- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.261
Soyle bakimGamze abla istersen tarif yazayım sana. Bana da başka bir topikten önerdiler. Biraz önce bütün malzemeleri aldım geldim hazrladim
Aynen canım haklısın bundan sonra böyle yapmamNe diycegimi bilemedim cnm
Ama uzulme der
Gunu beklemeler testler silik cizgiler cok stres ve gecikme yapar diye dusunyorum
Cnm bu defa silik cizgi gordunmu hemen kan testi ver ve noktayi koy yani varsa ne mutlu sana yoksada adet olacak kafasiyla dolaski bu gecikme hayal kirikligi yasamayasin diye
Öyle canım rabbim bilir zamanını senden yana ümitliydim hamilesin diye ama sabah testinden sonra üzüldüm o duyguyu iyi bilirimH.geldin valla benimde öyleydi deli gibi akıntı vardı. Ama kısmet diilmis yine olmadı. Rabbim herşeyin en iyisini bilir diyip tekrar umut etmeye başladık
Okurken uzuldumİyi akşamlar kızlar uzun zamandır okuyorum sizi hepiniz çok tatlısınız valla bu ay bende çok ümitlendim bebek var diye ovudan 10. Günden itibaren hergün idrar testi yaptım erken gebelikte 2. Çizgi silik çıktı bir sevindim ki sonra yaptığım testlerdede hafif çizgi çıktı göğüs ucu sızlaması dolgunluk kasıkta batma kramp hepsi vardı adet günümde ağrılarım geçti adet olmadım akıntı var hala test yapıyorum ama hergün negatif ama ben yine bi umuy hayalet çizgi görüyprum tam 6 gün geçti adetim artık dayanamadım gittim kan vermeye sonuç 0.100 dünyam yıkıldı sanki.. iki gün başağrısıyla yattım sizleri okudum o sıra umudumu yitrmeyim dedim ama bu kadar belirti olupta nasıl hamilelik olmaz çok şaşırdım akıntı en büyük güvencemdi dr adet söktürücü verdi eve geldim ki adet başladı çok üzgünüm
Corek otu dusunyoruz sende dene derimAynen canım haklısın bundan sonra böyle yapmamsen nasıl bir yol izleyeceksin bu ay
Ben bu ay denedim bat 22 kasım bekliyorum bakalimCanim benim evde petek bal var olurmiki
Sen beklemedemisin?
Aha guzel acaba kist yapyormu cnmBen bu ay denedim bat 22 kasım bekliyorum bakalim
Psikolojik olarak etkiliyor insanı testler canım kimyasal geçirmişsin bundan sonra bebeğin olur inşallah ben boş gebelikten kürtaj oldum birde dış gebelik geçirdim malesefOkurken uzuldum
Vardir bunuda bi hayri uzulme skma cani bende 2 ay once kmyasal gebelk gecirdim sureklisilik cizgiler le ugrastim durdum..
Çörek oyu bağışıklık sistemi güçlendirici bir besin bal da öyle yan etkisi olacağını sanmıyorum ... hayatımda hiç kür yapmadim ot çöp karıştırmaktan korkarım hep ama bunu gönül rahatlığıyla yaptim hatta griptim gribi kesti şıp diyeAha guzel acaba kist yapyormu cnm
Evet ikinci günüm bugün yarın başlasam olurmuki Canım çörek otum yok evde deCorek otu dusunyoruz sende dene derim
Adetlimisin
Sende ağır şeyler yaşa misin. Umarim en kisa zamanda gebelik yaşarsın.Psikolojik olarak etkiliyor insanı testler canım kimyasal geçirmişsin bundan sonra bebeğin olur inşallah ben boş gebelikten kürtaj oldum birde dış gebelik geçirdim malesef
Vallah cnm benim 3 gunum bu gun simdi yapacam diyorumEvet ikinci günüm bugün yarın başlasam olurmuki Canım çörek otum yok evde de
İnşallh canım hepimiz yaşayalım en kısa zamandaSende ağır şeyler yaşa misin. Umarim en kisa zamanda gebelik yaşarsın.
Bende yarın başlayayım ozaman birde netten ovulasyon testleri alsam diyorum ..24 olan döngüm 31 e çıktı hayatta başıma gelmeyen birşeydi bu buay ne zaman yumurtlicam acabaVallah cnm benim 3 gunum bu gun simdi yapacam diyorum
Yok abla ne kisti. Yumurta sayısını da arttırıyormuş. Erkekte de sperm kalitesini ve ileri hareketliliği arttîrıyormuşSoyle bakim
Ne ise yariyormus cnm
Kist yapmaz dimi
Çok sağol canımsın valla artk test yapmicam heralde artk. Gına geldi negatif görmektenÖyle canım rabbim bilir zamanını senden yana ümitliydim hamilesin diye ama sabah testinden sonra üzüldüm o duyguyu iyi bilirim
Kan verene kadar bende öyle olmuştum hatta kanda çıkacağına okadar inanmıştım ki testler her nekadar nefatif desede ama kısmet deilmiş bu ay da olmadıÇok sağol canımsın valla artk test yapmicam heralde artk. Gına geldi negatif görmekten
Aynen ama vazgeçmek yok. Buda bizim sınavımız demekkiKan verene kadar bende öyle olmuştum hatta kanda çıkacağına okadar inanmıştım ki testler her nekadar nefatif desede ama kısmet deilmiş bu ay da olmadı
Gunde bi yemek kasigi kac defa yenir buYok abla ne kisti. Yumurta sayısını da arttırıyormuş. Erkekte de sperm kalitesini ve ileri hareketliliği arttîrıyormuş