- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.101
Evet yok malesef...Bende de uç ağrısı yok demekki yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yok malesef...Bende de uç ağrısı yok demekki yok
Mrblar hoşgeldin sağolasın beraber olsun insallahmerhaba arkadaşlar sohbetiniz bol olsun
Ahh kuzum aynısını bende gördüm. O yüzden pes etmek yokKılar günaydın. Doktora gitmeden önce ilk idrarla test yapayım dedim merakıma yenik düşerek. Kocaman bir negatif 9. Gün bugün hayalet çizgi bile yok
Belki akntn felan olcaktr. Bi takip et bakalım hayrlısı olsun hakkindaSelam kızlar adetime 8 gün var dün sızı başladı kasiklarimda.... bu ay corek otu kürü yapmıştım.. adet ağrısından daha hafif bi ağrı ama sabah işe gelirken ped aldim yanıma korktum ...
devamlı takip ediyorum konuşmalarınızı bi yazayım dedim :)Mrblar hoşgeldin sağolasın beraber olsun insallah
Aynen canım. Daha adetime 5 gün var. Henüz idrara geçmemiş olmasını ümit ediyorum. Kan verdim öğlen 2 gibi çıkacakAhh kuzum aynısını bende gördüm. O yüzden pes etmek yok
Yok olmadm zaten günüm yarın persembe:) dün cok kasıklarım ağrıdı dedim kesin erkn olcam olmadım bakalım. Ama olurum bişi olsa 3 kala silikte olsa cıkardıCanim sen napdin adetmi oldun
Günaydın canın kızlar anlaşılan hepimiz aralık ta çalışmalara devam edcez üzülme kuzum bi hayr vardır aralıkta durmak yok bütün ay çalışGünaydın ama bana pekte gün aymadı. Günün ilk haberi benden olsun. Test yaptım negatif yarım saat sonrasında da pembe kan geldi. Ve yine olmadı. .....
Ben dedim sana 30 gun donguyu baz alGünaydın ama bana pekte gün aymadı. Günün ilk haberi benden olsun. Test yaptım negatif yarım saat sonrasında da pembe kan geldi. Ve yine olmadı. .....
Yine umudunu kesme kan testi veya adet gecikene kadar umut kesme cunki daha erken cnmKılar günaydın. Doktora gitmeden önce ilk idrarla test yapayım dedim merakıma yenik düşerek. Kocaman bir negatif 9. Gün bugün hayalet çizgi bile yok
Canm su corek otu ne ise yariyordu cnmSelam kızlar adetime 8 gün var dün sızı başladı kasiklarimda.... bu ay corek otu kürü yapmıştım.. adet ağrısından daha hafif bi ağrı ama sabah işe gelirken ped aldim yanıma korktum ...
Merhaba cnm sende katil sohbetimizemerhaba arkadaşlar sohbetiniz bol olsun
Iyi yapdin cnm bat nezamandevamlı takip ediyorum konuşmalarınızı bi yazayım dedim :)