- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.785
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Şöyle bir üye var bu ara pek durgun konu açtı mı kk nin yarısını banlatir. Heyecanla yeni konu bekliyorum esasen. O kinasinda dağıttığı kuruyemisten bahsetti ben de verdim coşkuyuKız kiriyemisten luppodan nasıl ban yedin gidip kuruyemişler yeseydin daha iyiydi
Siyasete girmem valla hic benlik işler değil
Allah siyasetten yatirmasn oranın mapusu t tipi gbi agir oluyor diyorlar hahahahshshaha @Kendinisevenbiriii bilir
Kız o da bi göründü gitti tişört giymeye mi gittin nabtn
yaa karnım ağrıdı gülmektenBu topiği neden açtım, nasıl açtım vallahi tuşuna bastım açtım.
Canı sıkılanlar, acil muhabbete ihtiyacı olanlar, Cici nerelerdesin muhabbetini özledim diyenler, topik topik topik arayanlar, topikleri pek sevenler, ortam arayanlar buyursun iki lafın belini kıralım.
Topiğim eski, yeni, yaşlı, genç, işli, işsiz, evli, bekar, değişik, değişik olmayan herkese açıktır.
Yeni üyeler çekinmeden gelsin,
Eski üyeler "Ula benim burada ne işim var" demesin,
Diğer topik sahipleri burayı da kendi topiği bilsin.
Gelin güzel bir ortam kuralım.
Hedeflediğim hayalimdeki ortam:
(Siyah pantolonlu takla atıp duran civelek dans stilli olan benim, beyaz pantolonluByNkoaLa , herkes seçsin kendini )
Hadi bakalım buyrun ortama kuzularım
Ahahahaha Allah sizi napmasnŞöyle bir üye var bu ara pek durgun konu açtı mı kk nin yarısını banlatir. Heyecanla yeni konu bekliyorum esasen. O kinasinda dağıttığı kuruyemisten bahsetti ben de verdim coşkuyusonra başka bir üye çok yiyorum diye konu açmıştı biz de güzel güzel tavsiye verirken ne olduysa of biz de çok yiyoruz bu aralar diye girdik. Kankimle orada tanıştım hatta kulakları çınlasın MariD o da luppo yiyormuş verdik coşkuyu
Ben patron yarısı tipik sahibinin kankisi olarak diyorum.ki her zaman gelebilirsiniz hepiniz patronu da çağır iki stresten atar belkiyaa karnım ağrıdı gülmekten
artık işyerindekileri çağırayım beraber gülülim dedim
patrona tek yakalanmayım demi ama
şükür canım senAhahahaha
Nasılsın canmmm :)
verdin veriştirdin bütün kutsallara bu kadar yiterVerdim kutsalı verdim kutsalı bir sağdan veriyorum bir soldan veriyorumKutsal Damacana 'mi aldım geldim
nasip nasip gülüm yapacak bişey yokAh canlar ah zamanş gelmedi demekten başka bi şey diyemiyorum inaniyorum olacak ama o zamn gelene kadar bizde bitivericezYoulost16 avatarin
Ahahahahah
Çok iyi yaptın yılanın başını küçükken ezeceksen
Bende iyiyim çok şükür canm daha anca kendime geliyirmşükür canım sen
verdin veriştirdin bütün kutsallara bu kadar yiter
nasip nasip gülüm yapacak bişey yokavatarım şekil önümden çekil
Gel senide kutsal yapalım hiç kendine gelemeBende iyiyim çok şükür canm daha anca kendime geliyirm
Yok o üye çok özel. Bir konu açtı mı bütün kk uçuşa hazırlanıyor adıni gördün mü munenin tirpanini ensende hissediyorsun öyle bir şeyAhahahaha Allah sizi napmasn
Farkındayım bi ara herkes yok oluyor sonra tekrar geliyorhahahahaha
Bennkutsal.olursam değil damacana dere deniz suyu bile yetmz banaGel senide kutsal yapalım hiç kendine geleme
Üyenin adi ne kız merak ettmYok o üye çok özel. Bir konu açtı mı bütün kk uçuşa hazırlanıyor adıni gördün mü munenin tirpanini ensende hissediyorsun öyle bir şey
Üye dedikodusu yapmak da ban sebebi amaÜyenin adi ne kız merak ettmbelki bnde birgün eğlencesi ne tırpan yerim hahahaha
Hadi canmmm o da mi banÜye dedikodusu yapmak da ban sebebi amakonu açarsa anlarsın zaten iyidir aslında kimseye maksadını aşan cevap vermez biz birbirimizi götürürüz
Hadi canmmm o da mi ban
Tamam bni etiketle o zaman anlarm hahahahaha
hoş bulduk canım nasılsın iyi misin :)Günaydın hoşgeldin
günaydın canım
tövbe bismillaaaahhhh
günaydın kertenkele
ayyyy kahkaha attım
totem
Tövbeeeesssstttt
Tabi canım hallederiz
İyiyim.minik sen nasilsin kimlerdensinhoş bulduk canım nasılsın iyi misin :)
Hmm bir kadının en büyük derdi bu ya. Aksama ne yapsam... Yaslandirdi beni resmen
Offf aksama ne yapsam daha karar veremedim
İyiyim.minik sen nasilsin kimlerdensin
Sorun orda zaten evde malzeme yokHmm bir kadının en büyük derdi bu ya. Aksama ne yapsam... Yaslandirdi beni resmengeçen dolmalık biber almıştım. Kıymalı yaparım. Yanına cacık veya yoğurt çoban salata tamamdır. Çorba yapmam sisiriyor bizi çok düşkün değiliz zaten. Evde ne malzeme var yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?