-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.021
Yok boylr bisey yaaa haber yasli firarilerle doluydu ...Hepsini vahşi hayvan avlar gibi uzaktan bayıltıcı iğne ile bayıltıp eve götürüp kafese kitlemek lazım.
Şuna bak
Eki Görüntüle 2607439
Öyle tabi kuzum. Muhtemelen devam edebilirsin dese de etmeyecektim de ortaokuldan beri çalışıyorum. Zor olacak benim içinHb balımmmm
Ya bide su açıdan düşün gitsen size bi zarar gelse ? Evde otursaydım keşke dersin o zaman da o yüzden bu zamanlarının tadını çıkar❤
Bu yas civari boyle oluyorlar heralde benim kizim da oyle inan cici tatlim sen uzulme sakin diyerek basimi oksuyor az gozlrrim dolsa anliyor asiri duskun ve sevgi dolu beni mutlu etmek icin cabaliyor resmen surekliYaaaaaaaa eridim okurken imzoşum
Benim kızım da öyle olur mu ya gerçekten
Öyle bir kızım olsa daha ne isterim hayattan. Bıktım herkesle savaş halinde olmaktan. Kızımı doldurur doldurur salarım herkesin üstüne. Oh rahatım. Bence süper nükleer silah gibi kullanırım ben onu
Muhteşem bir ana olacağım gerçekten
Iyiyim kuzum cay iciyoruz sen nasilsin
Yazmıştım kuzum bir daha yazayım.Yok boylr bisey yaaa haber yasli firarilerle doluydu ...
Cici yaa ben sana doktorun neden calismani istemiyor diye sordum ama cevap yazdinmi gormedim canim virusten mi belinden dolayi mi istifa mi edeceksin nasil oluyor sizde bu isler
Oy maşallah darısı başımaIyiyim kuzum cay iciyoruz sen nasilsin
Kısa bi süre sabret bebemÖyle tabi kuzum. Muhtemelen devam edebilirsin dese de etmeyecektim de ortaokuldan beri çalışıyorum. Zor olacak benim içinSağlık olsun da ne yapalım..
Kusura bakma nolur cnm okudugmu animsadm cvp vermedim demek bide kafam dalgin inan unutmusum .Yazmıştım kuzum bir daha yazayım.
Evet virüsten dolayı dedi. Kaos bitse de viral salgın bitmez dedi. Haklı kadın grip bitti mi mesela domuz gribi bile bitmedi kaç sene oldu daha geçen ay ablam ve ailesi domuz gribiydi düşüntedavisi bulunacak öldürücü halden çıkacak ama ben gebe olduğum için tedavi de alamıyorum. O yüzden iş hayatım bitmiş bulunmakta umarım geyşam da taşımaz eve tabi..
Okullar açılmaz ama açılsa da raporunu yazarım dedi. Devam edemez raporu yazacak izne ayrılacağım kuzum.
Sen de anlatacaksin anilarni boyle bikac ay sonra kizlarr bugun guldu bugun aguladi anne dedi vs diyeOy maşallah darısı başıma
Afiyet olsun çayımmmIyiyim kuzum cay iciyoruz sen nasilsin
Oyy akıllı bıdıkfolikten böyle bunlar
Korona olsam ilk benim eve gelirdim şamdanım 2 3 gün temizlik yapamadım ne hale geldi ev bende anlamadım görsen kaçacak delik ararsın
Aynen doktorum okullar açılmaz ama açılırsa da raporunu yazarım hemen dedi.
Ben artık bir ev cicisiyim
O ney gizzz
Ben 6 aylik bir erkek bebek yelegi oruyordum bitti yanlari dikip dugmeleri dikicem yemekten sonra
Kek ipe de baktım şimdi samdanım ay ne güzelmişAllahım ben nasıl ev kızıyım bunlardan uzak kalmışım sınav bitsin bu alanda zorlayım biraz kendimi
Bu hayat beni a noktasından z noktasına kadar savurdu şamdanımhakkaten nasıl bilmiyon sen bunları nur. gözün kariyerde de ondan demi
aynen sınav bitsin ben sana aldığım siteyi de söylerim:) çok güzel ipler var orda:)
Kısa bi süre sabret bebem
Eee anlat bakalım
Kusura bakma nolur cnm okudugmu animsadm cvp vermedim demek bide kafam dalgin inan unutmusum .
Iyi olmus sen de kafan rahat olarak hamilelgne evine bebegne odaklan istirahatni edersin canimm
Sen de anlatacaksin anilarni boyle bikac ay sonra kizlarr bugun guldu bugun aguladi anne dedi vs diye
Geyşam kandil sebebiyle camilere akın eden yaşlıları avlamaktan eve gelemiyor kertenkelelerim çıldıracağımen sevdiğim ev cicisi
bir buçuk saattir çocuk uyutmaya ugrasiyomAllah sizlere akıllı uslu uykulu bebekler versin
Ahahahahha dedeler bi gidin ya desinGeyşam kandil sebebiyle camilere akın eden yaşlıları avlamaktan eve gelemiyor kertenkelelerim çıldıracağım
Bu muydu ulan polislik
kk birinci noteri uyudu mu kuzun?
Bu hayat beni a noktasından z noktasına kadar savurdu şamdanımhalbuki bebeklerine elbise diken tatlış bi kızdım
Hakkaten baya uzak kalmışım
Anlaştık samdanım
Geyşam kandil sebebiyle camilere akın eden yaşlıları avlamaktan eve gelemiyor kertenkelelerim çıldıracağım
Bu muydu ulan polislik
kk birinci noteri uyudu mu kuzun?
Kahve icsen iyi gelirdi aslnda canim sitede sorun vardi giremedim gec yazdjmAfiyet olsun çayımmm ❤ ben dee bugün bi baş ağrısı canm bişey istemiyormeyve suyu içem dedim artık