- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
ya sen su içindeki seytandan azıcık bahset bakalım çıkmasını biz ister miyiz istememez miyiz ona göre karar verelimBennkutsal.olursam değil damacana dere deniz suyu bile yetmz bana
Hahahahahaha
Ben boyle gül olarak kalayın içimdeki şeytan çıkarsa kimse tutamaz beni hahahahahaha
elhamdulillah cagnımmm sen nassınnasılsın cağnım :)
Tam bizlikben miniklerdenminik kalp evliyem çocuksuz 24 yaşında işinde gücünde sohbet gır gır şamata seven bir insan oğluyum
Ben bile korkuyirsam siz duyunca nerelere kacarsanizya sen su içindeki seytandan azıcık bahset bakalım çıkmasını biz ister miyiz istememez miyiz ona göre karar verelim
elhamdulillah cagnımmm sen nassın
Çık alışveriş yap ne diyeyim o zamanSorun orda zaten evde malzeme yokbayramda tatile gidicez diye pazara girmedik geldik pazar günü hala pazara gidemedik o yüzden düşünüyorum dun fırında posette tavuk yaptım bugün de birbirimizi kavga dövüşme yicez herhalde
Kaçmayız kaçmayız biz kaçarsak sen zaten gene bizi bulursunBen bile korkuyirsam siz duyunca nerelere kacarsanizhahahahaha
Manti çok mantıklıÇık alışveriş yap ne diyeyim o zamankısa vadeli makarna falan yapabilirsin aslında. Hiçbir şey yapamazsam bizim eve yakın mantıcı var hazır mantı alıyorum en olmadı disardan söyleyiver
Ahahahaha arar bulurum iziniKaçmayız kaçmayız biz kaçarsak sen zaten gene bizi bulursun
bende iyiyim canım iş güç sen napıyorsunya sen su içindeki seytandan azıcık bahset bakalım çıkmasını biz ister miyiz istememez miyiz ona göre karar verelim
elhamdulillah cagnımmm sen nassın
oyyy maşallah canım oğullarına allah sağlık uzun ömürler versinTam bizlikyes gırgır yes şamata :) m.oldum canm bnde 30 yasında iki erkek çocuklu bir anayim
Böyle durumlarla karşılaşmamak için evlenir evlenmez eşimden kredi kartını almıştımManti çok mantıklı
Alicam alisverise gidicem dedigim halde para birakmayi unutan es varge lde cildirma neyse bakariz artik
Amin canmmm ins :)bende iyiyim canım iş güç sen napıyorsun
oyyy maşallah canım oğullarına allah sağlık uzun ömürler versin
Böyle durumlarla karşılaşmamak için evlenir evlenmez eşimden kredi kartını almıştımbırak aç kalsın haketmis
Kredi kartını Hayatımdan cikarali 3 yıl oldu çok şükürgerçi varken de vermiyordu ahahahahhaha
Neyse hallettim geliyormuş gelirken de pazara uğrayacak
Hoşgeldin canm kertenkeleMerhaba kertenkeleler
Hosbuldum sendemi öğretmensinHoşgeldin canm kertenkele
Zaten hep öyle yapıyorlarbende çıkarmak için kredi çektim kartı kapatmak için aradımyok kapatmayalım limiti düşürelim dediler oki dedim
acil bi durum çıktı şimdi 800 tl borcu varD fsdf
Yok canm ben ev hanımı anaokulundan mezun iki çocuklu bir kadınımHosbuldum sendemi öğretmensin
BendensinYok canm ben ev hanımı anaokulundan mezun iki çocuklu bir kadınım
İyi bari yapsın o kadarını
Kredi kartını Hayatımdan cikarali 3 yıl oldu çok şükürgerçi varken de vermiyordu ahahahahhaha
Neyse hallettim geliyormuş gelirken de pazara uğrayacak
Merhaba kertenkeleler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?