Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamları kitlesen kaçmaya delik arıyorlar böyle birşey yok ya
Hakkaten öylee cicim benim dedem de hiç durmuyor vallahi ne zmn gitsek baksak pantolon filan giyilmiş kapının önlerinde dolaşıyor hadi çıkalım desek ceketi aldığı gibi kaçacak tam o an yakalıyoruz
Şmdi yasak geldi ya dedik ki çıkana para cezası varmış artık hiç çıkmaz

Hapis desen çıkarlar ama para cezası desen çıkmazlar evet miniğim
İnşaallah akıllı dururlar yine de inancım yok. Tünel kazar kaçar bunlar.

Aynen cicim bizimde tüm odalara yapmışlar çocuk odasında yok bitek gıcık gibi aslında ev sahibimiz yapmayın demez ama bir sürü masrafı kendi evim olmayan biyere yapmak istemedim boyada önceden kalma vardı, zaten bir çok şeye masraf yapacağız oda kalsın şimdilik

Hapis desen çıkarlar ama para cezası desen çıkmazlar evet miniğim
İnşaallah akıllı dururlar yine de inancım yok. Tünel kazar kaçar bunlar.
Öyle sahiden

Vallahi o şekilde ölüm kötü ya cicim. İnşallah daha dikkatli olurlar herkes için en iyisi.

Bencede büşom. Onu bırak bebek alışverişine nasıl çıkacağız bakalım Yani şuan çıkmak mümkün değil de düzelmezse ortalık ne yapacağız bilmiyorum. Kumaşını ellemeden deneyip görmeden İnternet alışverişi yapmak da istemiyorum. Bir enteresan durum..

Senin cici bebeni yerim iyi olmanıza çok sevindim

İşi bırakmış olmanada üzülme bebeğin sağlıkla gelsin de Gerisi önemli değil

Öyle sahiden

Vallahi o şekilde ölüm kötü ya cicim. İnşallah daha dikkatli olurlar herkes için en iyisi.
Düşünsene ne cenaze namazın kılınacak ne mevlüdün yapılacak.. Kimse şu sıralar ölmesin akıllı dursun herkes.

Valla cuk oturmuş pencereden bakıyorum amcalar teyzeler hiç durmadan bi o yana bi bu yana gidiyorlar hayır nereye gidiyorsunuz ya
Nereye olcak erkekler camiye kadınlar güne 65 yaş üstü otobüs ücretsiz kuralını kaldırmış pek çok il zaten.

Oda var cicim valla bir an önce geçer şu durum inşallah, Çin sıyrıldı da şimdi bizleri eleştiriyor yarasayı yerken iyiydi dimi diyebilsek keşke onca insanın hakkına girdiler bunun vebalini nasıl ödeyecekler acaba

Senin cici bebeni yerim iyi olmanıza çok sevindim

İşi bırakmış olmanada üzülme bebeğin sağlıkla gelsin de Gerisi önemli değil
Hoşgeldin kutsişim
Ama ben şimdiden sıkıldım evde olmaktan ne yapacağım bilmiyorum okullar açılınca dönerim umudu biraz rahatlatıyordu o da gitti

Sadece bizim değil yedikleri kedinin köpeğin yarasanın yılanın bile hesabını veremeyecek o pislikler. Türkiyede otele geldiklerinde sokakta kedi köpek kalmıyormuş gittiğimiz otel söylemişti bize.
Yani bize gelene kadar verecek çok hesapları var da du bakalım..

Hoşgeldin kutsişim
Ama ben şimdiden sıkıldım evde olmaktan ne yapacağım bilmiyorum okullar açılınca dönerim umudu biraz rahatlatıyordu o da gitti
Hb balımmmm

Ya bide su açıdan düşün gitsen size bi zarar gelse ? Evde otursaydım keşke dersin o zaman da o yüzden bu zamanlarının tadını çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…