- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
- Konu Sahibi superisi1987
Amin hiçbirini başımızdan eksik etmesin benim 3 kuzenim uzman çavuş 1 i de astsubay. Hergun aklımız onlarda eliniz kalbimizde yasiyoruzAmin cümlemizi canım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hiçbirini başımızdan eksik etmesin benim 3 kuzenim uzman çavuş 1 i de astsubay. Hergun aklımız onlarda eliniz kalbimizde yasiyoruzAmin cümlemizi canım teşekkür ederim
Kiz esin 32 mi yasindaAhh kuzum bak ben 22 eşim 32. Ben ilk 5 ay kadar bi süre kendim istemedim eşim istiyordu. Hatta ben 2 sene felan istemiyorum diyordum. Sonra eşim baktım çok istiyor. Evliliğin 5 ay sonrasında kendi haline braktm herşeyi korunmayı da bıraktım. Tabi biz bu arada türkiye de diiliz. Benim yanımda hiç kimsem yok sadece eşim. Arabistandayiz ki burasi iğrenç bir yer. Ben sabahtan akşama kadar evde hapis gibiyim. Tek başıma dışarı çıkamıyorum bi arkadaş felan desen hepsi arap zaten nasıl iletişim kurabilirim. Zaten yobazlar. Ama eşimle yetinmeye çalıştım. Tabi ondan etkilenip bende çok çok istemeye başladım beybiyi. Haa Bu arada ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. Zaten ordan acayip bi sevgim var bebeklere. Işte bizde de Bi takım sorunlar cıktı. Şu son 3 aydr eşimin sonucları da düzene bindi. Umarım bundan sonra olur. Yanı kafanı şişirdim ama bi yandan da haklısın bee
Emin ol en iysiini yaparsın. Bak bizim bu ay ilişkimiz sadece 6 defa felan oldu sanirim. Bende kafaya takmayı bırakmıştım çnki baktım kendimizi yıpratıyoruz resmen.Zaten bu ay olmazsa ovü testini falan da bırakcam. Takmadan kafama kendi halimizde takılmayı deneyeceğim bakalım
Ee o gun girdugumuz test yani net gozuken nedemek simdi testleredemi inanmiyalimYani yoğun kann yok ama asiri agri var damla damla geldi gene peceteye olucam ama adet bence yanii
Ahh çok sorry yanlış olmuş 35Kiz esin 32 mi yasinda
Yok artik kiz sen minnaciksin esin buyuk ki ask da yas fatki olmaz derlerde niye kiz esin buyuk senden bukarAhh çok sorry yanlış olmuş 35
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sana da keşke hiç korunmasaydın. İlaçla mı korundun normal yolla mıAhh kuzum bak ben 22 eşim 32. Ben ilk 5 ay kadar bi süre kendim istemedim eşim istiyordu. Hatta ben 2 sene felan istemiyorum diyordum. Sonra eşim baktım çok istiyor. Evliliğin 5 ay sonrasında kendi haline braktm herşeyi korunmayı da bıraktım. Tabi biz bu arada türkiye de diiliz. Benim yanımda hiç kimsem yok sadece eşim. Arabistandayiz ki burasi iğrenç bir yer. Ben sabahtan akşama kadar evde hapis gibiyim. Tek başıma dışarı çıkamıyorum bi arkadaş felan desen hepsi arap zaten nasıl iletişim kurabilirim. Zaten yobazlar. Ama eşimle yetinmeye çalıştım. Tabi ondan etkilenip bende çok çok istemeye başladım beybiyi. Haa Bu arada ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. Zaten ordan acayip bi sevgim var bebeklere. Işte bizde de Bi takım sorunlar cıktı. Şu son 3 aydr eşimin sonucları da düzene bindi. Umarım bundan sonra olur. Yanı kafanı şişirdim ama bi yandan da haklısın bee
Bizde izn3 gidiyoruz mesela turkiyeye eşim 15 gün felan kalabiliyor. Beni bırakıyor sen biraz kal gez toz kafa dagt diyor. Kalıyorum ama nasıl bide bana sor arkasından göz yaşları felan. Bende bazen 1 ay bazen 2 ay kalıp geri eşimin yanına donuyorumAralıkta da eşim göreve gidecek 1 ay. Ocağa kalacağız o zamanda
Ee o gun girdugumuz test yani net gozuken nedemek simdi testleredemi inanmiyalim
Yok tabiki hepimiz birbirimize destek olacağız onun için varız ya zaten burdaHaklisinda canim benim ne bileyim yaa insan kiriliyor hayal kirikligi kötü tabiki pes etmek yokk kissss
Diyorum belki de iyi gelir rahim dinlenir ama Allah ol demeden ne yaparsan yap olmuyor canımBizde izn3 gidiyoruz mesela turkiyeye eşim 15 gün felan kalabiliyor. Beni bırakıyor sen biraz kal gez toz kafa dagt diyor. Kalıyorum ama nasıl bide bana sor arkasından göz yaşları felan. Bende bazen 1 ay bazen 2 ay kalıp geri eşimin yanına donuyorum
Bence canim sen hormon testi yapdirBen inanmiorum zaten daha oncede bende oldu 2 defa yalanci pizitif gibi silik
Bence canim sen hormon testi yapdir
Ya insallah tutunyordur
Benim eşimden önce kötü bir nişanlılık dönemi oldu. Sonra beni eşimle tanıştırdı yengem. Bu arada yengemin ablasının kaynı oluyor eşim. Sonra kafama yattı evlendik. Sevdik aşık olduk felan. Aslnda biraz boşluğuma geldi ama beni herşeyden herkesten en iyi anlayan oydu. Iyiki de bu adamla evlenmişim. Çok seviyorum çoookYok artik kiz sen minnaciksin esin buyuk ki ask da yas fatki olmaz derlerde niye kiz esin buyuk senden bukar
Ilacla korundum kuzum. Ama onun bi zararı olmadi çnki eşimde varikosel cıktı o biraz yordu bizi. Ama çok şükür değerler normale bindi. Bundan sonrasında umitliyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sana da keşke hiç korunmasaydın. İlaçla mı korundun normal yolla mı
En dogru en matiklisini yapmissinBenim eşimden önce kötü bir nişanlılık dönemi oldu. Sonra beni eşimle tanıştırdı yengem. Bu arada yengemin ablasının kaynı oluyor eşim. Sonra kafama yattı evlendik. Sevdik aşık olduk felan. Aslnda biraz boşluğuma geldi ama beni herşeyden herkesten en iyi anlayan oydu. Iyiki de bu adamla evlenmişim. Çok seviyorum çoook
Benim eşimden önce kötü bir nişanlılık dönemi oldu. Sonra beni eşimle tanıştırdı yengem. Bu arada yengemin ablasının kaynı oluyor eşim. Sonra kafama yattı evlendik. Sevdik aşık olduk felan. Aslnda biraz boşluğuma geldi ama beni herşeyden herkesten en iyi anlayan oydu. Iyiki de bu adamla evlenmişim. Çok seviyorum çoook
Ya bende dedim bu ay dok gitmicem bu ay bos dayim ilacsiz insallah kalir diyorummmAynen9canim gidicemm buldum bir doktor çok iyimiss gidicemm
Kesinlikle kuzum o yüzden ne olur kendini çok yıpratma. Bende günlerce ağladım eşime fark ettirmeden. Bi defa eşim karşımda hüngür hüngür ağladı. Zaten ben o zman bittim resmen. Onun ağlaması beni mahfetti. Sonra bi şekilde toparladık kendimizi. Kimseye de birşey demiyoruz. Herşeyi ikimiz yaşıyoruz. Dediğim gibi burda da ikimiz varız zaten sadece. Üstesinden geliyoruz ya artk çok şükürDiyorum belki de iyi gelir rahim dinlenir ama Allah ol demeden ne yaparsan yap olmuyor canım