- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Kutsallandik tipik olaraktövbe bismillah burda herkes kutsal x mi yemin ederim profil resimlerinden önce bi korktum dudak yana kayınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutsallandik tipik olaraktövbe bismillah burda herkes kutsal x mi yemin ederim profil resimlerinden önce bi korktum dudak yana kayınca
ama niçinKutsallandik tipik olarak
Kutsal su getirip şeytan çıkartıyoruzama niçin
günaydın canımgünaydın hatunlar
tövbe bismillaaaahhhhHer yeri görüyorum ben ona göre
günaydın kertenkeleGünaydın kertenkeleler
ayyyy kahkaha attımtövbe bismillah burda herkes kutsal x mi yemin ederim profil resimlerinden önce bi korktum dudak yana kayınca
totemama niçin
TövbeeeessssttttKutsal su getirip şeytan çıkartıyoruz
Hahahshshshahshsh
Ahahahahagünaydın canım
tövbe bismillaaaahhhh
günaydın kertenkele
ayyyy kahkaha attım
totem
Tövbeeeesssstttt
Verdim kutsalı verdim kutsalı bir sağdan veriyorum bir soldan veriyorum Kutsal Damacana 'mi aldım geldimKutsal su getirip şeytan çıkartıyoruz
Hahahshshshahshsh
Ah canlar ah zamanş gelmedi demekten başka bi şey diyemiyorum inaniyorum olacak ama o zamn gelene kadar bizde bitivericez Youlost16 avatarin@Kutsal panter
@Kutsal Alerji
K Kutsal pamuk
@Kutsalll BULUT
@Kutsalll Enerjiii
@Kutsal Tiramisu
Bide ben biz hamilelik için totem yapmıştık baktık kutsallar hamile kalıyo bizde kutsal olalım dedik ama hamile kalamayanımızda var hala
AhahahahahVerdim kutsalı verdim kutsalı bir sağdan veriyorum bir soldan veriyorum Kutsal Damacana 'mi aldım geldim
Olur olur valla aynen geyikten gidecez orda en iyisi buralarK Kendinisevenbirii Bdv de geyikten gidicem şimdi buradan renk tonlarini bizimle konuşmaya ne dersin yaninda limonata eşliğinde
Valla öylede gidicez bi tişört uğruna ilk banimi yememeliyimOlur olur valla aynen geyikten gidecez orda en iyisi buralar
Hangi konu bu ya bensiz geyik yapılmışValla öylede gidicez bi tişört uğruna ilk banimi yememeliyim
sacmalamak uzereyim diye bir başlık bdv de tamamen konuyla alakasız yorumlaryorumlar varHangi konu bu ya bensiz geyik yapılmış
Yaa deme dur bakayımsacmalamak uzereyim diye bir başlık bdv de tamamen konuyla alakasız yorumlaryorumlar var
B Brunello Cicinelli etiketleyince vurdum geyiğe
AhahahahaYaa deme dur bakayım
Gördüm gördüm ilahi buradan devam edin kız banlanmayin durduk yereAhahahaha
Bak bak
İlk defa gardiyan bir es hanımı buldum azcik geyik çeviren dedm ama korktum
Üye olalı bir sene olacak daha banim yok pisi pistine gitmeyeyim simdi tişört uğruna dimiGördüm gördüm ilahi buradan devam edin kız banlanmayin durduk yere
Ben ne geyiklerden ban yedim bilsen kuruyemis yüzünden, luppo yüzünden neler neler hiçbiri cool olmadı siyasetten yatmadım hiç meselaÜye olalı bir sene olacak daha banim yok pisi pistine gitmeyeyim simdi tişört uğruna dimi
Bari banlanacagim konuya degsin
Haahhahshsha
Kız kiriyemisten luppodan nasıl ban yedin gidip kuruyemişler yeseydin daha iyiydiBen ne geyiklerden ban yedim bilsen kuruyemis yüzünden, luppo yüzünden neler neler hiçbiri cool olmadı siyasetten yatmadım hiç mesela