• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız kiriyemisten luppodan nasıl ban yedin gidip kuruyemişler yeseydin daha iyiydi :KK70: :KK70:
Siyasete girmem valla hic benlik işler değil :KK70:
Allah siyasetten yatirmasn oranın mapusu t tipi gbi agir oluyor diyorlar hahahahshshaha @Kendinisevenbiriii bilir :KK70:
Kız o da bi göründü gitti tişört giymeye mi gittin nabtn :KK70: :KK70:
Şöyle bir üye var bu ara pek durgun konu açtı mı kk nin yarısını banlatir. Heyecanla yeni konu bekliyorum esasen. O kinasinda dağıttığı kuruyemisten bahsetti ben de verdim coşkuyu 😂😂 sonra başka bir üye çok yiyorum diye konu açmıştı biz de güzel güzel tavsiye verirken ne olduysa of biz de çok yiyoruz bu aralar diye girdik. Kankimle orada tanıştım hatta kulakları çınlasın MariD MariD o da luppo yiyormuş verdik coşkuyu 😂😂

Bu topiği neden açtım, nasıl açtım vallahi tuşuna bastım açtım.
Canı sıkılanlar, acil muhabbete ihtiyacı olanlar, Cici nerelerdesin muhabbetini özledim diyenler, topik topik topik arayanlar, topikleri pek sevenler, ortam arayanlar buyursun iki lafın belini kıralım.:deli:
Topiğim eski, yeni, yaşlı, genç, işli, işsiz, evli, bekar, değişik, değişik olmayan herkese açıktır.
Yeni üyeler çekinmeden gelsin,
Eski üyeler "Ula benim burada ne işim var" demesin,
Diğer topik sahipleri burayı da kendi topiği bilsin.
Gelin güzel bir ortam kuralım.

Hedeflediğim hayalimdeki ortam:
(Siyah pantolonlu takla atıp duran civelek dans stilli olan benim, beyaz pantolonlu ByNkoaLa ByNkoaLa , herkes seçsin kendini :KK71:)

Hadi bakalım buyrun ortama kuzularım :KK19:

yaa karnım ağrıdı gülmekten
artık işyerindekileri çağırayım beraber gülülim dedim
patrona tek yakalanmayım demi ama:KK70::KK70:

Şöyle bir üye var bu ara pek durgun konu açtı mı kk nin yarısını banlatir. Heyecanla yeni konu bekliyorum esasen. O kinasinda dağıttığı kuruyemisten bahsetti ben de verdim coşkuyu 😂😂 sonra başka bir üye çok yiyorum diye konu açmıştı biz de güzel güzel tavsiye verirken ne olduysa of biz de çok yiyoruz bu aralar diye girdik. Kankimle orada tanıştım hatta kulakları çınlasın MariD MariD o da luppo yiyormuş verdik coşkuyu 😂😂
Ahahahaha Allah sizi napmasn :D
Farkındayım bi ara herkes yok oluyor sonra tekrar geliyor :D hahahahaha

yaa karnım ağrıdı gülmekten
artık işyerindekileri çağırayım beraber gülülim dedim
patrona tek yakalanmayım demi ama:KK70::KK70:
Ben patron yarısı tipik sahibinin kankisi olarak diyorum.ki her zaman gelebilirsiniz hepiniz patronu da çağır iki stresten atar belki :D

Ahahahaha
Nasılsın canmmm :)
şükür canım sen 😍
Verdim kutsalı verdim kutsalı bir sağdan veriyorum bir soldan veriyorum 😂😂 Kutsal Damacana 'mi aldım geldim 😂😂
verdin veriştirdin bütün kutsallara bu kadar yiter😂😂😂
Ah canlar ah zamanş gelmedi demekten başka bi şey diyemiyorum inaniyorum olacak ama o zamn gelene kadar bizde bitivericez 🙃 Youlost16 Youlost16 avatarin 😀
nasip nasip gülüm yapacak bişey yok 😏 avatarım şekil önümden çekil 🤣🤣🤣🤣
Ahahahahah
Çok iyi yaptın yılanın başını küçükken ezeceksen :D
🤣🤣🤣🤣

Ahahahaha Allah sizi napmasn :KK70:
Farkındayım bi ara herkes yok oluyor sonra tekrar geliyor :KK70: hahahahaha
Yok o üye çok özel. Bir konu açtı mı bütün kk uçuşa hazırlanıyor adıni gördün mü munenin tirpanini ensende hissediyorsun öyle bir şey 😂😂

:KK70:
Offf aksama ne yapsam daha karar veremedim :KK43:
Hmm bir kadının en büyük derdi bu ya. Aksama ne yapsam... Yaslandirdi beni resmen 🙄 geçen dolmalık biber almıştım. Kıymalı yaparım. Yanına cacık veya yoğurt çoban salata tamamdır. Çorba yapmam sisiriyor bizi çok düşkün değiliz zaten. Evde ne malzeme var yardımcı olurum 😁

Hmm bir kadının en büyük derdi bu ya. Aksama ne yapsam... Yaslandirdi beni resmen 🙄 geçen dolmalık biber almıştım. Kıymalı yaparım. Yanına cacık veya yoğurt çoban salata tamamdır. Çorba yapmam sisiriyor bizi çok düşkün değiliz zaten. Evde ne malzeme var yardımcı olurum 😁
Sorun orda zaten evde malzeme yok :D bayramda tatile gidicez diye pazara girmedik geldik pazar günü hala pazara gidemedik o yüzden düşünüyorum dun fırında posette tavuk yaptım bugün de birbirimizi kavga dövüşme yicez herhalde :D :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back