• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bennkutsal.olursam değil damacana dere deniz suyu bile yetmz bana :D
Hahahahahaha
Ben boyle gül olarak kalayın içimdeki şeytan çıkarsa kimse tutamaz beni hahahahahaha
ya sen su içindeki seytandan azıcık bahset bakalım çıkmasını biz ister miyiz istememez miyiz ona göre karar verelim 🤣🤣🤣
nasılsın cağnım :)
elhamdulillah cagnımmm sen nassın😍

Sorun orda zaten evde malzeme yok :KK70: bayramda tatile gidicez diye pazara girmedik geldik pazar günü hala pazara gidemedik o yüzden düşünüyorum dun fırında posette tavuk yaptım bugün de birbirimizi kavga dövüşme yicez herhalde :KK70: :KK70: :KK70:
Çık alışveriş yap ne diyeyim o zaman 😂😂 kısa vadeli makarna falan yapabilirsin aslında. Hiçbir şey yapamazsam bizim eve yakın mantıcı var hazır mantı alıyorum 😁en olmadı disardan söyleyiver

Çık alışveriş yap ne diyeyim o zaman 😂😂 kısa vadeli makarna falan yapabilirsin aslında. Hiçbir şey yapamazsam bizim eve yakın mantıcı var hazır mantı alıyorum 😁en olmadı disardan söyleyiver
Manti çok mantıklı :D
Alicam alisverise gidicem dedigim halde para birakmayi unutan es var :D ge lde cildirma neyse bakariz artik :D

ya sen su içindeki seytandan azıcık bahset bakalım çıkmasını biz ister miyiz istememez miyiz ona göre karar verelim 🤣🤣🤣
elhamdulillah cagnımmm sen nassın😍
bende iyiyim canım iş güç sen napıyorsun :D
Tam bizlik :KK70: yes gırgır yes şamata :) m.oldum canm bnde 30 yasında iki erkek çocuklu bir anayim :KK70:
oyyy maşallah canım oğullarına allah sağlık uzun ömürler versin :KK200: :KK200:

Manti çok mantıklı :KK70:
Alicam alisverise gidicem dedigim halde para birakmayi unutan es var :KK70: ge lde cildirma neyse bakariz artik :KK70:
Böyle durumlarla karşılaşmamak için evlenir evlenmez eşimden kredi kartını almıştım 😁 bırak aç kalsın haketmis 😂😂

Böyle durumlarla karşılaşmamak için evlenir evlenmez eşimden kredi kartını almıştım 😁 bırak aç kalsın haketmis 😂😂
:D :D
Kredi kartını Hayatımdan cikarali 3 yıl oldu çok şükür :D gerçi varken de vermiyordu ahahahahhaha
Neyse hallettim geliyormuş gelirken de pazara uğrayacak :D

:KK70: :KK70:
Kredi kartını Hayatımdan cikarali 3 yıl oldu çok şükür :KK70: gerçi varken de vermiyordu ahahahahhaha
Neyse hallettim geliyormuş gelirken de pazara uğrayacak :KK70:

bende çıkarmak için kredi çektim kartı kapatmak için aradım :D yok kapatmayalım limiti düşürelim dediler oki dedim :D
acil bi durum çıktı şimdi 800 tl borcu var :DD :D :D fsdf

bende çıkarmak için kredi çektim kartı kapatmak için aradım :KK70: yok kapatmayalım limiti düşürelim dediler oki dedim :KK70:
acil bi durum çıktı şimdi 800 tl borcu var :KK70:D :KK70: :KK70: fsdf
Zaten hep öyle yapıyorlar :D
Benim eşim 9/milyar açılınca limiti çıkarınca bnde zivanadan çıktım :D
En sonunda kapattı bir şekilde 0/ladi dedim keseceksin kartı o sende oldukça kullanirsin sen onu dedim.kesmek istemedi ama BN naotm KITIR kitir bir güzel kestim :D iyi de yaptım :D hahahahahaha

:KK70: :KK70:
Kredi kartını Hayatımdan cikarali 3 yıl oldu çok şükür :KK70: gerçi varken de vermiyordu ahahahahhaha
Neyse hallettim geliyormuş gelirken de pazara uğrayacak :KK70:
İyi bari yapsın o kadarını 😂 bize lazım ya ertesi aya borç bırakmayız genelde. Eşim bütçe kontrolünü kredi kartı üstünden yapar ay ay ne harcamışız hesaplar falan. 😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back