Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bennkutsal.olursam değil damacana dere deniz suyu bile yetmz bana
Hahahahahaha
Ben boyle gül olarak kalayın içimdeki şeytan çıkarsa kimse tutamaz beni hahahahahaha
ya sen su içindeki seytandan azıcık bahset bakalım çıkmasını biz ister miyiz istememez miyiz ona göre karar verelim
nasılsın cağnım :)
elhamdulillah cagnımmm sen nassın

Çık alışveriş yap ne diyeyim o zaman kısa vadeli makarna falan yapabilirsin aslında. Hiçbir şey yapamazsam bizim eve yakın mantıcı var hazır mantı alıyorum en olmadı disardan söyleyiver

Çık alışveriş yap ne diyeyim o zaman kısa vadeli makarna falan yapabilirsin aslında. Hiçbir şey yapamazsam bizim eve yakın mantıcı var hazır mantı alıyorum en olmadı disardan söyleyiver
Manti çok mantıklı
Alicam alisverise gidicem dedigim halde para birakmayi unutan es var ge lde cildirma neyse bakariz artik

ya sen su içindeki seytandan azıcık bahset bakalım çıkmasını biz ister miyiz istememez miyiz ona göre karar verelim
elhamdulillah cagnımmm sen nassın
bende iyiyim canım iş güç sen napıyorsun
Tam bizlik yes gırgır yes şamata :) m.oldum canm bnde 30 yasında iki erkek çocuklu bir anayim
oyyy maşallah canım oğullarına allah sağlık uzun ömürler versin

Manti çok mantıklı
Alicam alisverise gidicem dedigim halde para birakmayi unutan es var ge lde cildirma neyse bakariz artik
Böyle durumlarla karşılaşmamak için evlenir evlenmez eşimden kredi kartını almıştım bırak aç kalsın haketmis

Böyle durumlarla karşılaşmamak için evlenir evlenmez eşimden kredi kartını almıştım bırak aç kalsın haketmis

Kredi kartını Hayatımdan cikarali 3 yıl oldu çok şükür gerçi varken de vermiyordu ahahahahhaha
Neyse hallettim geliyormuş gelirken de pazara uğrayacak

Kredi kartını Hayatımdan cikarali 3 yıl oldu çok şükür gerçi varken de vermiyordu ahahahahhaha

bende çıkarmak için kredi çektim kartı kapatmak için aradım yok kapatmayalım limiti düşürelim dediler oki dedim
acil bi durum çıktı şimdi 800 tl borcu var D fsdf

bende çıkarmak için kredi çektim kartı kapatmak için aradım yok kapatmayalım limiti düşürelim dediler oki dedim
acil bi durum çıktı şimdi 800 tl borcu var D fsdf
Zaten hep öyle yapıyorlar
Benim eşim 9/milyar açılınca limiti çıkarınca bnde zivanadan çıktım
En sonunda kapattı bir şekilde 0/ladi dedim keseceksin kartı o sende oldukça kullanirsin sen onu dedim.kesmek istemedi ama BN naotm KITIR kitir bir güzel kestim iyi de yaptım hahahahahaha

İyi bari yapsın o kadarını bize lazım ya ertesi aya borç bırakmayız genelde. Eşim bütçe kontrolünü kredi kartı üstünden yapar ay ay ne harcamışız hesaplar falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…