-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.001
O ney gizzzlost in time şal oruyorum çayım
ama daha cikarmadim dolaptan:) aksam çocuğu uyutup baslicam sakin kafa:)
Adamları kitlesen kaçmaya delik arıyorlar böyle birşey yok yaAhahahsh koptum yaaa
Bu kadr beklemiyordum ya amcalardan meğersem potansiyel firarii asi style yatıyormuş içlerinde
Hakkaten öyleeAdamları kitlesen kaçmaya delik arıyorlar böyle birşey yok ya
Hapis desen çıkarlar ama para cezası desen çıkmazlar evet miniğimHakkaten öyleecicim benim dedem de hiç durmuyor vallahi ne zmn gitsek baksak pantolon filan giyilmiş kapının önlerinde dolaşıyor hadi çıkalım desek ceketi aldığı gibi kaçacak tam o an yakalıyoruz
Şmdi yasak geldi ya dedik ki çıkana para cezası varmışartık hiç çıkmaz
Aynen cicim bizimde tüm odalara yapmışlar çocuk odasında yok bitek gıcık gibiKiracı olunca kafana göre davranamamak çokk kötü büşom
Bizim de ev komple duvar kağıdı. Sitedeki tüm daireler aynı duvar kağıdı. Bizde 1 çerçeve bile asamıyoruz duvar kağıdı delinecek diye. Bende bebeğe uygun bir duvar kağıdı yapmak isterdim odasını. Kendi evimiz olursa orda birgün inşallah
Öyle sahidenHapis desen çıkarlar ama para cezası desen çıkmazlar evet miniğim
İnşaallah akıllı dururlar yine de inancım yok. Tünel kazar kaçar bunlar.
Valla cuk oturmuş pencereden bakıyorum amcalar teyzeler hiç durmadan bi o yana bi bu yana gidiyorlar hayır nereye gidiyorsunuz ya
Kek ipe de baktım şimdi samdanım ay ne güzelmişkek ip diye bi ip var nurum:) ondan aldim ben de :) akşam çıkarınca atarım benimkini de buraya:)
Teşekkür ederimAfiyyet olsun,çok güzel görünüyor, ellerine sağlık
Bencede büşom. Onu bırak bebek alışverişine nasıl çıkacağız bakalımAynen cicim bizimde tüm odalara yapmışlar çocuk odasında yok bitek gıcık gibiaslında ev sahibimiz yapmayın demez ama bir sürü masrafı kendi evim olmayan biyere yapmak istemedim boyada önceden kalma vardı, zaten bir çok şeye masraf yapacağız oda kalsın şimdilik
Senin cici bebeni yerim iyi olmanıza çok sevindimEki Görüntüle 2607402
Hayırlı kandiller minik bitter çukulatalarım
Anca gelebildim. Dün geyşam evdeydi girmeye fırsat bulamadım. Bugün de uyandığımdan beridir sürekli yiyip yeniden uyuyorum, yeni kalktım
Dün gittik cici bebükümü görmeye ama güleyim mi ağlayayım mı bir tuhaf oldu. Başka bir hastahanede olacaktı çekim. Ama hastahane kalabalıktı, sedye kirli gibiydi, ultrason çeken doktor son derece suratsızdı kadından resmen nefret ettim
Cici bebem de anasının kankisi olduğu için kapadı suratını göstermiyor, arkasını dönmeye çalışıyor, doktor çocuk benden nefret etti dedi neden acaba diyecektim de sus cici dedimişte böyle evlatlar yapın sevmediğimi çocuk da sevmiyor yesin anası onun dötünü mötünü
Ama tabiki bir yandan çok üzüldüm, 33 gündür gün sayıyorum çocuğun yüzünü göremedim. Ama organları tam, herşeyi sağlıkla çalışıyor maşallah subhanallah.Doktor böyle devam ederse muhtemel doğum boyu 52 cm kilosu 3400 olacak dedi.
Ordan kendi doktorumuza geçtik gayet güzel açtı yüzünü gösterdi hiç öyle davranmadı çünkü anası kendi doktorunu seviyorgeyşama da 3 gündür tripli ne zaman elini koysa tekmeyi kesiyor çocuk kankim yemin ederim ben bu çocukla dünyayı fethederim
Onun dışında belim için pilatese başla evde dedi ama kendi başıma yapamam doğrulamıyorum geyşa tutmazsa pisa kulesi gibi yıkılırım. Yarın başlıcam o evdeyken. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağına girmeni istemiyorum 30. Haftaya kadar vakti var buraya da 1 aydan önce gelme dediben seni biliyorum 2 hafta sonra çıkar gelirsin ama gelme bak virüs var diyo okula da devam etmememi istedi iş hayatım an itibariyle bitmiş bulunmakta...
Bu arada bizim hastahane ziyaretçi ve oda süsünü tamamen yasaklamış. 50 yaş altı sadece 1 refakatçi ateşi mateşi ölçüldükten sonra kabul ediliyormuş. Acıbadem böyleyse diğerleri de böyledir. @poncikvegece kuzum oda süsü bakıyordun hastahanenden detayları öğren boşuna para verme
Ne var ne yok kuzularım? Parmaklarım yoruldu msj yazarken alayına isyan
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Düşünsene ne cenaze namazın kılınacak ne mevlüdün yapılacak.. Kimse şu sıralar ölmesin akıllı dursun herkes.Öyle sahiden
Vallahi o şekilde ölüm kötü ya cicim. İnşallah daha dikkatli olurlar herkes için en iyisi.
Nereye olcak erkekler camiye kadınlar güneValla cuk oturmuş pencereden bakıyorum amcalar teyzeler hiç durmadan bi o yana bi bu yana gidiyorlar hayır nereye gidiyorsunuz ya
Oda var cicim valla bir an önce geçer şu durum inşallah, Çin sıyrıldı da şimdi bizleri eleştiriyor yarasayı yerken iyiydi dimi diyebilsek keşke onca insanın hakkına girdiler bunun vebalini nasıl ödeyecekler acabaBencede büşom. Onu bırak bebek alışverişine nasıl çıkacağız bakalımYani şuan çıkmak mümkün değil de düzelmezse ortalık ne yapacağız bilmiyorum. Kumaşını ellemeden deneyip görmeden İnternet alışverişi yapmak da istemiyorum. Bir enteresan durum..
Hoşgeldin kutsişimSenin cici bebeni yerim iyi olmanıza çok sevindim
İşi bırakmış olmanada üzülme bebeğin sağlıkla gelsin de Gerisi önemli değil
Parkta boş boş oturanlarda var ya valla bi gariplerNereye olcak erkekler camiye kadınlar güne65 yaş üstü otobüs ücretsiz kuralını kaldırmış pek çok il zaten.
Sadece bizim değil yedikleri kedinin köpeğin yarasanın yılanın bile hesabını veremeyecek o pislikler. Türkiyede otele geldiklerinde sokakta kedi köpek kalmıyormuş gittiğimiz otel söylemişti bize.Oda var cicim valla bir an önce geçer şu durum inşallah, Çin sıyrıldı da şimdi bizleri eleştiriyor yarasayı yerken iyiydi dimi diyebilsek keşke onca insanın hakkına girdiler bunun vebalini nasıl ödeyecekler acaba
Ay cicim tam onu yazacaktım da yazamamıştım.Düşünsene ne cenaze namazın kılınacak ne mevlüdün yapılacak.. Kimse şu sıralar ölmesin akıllı dursun herkes.
Hb balımmmmHoşgeldin kutsişim
Ama ben şimdiden sıkıldım evde olmaktan ne yapacağım bilmiyorum okullar açılınca dönerim umudu biraz rahatlatıyordu o da gitti