- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Cnm cin takvimi kizlarimda tutmadi erkekdi kiz olduAh keske allah gönlüne gore versin ama diolarki yumurtlama gunu olan bebekler erkek olur ve cin takvimi ne göre deneyin ne dusunuosunz bu konuda kizlarrr
İnşallah canımm teşekkür ederimmRabbim sanada evlat versin tez zamanda hatta ben hep derim ilk olmayana versin sonra bana versin moralini bozma insallah bu ay guzel haberlerini alicazz
Cnm cin takvimi kizlarimda tutmadi erkekdi kiz oldu
Ikisindede yumdan once sik iliski yasadim
Artik gerisini allah bilir canm
Cnmm senin senin gogsun agriyormu ucu
Tamamen kısmet bence duydum onu ama sanmıyorum sonucta ovulasyon takibi yapanların hepsinin erkek değildir ki zaten yumurtlama günü oluşmuyomu gebelik herkesde
Valla cnm kiz spermi uzun yasar derler erkek kisa ama hizli buna inanyorum cunki yuma yakin hic iliski yasamadim ondan once tahminen adetden hemen sonra iliski ve yuma 4-5 gun kala kesyordumYok acimiyor aa benim oğlumda tuttdu hatta tek iliski ıle hamile kaldim yumurtlmada denk gelmiş çalışıyodukk o ayy neredeyse hic yapamadikk sürpriz olduu
Valla cnm kiz spermi uzun yasar derler erkek kisa ama hizli buna inanyorum cunki yuma yakin hic iliski yasamadim ondan once tahminen adetden hemen sonra iliski ve yuma 4-5 gun kala kesyordum
Benim prebsesler kim bilsin kac gun yumu beklemis
Aynen cnm kismet ben ekek istememe ragmen yumdan bi hafta once calismaya basladim ta yumu 3 gun gecene kadarOzaman benim tutarsa kesin erkek mi haha çünkü yumurtlama gunu ve onceki 2 gun iliski oldu kismet yaa saglikli olsunda allahtan hayirlisini istemek daha iyi ama insan farklilik istio ben cok heves ediorum kizlara cicili bicili kokos giydirmek isterimm yani
Bak simdi bende cicili degde karizma giydirmek istiyorum ariiiikOzaman benim tutarsa kesin erkek mi haha çünkü yumurtlama gunu ve onceki 2 gun iliski oldu kismet yaa saglikli olsunda allahtan hayirlisini istemek daha iyi ama insan farklilik istio ben cok heves ediorum kizlara cicili bicili kokos giydirmek isterimm yani
Son güne kadar bekliycem canım bu aydan sonra doğuma gün sayarız insallahOh neguzel yap su testide gun sayma artik cnm
Yoğunluk sağda canımTest yapsana cnm varsa cikar silik
Kasik agrisi derken tam kasik ortasimi yogsa sagli sollumu cnm?
Canım baslarda ben de öyleydim ama bu 8.ay denemeye baslayalıAy nasillndurdun keske bir test yapaydin be canim baksana benim 7 gun olmasina rağmen yaptim ama pek net bisey yokk erken oldugunn bilioeim ama merakk
Cok iyi benimde solYoğunluk sağda canım
Insallah cnm bu sabir neyden kaynaklanyor bide bilyorsun cikyor artik testdeSon güne kadar bekliycem canım bu aydan sonra doğuma gün sayarız insallah
ben geçen ayarda zor dayanırdım bu ay bi sakinlik bir sabır anlayamıyorum kendimiInsallah cnm bu sabir neyden kaynaklanyor bide bilyorsun cikyor artik testde
kuzum ben eve asla test almıyorum çünkü alsam dayanamam yaparım biliyorum sabırsız olsam bile iş çıkışıda açık eczane bulamıyorum test alamıyorum zatenBirazda bana yollla su sabirdan yogsa evdeki testleri bitirecem
Bu gun yapdim 7 gun var silik dahil yok
Hayal kirikligi
Bugun den kac gun kaldikuzum ben eve asla test almıyorum çünkü alsam dayanamam yaparım biliyorum sabırsız olsam bile iş çıkışıda açık eczane bulamıyorum test alamıyorum zatenbu ayda umudum yok pek sakinlik ondandır belki
son 2 gün kaldı canım pek belirtim yok klasik regli belirtilerindende sadece şiş ve sızlayan gögüsler var kasık ağrım yok bel ağrısıda bir cumartesi birde dün çok yoğun yaşadım ayakta bir iş yapınca belim kopacak gibi ağrıyor uzanınca geçiyor belirti dersek buna tek bu varBugun den kac gun kaldi
Belirtiler varmi cnm
Benimde gogusler ama bu belirti olarak saymicazson 2 gün kaldı canım pek belirtim yok klasik regli belirtilerindende sadece şiş ve sızlayan gögüsler var kasık ağrım yok bel ağrısıda bir cumartesi birde dün çok yoğun yaşadım ayakta bir iş yapınca belim kopacak gibi ağrıyor uzanınca geçiyor belirti dersek buna tek bu var
inşallah vardır cnm bebiş cuma günü test yapıcam bakalım regli gelmezseBenimde gogusler ama bu belirti olarak saymicaz
Dun gece bel ve bacaga vuran bi agri oldu bu gun gecdi
Ve cok nadir kasiklarda biseyler olyor