Bu hayat beni a noktasından z noktasına kadar savurdu şamdanım halbuki bebeklerine elbise diken tatlış bi kızdım

Hakkaten baya uzak kalmışım

Anlaştık samdanım

a noktasından z noktasına mi bu çok iyiydi

inşallah çok güzel geçer sınavın

Geyşam kandil sebebiyle camilere akın eden yaşlıları avlamaktan eve gelemiyor kertenkelelerim çıldıracağım
Bu muydu ulan polislik
kk birinci noteri uyudu mu kuzun?

cici ya yaşlı mi avlayacak geyşan

uyudu cicim:) çok şükür. o kadar çok konusuyo muhabbet ediyo ki yatarken. babasinin aynısı bir velet yapmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…