• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız kiriyemisten luppodan nasıl ban yedin gidip kuruyemişler yeseydin daha iyiydi :KK70: :KK70:
Siyasete girmem valla hic benlik işler değil :KK70:
Allah siyasetten yatirmasn oranın mapusu t tipi gbi agir oluyor diyorlar hahahahshshaha K Kendinisevenbirii bilir :KK70:
Kız o da bi göründü gitti tişört giymeye mi gittin nabtn :KK70: :KK70:
Ahahaha geldim geldim kizz bulmuşum bı gardiyan eşi bırakır mıyım artik :halay: :KK76: hee ama dediğin gibi bı koşu tişört giymeye gittim geldim,iyi bildin:KK70: eşime de giydirip cikarttirdim,anlarsın ya🤣 iste oda bizim fantazimiz az bı manyaklik var bizde bakma sen:KK8::KK53: ama geldim simdi,siz hangi şehirde görev yapiyodunuz canimm belki denk gelir görüşürük:KK53:

O abur çubuklardan çektiğini kimse çekmemiştir yemin olsun ekmek al gel derm uç posetle gelirdi eve delirirdim bende sadece yemek değil eşim tamiratlar ilgili herşeyi çok sever ivir zıvır ne varsa toplardı eve tamirci çantasından tut matkapa silikon da tut vidalara kadar illallah ettm yaaaa şükür azaldı bitti artık :KK70:
Ekmek lazim diyirm ekmek geliyor misss gbi :KK70:
Ay sorma bizim evde de epey var şu tamir malzemelerinden. Neyse ki kullanıyor benimki 😂😂 erkekler bazen çocuk gibi davranıyor ya

Ahahaha geldim geldim kizz bulmuşum bı gardiyan eşi bırakır mıyım artik :halay: :KK76: hee ama dediğin gibi bı koşu tişört giymeye gittim geldim,iyi bildin:KK70: eşime de giydirip cikarttirdim,anlarsın ya🤣 iste oda bizim fantazimiz az bı manyaklik var bizde bakma sen:KK8::KK53: ama geldim simdi,siz hangi şehirde görev yapiyodunuz canimm belki denk gelir görüşürük:KK53:
Wuhuuuuuwwww💃 seni gidi seni :D uç yıl İstanbul da yapti sonra memleketimiz denizliye döndük smdide uç yildir biurda :D
Siz nerde görev yapıyorsunuz :D
Vallahi bende bırakmamış artik seni tuttum :p

Ay sorma bizim evde de epey var şu tamir malzemelerinden. Neyse ki kullanıyor benimki 😂😂 erkekler bazen çocuk gibi davranıyor ya
Bizimki kullanıyor da evdeki kirik Dokukkler için değil arabası için dolabın kapağı yaoilcak aylardır yapılamadı sen düşün :D aticam yakında az kaldı :D

Wuhuuuuuwwww💃 seni gidi seni :KK70: uç yıl İstanbul da yapti sonra memleketimiz denizliye döndük smdide uç yildir biurda :KK70:
Siz nerde görev yapıyorsunuz :KK70:
Vallahi bende bırakmamış artik seni tuttum :p
Valla biz kayserideyiz canimm,eşim 9 yıldır aynı iş yerinde görev yapiyor hiç degistirmedik,bu sene istek yapıp tayin istedik ama yine Kayseri'ye ve denetimli serbestlige istemiştik,ama cikmadi tayinimiz nasip işte,biz ztn yapamazdık başka iste,alıştık gül gibi cezaevimize, ilk göz agrimiz o bizim :KK70:

Evet güven yok maalesef canm valla ne güzel dediğin gbi harcamayı bilmek lazm bizde en gereksiz harcamalari eşim yaor benmde gereksiz aldığım hiçbirşey yoktur ama bnm kafam boyle rahat valla varsa cebinde parası alsın yoksa da almasın :KK70:
Biz daha yeni kapatıcaz dedik memleketteyken eşimin teli denize düştü ve yapılamıyor gene girecez karta mecbur. Bazen diyorum yeni evliyken yurt dışında yaşadık ve 6sene kredi kartı veya senetle elden alışveriş yapmadık nasıl yaşamışız 🙄 aylardır çok önemli şeyleri aldık oda en fazla 3 taksit yaptık ki kart uçmasın gene kırtulamadık :(

Valla biz kayserideyiz canimm,eşim 9 yıldır aynı iş yerinde görev yapiyor hiç degistirmedik,bu sene istek yapıp tayin istedik ama yine Kayseri'ye ve denetimli serbestlige istemiştik,ama cikmadi tayinimiz nasip işte,biz ztn yapamazdık başka iste,alıştık gül gibi cezaevimize, ilk göz agrimiz o bizim :KK70:
Aslen de mi kayserilisinz , benim eşim istanbuldayken muharebeyi çok da rahattır mahkum falan görmüyordu şimdi burası çok fena baya gergin donuyor :D
Gerçi giderse görecek de vardiyalı olunca ikio Gin evde iki gün is bası :D

Biz daha yeni kapatıcaz dedik memleketteyken eşimin teli denize düştü ve yapılamıyor gene girecez karta mecbur. Bazen diyorum yeni evliyken yurt dışında yaşadık ve 6sene kredi kartı veya senetle elden alışveriş yapmadık nasıl yaşamışız 🙄 aylardır çok önemli şeyleri aldık oda en fazla 3 taksit yaptık ki kart uçmasın gene kırtulamadık :KK43:
ORALARİN imkânı daha mi geniş nedir bilemedim ki ekonomi daha rahat oralarda

ORALARİN imkânı daha mi geniş nedir bilemedim ki ekonomi daha rahat oralarda
Yok canım elden taksitle satış yoktu almıyorduk. K.kartı yoktu yine alamıyorduk. Ayrıca minimal yaşamın dibine vuruyorduk karı koca. Çocuk ta yoktu eve rşya almak yerine gezmelere giderdik arada bir tr ye gelirdik. Şimdi her ay bebeğe birşey al,çocuklara birşey al vs vs uzayıp gidiyor

Aslen de mi kayserilisinz , benim eşim istanbuldayken muharebeyi çok da rahattır mahkum falan görmüyordu şimdi burası çok fena baya gergin donuyor :KK70:
Gerçi giderse görecek de vardiyalı olunca ikio Gin evde iki gün is bası :KK70:
Evet aslende kayseriliyiz ikimizde,memleketimizdeyiz şükür.
Valla aynen bizimki de gergin oluyor,stresli bi işleri var sonuçta,ama vardiyalı olunca biraz psikoloji dinlendirme süresi işte, bizde de 2 gün evde 1 gun işte şeklinde,öyle geçiyor bakalım,Allah onlara kolaylık versin ki bizde evde strese girmeyelim yaa, bende gergin oluyorum eşim gergin olunca valla :olamaz:
simdi yıllık izine ayrıldı gerçi iyiyiz bir haftadır,gerginlik stres yok ama işte zor bı meslek yinede

Evet aslende kayseriliyiz ikimizde,memleketimizdeyiz şükür.
Valla aynen bizimki de gergin oluyor,stresli bi işleri var sonuçta,ama vardiyalı olunca biraz psikoloji dinlendirme süresi işte, bizde de 2 gün evde 1 gun işte şeklinde,öyle geçiyor bakalım,Allah onlara kolaylık versin ki bizde evde strese girmeyelim yaa, bende gergin oluyorum eşim gergin olunca valla :olamaz:
simdi yıllık izine ayrıldı gerçi iyiyiz bir haftadır,gerginlik stres yok ama işte zor bı meslek yinede
Vallahi gerçekten çok zor abuk sabık insanlarla uğraşmak cidden psikoloji kalmıyor önceleri eve çok yansitmazdi buraya geldiğimden beri memlekete yani çok hissettiriyor strestini bu da beni veriyor haliyle bide hic anlatmaz bnm esm neymiş psikolojik bozulcakmis sen yeterince boyle davranan bozuyon daha nolsun diyorum :D :D :D
Bizimkinin şuan 56 gun izni var daha ayrılmadı ne zaman ayrılacak merakla bekliyorum :D

Yok canım elden taksitle satış yoktu almıyorduk. K.kartı yoktu yine alamıyorduk. Ayrıca minimal yaşamın dibine vuruyorduk karı koca. Çocuk ta yoktu eve rşya almak yerine gezmelere giderdik arada bir tr ye gelirdik. Şimdi her ay bebeğe birşey al,çocuklara birşey al vs vs uzayıp gidiyor
En guzeliymis valla gezmek tozmak (:
Evet maalesef çocuk olunca harcamalar düzenler hep onlara gore oluyor ve ister istemez çok gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back