• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten hep öyle yapıyorlar :KK70:
Benim eşim 9/milyar açılınca limiti çıkarınca bnde zivanadan çıktım :KK70:
En sonunda kapattı bir şekilde 0/ladi dedim keseceksin kartı o sende oldukça kullanirsin sen onu dedim.kesmek istemedi ama BN naotm KITIR kitir bir güzel kestim :KK70: iyi de yaptım :KK70: hahahahahaha

iyi yaptın kız bağımlılık resmen bide 9 milyar evlerden uzak anacım :D :D

İyi bari yapsın o kadarını 😂 bize lazım ya ertesi aya borç bırakmayız genelde. Eşim bütçe kontrolünü kredi kartı üstünden yapar ay ay ne harcamışız hesaplar falan. 😬
Kız iste benmkinde o yok para çıkmıyor gibi geliyormuş herşeye taksit taksit yaptırdı taksit manyağı olduyduk :D
Hesabını bilmiyor kredi kartını görünce kendinden geçiyor :D

Kız iste benmkinde o yok para çıkmıyor gibi geliyormuş herşeye taksit taksit yaptırdı taksit manyağı olduyduk :KK70:
Hesabını bilmiyor kredi kartını görünce kendinden geçiyor :KK70:
Eşim eski donanımhaber ölücülerindendir en büyük mottosu kazık yemeyi sevmem 😂😂 ben de fuzuli harcama yapmam zaten. Dün alışveriş yapmam gerekti. Yemek kartıyla yapıyoruz normalde kart eşimde kalmış. Nasıl yapacaksın diyor. Dedim param var şükür alırım o da doğru ya kredi kartın var al doya doya dedi 😂 sırf bendeki kart 12.000 limitli bu geçmezse diye 2000 limitli başka bir kartım daha var. Aylık gelen ekstre 300 ü geçmez ama 😂 harcamayı bildikten sonra kredi kartı rahatlık. Nakit taşıyınca tedirgin oluyorum kimseye güven yok bu devirde

Eşim eski donanımhaber ölücülerindendir en büyük mottosu kazık yemeyi sevmem 😂😂 ben de fuzuli harcama yapmam zaten. Dün alışveriş yapmam gerekti. Yemek kartıyla yapıyoruz normalde kart eşimde kalmış. Nasıl yapacaksın diyor. Dedim param var şükür alırım o da doğru ya kredi kartın var al doya doya dedi 😂 sırf bendeki kart 12.000 limitli bu geçmezse diye 2000 limitli başka bir kartım daha var. Aylık gelen ekstre 300 ü geçmez ama 😂 harcamayı bildikten sonra kredi kartı rahatlık. Nakit taşıyınca tedirgin oluyorum kimseye güven yok bu devirde
Evet güven yok maalesef canm valla ne güzel dediğin gbi harcamayı bilmek lazm bizde en gereksiz harcamalari eşim yaor benmde gereksiz aldığım hiçbirşey yoktur ama bnm kafam boyle rahat valla varsa cebinde parası alsın yoksa da almasın :D

Evet güven yok maalesef canm valla ne güzel dediğin gbi harcamayı bilmek lazm bizde en gereksiz harcamalari eşim yaor benmde gereksiz aldığım hiçbirşey yoktur ama bnm kafam boyle rahat valla varsa cebinde parası alsın yoksa da almasın :KK70:
O da psikolojik işte. Eşim de harcamasını bilir aslında ama ramazanda ekmek salça su al diye gönderirim iki poşet abur cuburla gelir 😂😂 açken yollamamaya çalışıyorum bu yüzden 😂 nakit bu yüzden güzel kontrolü sagliyor

O da psikolojik işte. Eşim de harcamasını bilir aslında ama ramazanda ekmek salça su al diye gönderirim iki poşet abur cuburla gelir 😂😂 açken yollamamaya çalışıyorum bu yüzden 😂 nakit bu yüzden güzel kontrolü sagliyor
O abur çubuklardan çektiğini kimse çekmemiştir yemin olsun ekmek al gel derm uç posetle gelirdi eve delirirdim bende sadece yemek değil eşim tamiratlar ilgili herşeyi çok sever ivir zıvır ne varsa toplardı eve tamirci çantasından tut matkapa silikon da tut vidalara kadar illallah ettm yaaaa şükür azaldı bitti artık :D
Ekmek lazim diyirm ekmek geliyor misss gbi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back