Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzular 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldi :KK70: :KK70: :KK70:
Screenshot_20200321_194036.jpg

Adamları kitlesen kaçmaya delik arıyorlar böyle birşey yok ya :KK70: :KK70:
Hakkaten öylee 😂cicim benim dedem de hiç durmuyor vallahi ne zmn gitsek baksak pantolon filan giyilmiş kapının önlerinde dolaşıyor hadi çıkalım desek ceketi aldığı gibi kaçacak 😂 tam o an yakalıyoruz 😂
Şmdi yasak geldi ya dedik ki çıkana para cezası varmış 😂 artık hiç çıkmaz 😂😂

Hakkaten öylee 😂cicim benim dedem de hiç durmuyor vallahi ne zmn gitsek baksak pantolon filan giyilmiş kapının önlerinde dolaşıyor hadi çıkalım desek ceketi aldığı gibi kaçacak 😂 tam o an yakalıyoruz 😂
Şmdi yasak geldi ya dedik ki çıkana para cezası varmış 😂 artık hiç çıkmaz 😂😂
Hapis desen çıkarlar ama para cezası desen çıkmazlar evet miniğim :KK70: :KK70:
İnşaallah akıllı dururlar yine de inancım yok. Tünel kazar kaçar bunlar. 😒

Kiracı olunca kafana göre davranamamak çokk kötü büşom :110:
Bizim de ev komple duvar kağıdı. Sitedeki tüm daireler aynı duvar kağıdı. Bizde 1 çerçeve bile asamıyoruz duvar kağıdı delinecek diye. Bende bebeğe uygun bir duvar kağıdı yapmak isterdim odasını. Kendi evimiz olursa orda birgün inşallah 🤲🏻
Aynen cicim bizimde tüm odalara yapmışlar çocuk odasında yok bitek gıcık gibi 😂😂 aslında ev sahibimiz yapmayın demez ama bir sürü masrafı kendi evim olmayan biyere yapmak istemedim boyada önceden kalma vardı, zaten bir çok şeye masraf yapacağız oda kalsın şimdilik 😂

Hapis desen çıkarlar ama para cezası desen çıkmazlar evet miniğim :KK70: :KK70:
İnşaallah akıllı dururlar yine de inancım yok. Tünel kazar kaçar bunlar. 😒
Öyle sahiden 😂

Vallahi o şekilde ölüm kötü ya cicim. İnşallah daha dikkatli olurlar herkes için en iyisi.

Aynen cicim bizimde tüm odalara yapmışlar çocuk odasında yok bitek gıcık gibi 😂😂 aslında ev sahibimiz yapmayın demez ama bir sürü masrafı kendi evim olmayan biyere yapmak istemedim boyada önceden kalma vardı, zaten bir çok şeye masraf yapacağız oda kalsın şimdilik 😂
Bencede büşom. Onu bırak bebek alışverişine nasıl çıkacağız bakalım 🤦🏼‍♀️ Yani şuan çıkmak mümkün değil de düzelmezse ortalık ne yapacağız bilmiyorum. Kumaşını ellemeden deneyip görmeden İnternet alışverişi yapmak da istemiyorum. Bir enteresan durum..

Eki Görüntüle 2607402
Hayırlı kandiller minik bitter çukulatalarım :anneadayı:
Anca gelebildim. Dün geyşam evdeydi girmeye fırsat bulamadım. Bugün de uyandığımdan beridir sürekli yiyip yeniden uyuyorum, yeni kalktım :KK70:
Dün gittik cici bebükümü görmeye ama güleyim mi ağlayayım mı bir tuhaf oldu. Başka bir hastahanede olacaktı çekim. Ama hastahane kalabalıktı, sedye kirli gibiydi, ultrason çeken doktor son derece suratsızdı kadından resmen nefret ettim 😒
Cici bebem de anasının kankisi olduğu için kapadı suratını göstermiyor, arkasını dönmeye çalışıyor, doktor çocuk benden nefret etti dedi neden acaba diyecektim de sus cici dedim :KK70::KK70:işte böyle evlatlar yapın sevmediğimi çocuk da sevmiyor yesin anası onun dötünü mötünü :KK70:
Ama tabiki bir yandan çok üzüldüm, 33 gündür gün sayıyorum çocuğun yüzünü göremedim. Ama organları tam, herşeyi sağlıkla çalışıyor maşallah subhanallah. 🤲🏻 Doktor böyle devam ederse muhtemel doğum boyu 52 cm kilosu 3400 olacak dedi.
Ordan kendi doktorumuza geçtik gayet güzel açtı yüzünü gösterdi hiç öyle davranmadı çünkü anası kendi doktorunu seviyor :KK70:geyşama da 3 gündür tripli ne zaman elini koysa tekmeyi kesiyor çocuk :KK70:kankim yemin ederim ben bu çocukla dünyayı fethederim:KK70:
Onun dışında belim için pilatese başla evde dedi ama kendi başıma yapamam doğrulamıyorum geyşa tutmazsa pisa kulesi gibi yıkılırım. Yarın başlıcam o evdeyken. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağına girmeni istemiyorum 30. Haftaya kadar vakti var buraya da 1 aydan önce gelme dedi :KK70:ben seni biliyorum 2 hafta sonra çıkar gelirsin ama gelme bak virüs var diyo :KK70:okula da devam etmememi istedi iş hayatım an itibariyle bitmiş bulunmakta... 😕
Bu arada bizim hastahane ziyaretçi ve oda süsünü tamamen yasaklamış. 50 yaş altı sadece 1 refakatçi ateşi mateşi ölçüldükten sonra kabul ediliyormuş. Acıbadem böyleyse diğerleri de böyledir. @poncikvegece kuzum oda süsü bakıyordun hastahanenden detayları öğren boşuna para verme 😕
Ne var ne yok kuzularım? Parmaklarım yoruldu msj yazarken alayına isyan :KK70:
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16 Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
KedidirKedii KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Senin cici bebeni yerim iyi olmanıza çok sevindim 😍😍

İşi bırakmış olmanada üzülme bebeğin sağlıkla gelsin de Gerisi önemli değil 😘

Öyle sahiden 😂

Vallahi o şekilde ölüm kötü ya cicim. İnşallah daha dikkatli olurlar herkes için en iyisi.
Düşünsene ne cenaze namazın kılınacak ne mevlüdün yapılacak.. Kimse şu sıralar ölmesin akıllı dursun herkes. 🤷🏼‍♀️

Valla cuk oturmuş pencereden bakıyorum amcalar teyzeler hiç durmadan bi o yana bi bu yana gidiyorlar hayır nereye gidiyorsunuz ya 😂😂
Nereye olcak erkekler camiye kadınlar güne 😒 65 yaş üstü otobüs ücretsiz kuralını kaldırmış pek çok il zaten.

Bencede büşom. Onu bırak bebek alışverişine nasıl çıkacağız bakalım 🤦🏼‍♀️ Yani şuan çıkmak mümkün değil de düzelmezse ortalık ne yapacağız bilmiyorum. Kumaşını ellemeden deneyip görmeden İnternet alışverişi yapmak da istemiyorum. Bir enteresan durum..
Oda var cicim valla bir an önce geçer şu durum inşallah, Çin sıyrıldı da şimdi bizleri eleştiriyor yarasayı yerken iyiydi dimi diyebilsek keşke onca insanın hakkına girdiler bunun vebalini nasıl ödeyecekler acaba

Senin cici bebeni yerim iyi olmanıza çok sevindim 😍😍

İşi bırakmış olmanada üzülme bebeğin sağlıkla gelsin de Gerisi önemli değil 😘
Hoşgeldin kutsişim 🥰
Ama ben şimdiden sıkıldım evde olmaktan ne yapacağım bilmiyorum okullar açılınca dönerim umudu biraz rahatlatıyordu o da gitti :cry:

Oda var cicim valla bir an önce geçer şu durum inşallah, Çin sıyrıldı da şimdi bizleri eleştiriyor yarasayı yerken iyiydi dimi diyebilsek keşke onca insanın hakkına girdiler bunun vebalini nasıl ödeyecekler acaba
Sadece bizim değil yedikleri kedinin köpeğin yarasanın yılanın bile hesabını veremeyecek o pislikler. Türkiyede otele geldiklerinde sokakta kedi köpek kalmıyormuş gittiğimiz otel söylemişti bize.
Yani bize gelene kadar verecek çok hesapları var da du bakalım..

Hoşgeldin kutsişim 🥰
Ama ben şimdiden sıkıldım evde olmaktan ne yapacağım bilmiyorum okullar açılınca dönerim umudu biraz rahatlatıyordu o da gitti :cry:
Hb balımmmm😍😍

Ya bide su açıdan düşün gitsen size bi zarar gelse ? Evde otursaydım keşke dersin o zaman da o yüzden bu zamanlarının tadını çıkar 🥰❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X