- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Bize dicektim pardonSanırım nize küstüüübet7512
Ay pardonunu yesinler anlamisdim zatenBize dicektim pardon
Benimde ucu agrimiyorrrYa bakin kizlar eltim hamile kaldiginda onun tek bertisi ki belirti aramiyordu ben sordum memen aciyormu şiskinlik varmu dedim yok dedi
Akintin varmi dedim yok dedi
Tek onun belirtisi meme ucuydu yani dedi sizliyor ama memesi boşdu yaani dolgun degldi
Demek istedigim su ki akinti sart degl cunki benim akintiliydi eltim akintisiz
Amma meme ucu konusuna gelince
Her ay dikkat etdim memeler dolyor agriyor ama ucu sizlamiyor
Demek ucu onemli bilginize
Timam o zamanAy pardonunu yesinler anlamisdim zaten
Duzeltmeye gerek yok
Kocan yesin ucunuuuBenimde ucu agrimiyorrr
He yaa bende hep okudum hamislerde hep bu belirti var. Napalim artk hayrlısı olsun ablaKocan yesin ucunuuu
Buda bi kesin demiyelim ama genelikle hamisler ucu agridigini soyluyorlar canisi
Canim sen en iyisi bu simdiden suyu icmeyi brak ve yatana kadar idrarini yap yat yarinda test yapkiHe yaa bende hep okudum hamislerde hep bu belirti var. Napalim artk hayrlısı olsun abla
Canim sen napdin adetmi oldunBaktım şimdi evet orda daha belli süper:)
Bende aynısını düşünüyordum abla. Saat 10 da braktm şu içmeyi. Inşallah yapcam sabahCanim sen en iyisi bu simdiden suyu icmeyi brak ve yatana kadar idrarini yap yat yarinda test yapki
Bi zahmet gecikmen var test gostersin artik
Bubgun 28 gununBende aynısını düşünüyordum abla. Saat 10 da braktm şu içmeyi. Inşallah yapcam sabah
erken gebelik testi cnm adetden once gosteren hasas test yani kaninda gebelik 1.25 yuksekse goterir canmMerhabaa Yazılarınızı okudum 1,5 yıllık evliyim korunmasız 3. Ayım reglme 9 gün var erken gebelik testi dediğimiz olay nedir arkadaşlsr
Yok abla bugün 29Bubgun 28 gunun
Arada kasık batmalarım oluyor ama çok hafif. Yarın kadın doğuma gidicem hem tsh baktıracam hemde folidoce bitti bi kutu ikinciyi yazdıracağım. Sizce hcg de baktırayım mı ? Varsa çıkar mı erken mi ?Ya tabiki cevaplicam. Başka belirtin varmı peki. Benim de günüm geçiyor. Yarın test yaparım belki diyorum
Sanırım alınganımda biraz kimse cvp vermeyince üzüldümBu nedemek kiz olurmu oyle sey
Sakin canm oyle dusunme
Hayir sen 26 gun pazar adet olacam demisdin ee bugun sali 28 olyorYok abla bugün 29
Bence baktrmalisin yani evde gebelik testiyle uğraşmaktansa hcg de baktır canımsınArada kasık batmalarım oluyor ama çok hafif. Yarın kadın doğuma gidicem hem tsh baktıracam hemde folidoce bitti bi kutu ikinciyi yazdıracağım. Sizce hcg de baktırayım mı ? Varsa çıkar mı erken mi ?
Ay senin alingaligini yesyinlerSanırım alınganımda biraz kimse cvp vermeyince üzüldüm