- 19 Ekim 2018
- 668
- 567
-
- Konu Sahibi superisi1987
O zaman ben biraz daha bekleyeyim geçerse adetim evde test var yaparım çizgi olursa giderim tahlile . Daha 3 aylık evliyim eşimde bende çok istiyoruz. Eşim jandarma ve hep yeni gelin buradakiler arkadaşları hep bu sene evlendi. Bizden sonra evlenenlerin çoğu ilk ay hamile kaldı eşimde üzülüyorCanm yumdan 10 olunca yap dogru sonuc alirsin
9 da gerci erken degl ama bilemedimki normelde 10 gun olmasi lazim
Ama pskolojikmen yıpratmayın kendinizi yaş kaç bilmiyorum canım felan diyorum ama k.bakma. Yanı sanki kendinizi yıpratmaniz için daha çok erken değil mi. ? Biraz kendi haline bıraksanız herşeyi umuyorum ki gelir zamanındaO zaman ben biraz daha bekleyeyim geçerse adetim evde test var yaparım çizgi olursa giderim tahlile . Daha 3 aylık evliyim eşimde bende çok istiyoruz. Eşim jandarma ve hep yeni gelin buradakiler arkadaşları hep bu sene evlendi. Bizden sonra evlenenlerin çoğu ilk ay hamile kaldı eşimde üzülüyor
Canim stres yapma uzulme allah buyukdurO zaman ben biraz daha bekleyeyim geçerse adetim evde test var yaparım çizgi olursa giderim tahlile . Daha 3 aylık evliyim eşimde bende çok istiyoruz. Eşim jandarma ve hep yeni gelin buradakiler arkadaşları hep bu sene evlendi. Bizden sonra evlenenlerin çoğu ilk ay hamile kaldı eşimde üzülüyor
Ne oldu cnm hayirdir insallahKizlar k bakmayin tüm keyfim kaçtı moralim bozuldu okuyorum sizi ama
Yaa ama yapma böyle lütfen. Eğer bende hasta olursam hep beraber yeni bir ay a başlıcaz dusunsene hep birbirimize destek olaraktan çok güzel olcak. Üzülme ne olurKizlar k bakmayin tüm keyfim kaçtı moralim bozuldu okuyorum sizi ama
23 ben eşim de 25 yaşında. Ama Doğu görevindeyiz ben öğretmenim ve burada benim çalışma olanağımda yok. Haklısınız ama bende bebeğimiz olsun en azından buradayken büyütürüz Batı’da kreşe verip bende çalışırım diye düşünüyorum. Doğuda kreş falan yok çünküAma pskolojikmen yıpratmayın kendinizi yaş kaç bilmiyorum canım felan diyorum ama k.bakma. Yanı sanki kendinizi yıpratmaniz için daha çok erken değil mi. ? Biraz kendi haline bıraksanız herşeyi umuyorum ki gelir zamanında
He buarada esin jandarma demissin canim allah esini korunO zaman ben biraz daha bekleyeyim geçerse adetim evde test var yaparım çizgi olursa giderim tahlile . Daha 3 aylık evliyim eşimde bende çok istiyoruz. Eşim jandarma ve hep yeni gelin buradakiler arkadaşları hep bu sene evlendi. Bizden sonra evlenenlerin çoğu ilk ay hamile kaldı eşimde üzülüyor
Amin cümlemizi canım teşekkür ederimHe buarada esin jandarma demissin canim allah esini korun
Bu senin dogal hakkin cnm ama inanki istedikce uzar bu23 ben eşim de 25 yaşında. Ama Doğu görevindeyiz ben öğretmenim ve burada benim çalışma olanağımda yok. Haklısınız ama bende bebeğimiz olsun en azından buradayken büyütürüz Batı’da kreşe verip bende çalışırım diye düşünüyorum. Doğuda kreş falan yok çünkü
Zaten bu ay olmazsa ovü testini falan da bırakcam. Takmadan kafama kendi halimizde takılmayı deneyeceğim bakalımBu senin dogal hakkin cnm ama inanki istedikce uzar bu
Rahat ol cnm
Hayir ovuyu brakma ovunun sana zarari yok bunu esine bildirmeden devam et pik gunleriZaten bu ay olmazsa ovü testini falan da bırakcam. Takmadan kafama kendi halimizde takılmayı deneyeceğim bakalım
Sen ozaman ovuyu brakma devam etAralıkta da eşim göreve gidecek 1 ay. Ocağa kalacağız o zamanda
Yaa ama yapma böyle lütfen. Eğer bende hasta olursam hep beraber yeni bir ay a başlıcaz dusunsene hep birbirimize destek olaraktan çok güzel olcak. Üzülme ne olur
Ne oldu cnm hayirdir insallah
adetmi simdi bu cnm yani regl oldunmu demek olyorHaklisinda canim benim ne bileyim yaa insan kiriliyor hayal kirikligi kötü tabiki pes etmek yokk kissss
Ahh kuzum bak ben 22 eşim 32. Ben ilk 5 ay kadar bi süre kendim istemedim eşim istiyordu. Hatta ben 2 sene felan istemiyorum diyordum. Sonra eşim baktım çok istiyor. Evliliğin 5 ay sonrasında kendi haline braktm herşeyi korunmayı da bıraktım. Tabi biz bu arada türkiye de diiliz. Benim yanımda hiç kimsem yok sadece eşim. Arabistandayiz ki burasi iğrenç bir yer. Ben sabahtan akşama kadar evde hapis gibiyim. Tek başıma dışarı çıkamıyorum bi arkadaş felan desen hepsi arap zaten nasıl iletişim kurabilirim. Zaten yobazlar. Ama eşimle yetinmeye çalıştım. Tabi ondan etkilenip bende çok çok istemeye başladım beybiyi. Haa Bu arada ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. Zaten ordan acayip bi sevgim var bebeklere. Işte bizde de Bi takım sorunlar cıktı. Şu son 3 aydr eşimin sonucları da düzene bindi. Umarım bundan sonra olur. Yanı kafanı şişirdim ama bi yandan da haklısın bee23 ben eşim de 25 yaşında. Ama Doğu görevindeyiz ben öğretmenim ve burada benim çalışma olanağımda yok. Haklısınız ama bende bebeğimiz olsun en azından buradayken büyütürüz Batı’da kreşe verip bende çalışırım diye düşünüyorum. Doğuda kreş falan yok çünkü
Ahh kuzum bak ben 22 eşim 32. Ben ilk 5 ay kadar bi süre kendim istemedim eşim istiyordu. Hatta ben 2 sene felan istemiyorum diyordum. Sonra eşim baktım çok istiyor. Evliliğin 5 ay sonrasında kendi haline braktm herşeyi korunmayı da bıraktım. Tabi biz bu arada türkiye de diiliz. Benim yanımda hiç kimsem yok sadece eşim. Arabistandayiz ki burasi iğrenç bir yer. Ben sabahtan akşama kadar evde hapis gibiyim. Tek başıma dışarı çıkamıyorum bi arkadaş felan desen hepsi arap zaten nasıl iletişim kurabilirim. Zaten yobazlar. Ama eşimle yetinmeye çalıştım. Tabi ondan etkilenip bende çok çok istemeye başladım beybiyi. Haa Bu arada ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. Zaten ordan acayip bi sevgim var bebeklere. Işte bizde de Bi takım sorunlar cıktı. Şu son 3 aydr eşimin sonucları da düzene bindi. Umarım bundan sonra olur. Yanı kafanı şişirdim ama bi yandan da haklısın bee23 ben eşim de 25 yaşında. Ama Doğu görevindeyiz ben öğretmenim ve burada benim çalışma olanağımda yok. Haklısınız ama bende bebeğimiz olsun en azından buradayken büyütürüz Batı’da kreşe verip bende çalışırım diye düşünüyorum. Doğuda kreş falan yok çünkü
adetmi simdi bu cnm yani regl oldunmu demek olyor