-
- Konu Sahibi superisi1987
Güzel haberler bekliyoruz canımYaptimm bakicam az sonra
Sanki belirsiz hafif bi çizgi var gibi ama acaba bizmi öyle görüyoruz :) bat nezaman canımKizlarrrr test yapmistim sonra yazamadim koltukta uyuya kalmisim amannn testee bakınca silikten daha silik bisey gorunuyordu cok zorr yani beyaz gibi ama ben resmi soldurdum bakin bakalim banami oyle gelmisss belli belirsiz gibi emin olamadim
Sanki belirsiz hafif bi çizgi var gibi ama acaba bizmi öyle görüyoruz :) bat nezaman canım
Benimde son 8
Merhaba kızlar benim de bugün olması gerekiyor ama bu ay cok hormon aldım gecikir mi acaba
Hiç progestan ve gonal f iğne olan var mı aranız da
Bende burdayim cnm bu gunden itibaren 7 gun var bata hayirlisi inallah ben dahil hepimiz hamile oluruzZaman gecmiyordu adeta ayy kizlarr toplasinn batlari yakin olanlar birlikle bekleyelim
Evet bede gordum cok belirsiz hadi hayirlisiKizlarrrr test yapmistim sonra yazamadim koltukta uyuya kalmisim amannn testee bakınca silikten daha silik bisey gorunuyordu cok zorr yani beyaz gibi ama ben resmi soldurdum bakin bakalim banami oyle gelmisss belli belirsiz gibi emin olamadim
Bende burdayim cnm bu gunden itibaren 7 gun var bata hayirlisi inallah ben dahil hepimiz hamile oluruz
Bukadarida bende gozuksesevinirimAy nasillndurdun keske bir test yapaydin be canim baksana benim 7 gun olmasina rağmen yaptim ama pek net bisey yokk erken oldugunn bilioeim ama merakk
Hos bulduk şekerim ovu testide yapsaydin cbmAminn canim hosgeldin ozaman 1 gun var aramizda benim 6gun kaldi artık bugün test yaptim yukarda bak bakalm ne dusunuosun erkrnmi yaptim acepp
Ben progestan hap kullandim klomenleMerhaba kızlar benim de bugün olması gerekiyor ama bu ay cok hormon aldım gecikir mi acaba
Hiç progestan ve gonal f iğne olan var mı aranız da
Hos bulduk şekerim ovu testide yapsaydin cbm
Geb testleri ozaman her gun yap cnmCanimm aksam yaptim 5bucuk gibi sabah yapmadim ovulasyon testi elimde yok kullanmadim ama ucuz testlerden alip bakarim dedim gun gun koyulasicakmi
Geb testleri ozaman her gun yap cnm
Peki senin testin markasi nedir
Varmi belirtilerim gogus bel kasik vs
Test yapsana cnm varsa cikar silikBenim bat a son 4 gün kendimde belirti aramak istemiyorum ama aşırı derecede uyku hali var bıraksalar hiç kalkmayacağımbide ara ara aniden giren kasık sancılarım var hayırlısı olsun inşallah 18 Ekim de hsg filmi çektirmiştim
Canim ilk hamileligimde sigaradan cok tiskinmisdim amaaa 6 haftaya girdigimde bi sabah uyandim icemedim sigr dumani yutamadim cunku ogutere o yutugim azicik duman cikincaya kadar ovutdum icim disima cikmisdi zaten hic alamz hale geldim ki bu bi an olduCanim belirtim çok varr insallah belirtiyse kasik agrisi ince ince sizlama var arada batiyor gazim cok var belim agriodu gecti bugun sanki yemek cok yiyom 2 gundur hic doymuorum ama normalde cok yememm sigara kullaniorum ama kac gundur icemiorum bugun sanki midem bir tuhaftı halsizlik yorgunluk var hic biseu yapasim yok inanki ne biliyimm ya...bu arada test fleey di galiba