Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa arkadaş vermiş zaten tarifi bana gerek kalmadı. Ben eşime de yedrcem. Cnki erkek için de kaliteli sperm oluşumunu sağlıyormuş

Aynen canım haklısın bundan sonra böyle yapmam sen nasıl bir yol izleyeceksin bu ay

H.geldin valla benimde öyleydi deli gibi akıntı vardı. Ama kısmet diilmis yine olmadı. Rabbim herşeyin en iyisini bilir diyip tekrar umut etmeye başladık
Öyle canım rabbim bilir zamanını senden yana ümitliydim hamilesin diye ama sabah testinden sonra üzüldüm o duyguyu iyi bilirim

Okurken uzuldum
Vardir bunuda bi hayri uzulme skma cani bende 2 ay once kmyasal gebelk gecirdim sureklisilik cizgiler le ugrastim durdum..

Okurken uzuldum
Vardir bunuda bi hayri uzulme skma cani bende 2 ay once kmyasal gebelk gecirdim sureklisilik cizgiler le ugrastim durdum..
Psikolojik olarak etkiliyor insanı testler canım kimyasal geçirmişsin bundan sonra bebeğin olur inşallah ben boş gebelikten kürtaj oldum birde dış gebelik geçirdim malesef

Aha guzel acaba kist yapyormu cnm
Çörek oyu bağışıklık sistemi güçlendirici bir besin bal da öyle yan etkisi olacağını sanmıyorum ... hayatımda hiç kür yapmadim ot çöp karıştırmaktan korkarım hep ama bunu gönül rahatlığıyla yaptim hatta griptim gribi kesti şıp diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…