Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet oldum kendimi tükenmiş hissediyorum hiç birşey yapasım yok eşim ilaç içiyor 1 aydır yeni kutu alması gerek ona bile alma boşver dedim keçiboynuzuda yiyordu her sabah
Bu arada cnm bi sitede okudum siringayla yani enjektorle spermiyi icine brakinca hamile kalinyormus ozelikle harek sorunu olanlar yapyor
Bende bu ay denesemmi dedim

14 ayın patlamasını yaşıyorum ilk defa ağladım bilmiyorım şuan cok kötüyüm eşim görmesin siye gizli gizli ağladım :KK43:
Yaa kurban olurum kıyamam. Bende sabahın 7 sinde aynı haldeydim. Ama napalim kaderde bunu yaşamakta varmış. Ben yeni arayışlara başladım. Bi umut işte. Sende daha fazla üzme kendini dicem ama bende aynu şeyleri yaşıyorum ne desem boş şimdi

Yok cnm ben yapmicam !!!
Yan etkilerini yasiyanlari okuyunca riske atamam canm bide bu kistlerle ugrasamam herneyse sen dene ins sana yarar
Ben bu ay baska bi yontem denicem
Ve bu arada esime keciboynuzu pekmezi kullandiracam
Sen bilirsin ablam. Bakalım umarım ben fayda görürüm hepsi bi umut işte biliyorsun abla. Valla bende ona bugün başlattm. Hadi bakayım gazamiz mübarek ola inşallah cümlemizin.:KK200:

Bu arada cnm bi sitede okudum siringayla yani enjektorle spermiyi icine brakinca hamile kalinyormus ozelikle harek sorunu olanlar yapyor
Bende bu ay denesemmi dedim
Onu bende duydum da benimki de diyor normal şekilde gitmeyen onunla nasıl gitcek diyor. Herşeyi okuyup gelip bende deneme diyor. Ama mantıken düşününce kocişe hak verdim yani haklı adamcağız :KK48:

Evet bende cok umutlanmıstım 2 ay önce yaptım bi nevi aşılama gibi bir de hız için pre-seed jel kullandım oda hızı arttırıyormus diye iki ay denedim hatta pre-seed i olmadı oda
Presedd bende kullandim hic hic ise yaramiyor cnm
Ama tiorik bakarsan bana siringayla daha bi mantikli geldi gibi
Bilmiyorum ama

Evet ilk aydan hamile kalan coktu ve pahalı bir jel zor bulduk ecza deposundan bulduk ama olmadı işte dene belki sende olur
Ahh canım ben burdayken turkiyeden birşey alabilmek zor. Burda da aynı es değer olanları bulamıyoruz bulmakta arapça zaten anlamıyoruz. Artk turkiyeye dönene kadar da olmazsa zaten rahim filmi felan isticem bende doktordan

X