Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle bir üye var bu ara pek durgun konu açtı mı kk nin yarısını banlatir. Heyecanla yeni konu bekliyorum esasen. O kinasinda dağıttığı kuruyemisten bahsetti ben de verdim coşkuyu sonra başka bir üye çok yiyorum diye konu açmıştı biz de güzel güzel tavsiye verirken ne olduysa of biz de çok yiyoruz bu aralar diye girdik. Kankimle orada tanıştım hatta kulakları çınlasın MariD o da luppo yiyormuş verdik coşkuyu

yaa karnım ağrıdı gülmekten
artık işyerindekileri çağırayım beraber gülülim dedim
patrona tek yakalanmayım demi ama

Ahahahaha Allah sizi napmasn
Farkındayım bi ara herkes yok oluyor sonra tekrar geliyor hahahahaha

yaa karnım ağrıdı gülmekten
artık işyerindekileri çağırayım beraber gülülim dedim
patrona tek yakalanmayım demi ama
Ben patron yarısı tipik sahibinin kankisi olarak diyorum.ki her zaman gelebilirsiniz hepiniz patronu da çağır iki stresten atar belki

Ahahahaha
Nasılsın canmmm :)
şükür canım sen
Verdim kutsalı verdim kutsalı bir sağdan veriyorum bir soldan veriyorum Kutsal Damacana 'mi aldım geldim
verdin veriştirdin bütün kutsallara bu kadar yiter
Ah canlar ah zamanş gelmedi demekten başka bi şey diyemiyorum inaniyorum olacak ama o zamn gelene kadar bizde bitivericez Youlost16 avatarin
nasip nasip gülüm yapacak bişey yok avatarım şekil önümden çekil
Ahahahahah
Çok iyi yaptın yılanın başını küçükken ezeceksen

Ahahahaha Allah sizi napmasn
Farkındayım bi ara herkes yok oluyor sonra tekrar geliyor hahahahaha
Yok o üye çok özel. Bir konu açtı mı bütün kk uçuşa hazırlanıyor adıni gördün mü munenin tirpanini ensende hissediyorsun öyle bir şey

Offf aksama ne yapsam daha karar veremedim
Hmm bir kadının en büyük derdi bu ya. Aksama ne yapsam... Yaslandirdi beni resmen geçen dolmalık biber almıştım. Kıymalı yaparım. Yanına cacık veya yoğurt çoban salata tamamdır. Çorba yapmam sisiriyor bizi çok düşkün değiliz zaten. Evde ne malzeme var yardımcı olurum

Sorun orda zaten evde malzeme yok bayramda tatile gidicez diye pazara girmedik geldik pazar günü hala pazara gidemedik o yüzden düşünüyorum dun fırında posette tavuk yaptım bugün de birbirimizi kavga dövüşme yicez herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…