- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Döngü 26 evet. 26. gün cmrtesydi ablaHayir sen 26 gun pazar adet olacam demisdin ee bugun sali 28 olyor
Kac gunun vardi senin canmArada kasık batmalarım oluyor ama çok hafif. Yarın kadın doğuma gidicem hem tsh baktıracam hemde folidoce bitti bi kutu ikinciyi yazdıracağım. Sizce hcg de baktırayım mı ? Varsa çıkar mı erken mi ?
Aaa ozaman senin 3 gun gecikme var canmDöngü 26 evet. 26. gün cmrtesydi abla
Üzülme de alınma da görmemişizdir. Bak ben senin ilk yazdığını görmemiştim normalde ikinciyi gördüm. Onu görünce de hemen gittim ilk yazdığını buldumSanırım alınganımda biraz kimse cvp vermeyince üzüldüm
Oy oy buna bak sen gormemisdeÜzülme de alınma da görmemişizdir. Bak ben senin ilk yazdığını görmemiştim normalde ikinciyi gördüm. Onu görünce de hemen gittim ilk yazdığını buldum
Ivit canisiAaa ozaman senin 3 gun gecikme var canm
E artik test gosterecek canm gostermezse testde sorun varIvit canisi
Erken değil mi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yumurtlamamın 9. Günü olacak yarınBence baktrmalisin yani evde gebelik testiyle uğraşmaktansa hcg de baktır canımsın
Yarın doktora gideceğim baktırsam mı erken mi bilemedim. Yarın yumurtlamamın 9. GünüAy senin alingaligini yesyinler
Alinma canm gormemisimdir
Ne oldu varmi bisey
Ama cidden tekrar yazmasa da çok üzülürdüm. Gerçekten ben de öyle bi kaç yere yazdığım da dönüş olmayınca canım sklmisti o yüzden anlıyorum ablacgmOy oy buna bak sen gormemisdenasilda hemen birinci ikinci yazilari bulyor
Dun fazla yazimma olmais benim yoklugum belli etmis sanirim bazilarinin sorularini atlatmissiniz kizlaIvit canisi
Aynen abla ancak öyle yaparımE artik test gosterecek canm gostermezse testde sorun var
Gidip kan ver hemen
4-5 kasım pik gördüm 6 kasım çatladı. 20 kasım adet olmam gerekiyor ama olmayayım inşallahKac gunun vardi senin canm
O zman bu sorunun cevabınıErken değil mi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yumurtlamamın 9. Günü olacak yarın
Canm yumdan 10 olunca yap dogru sonuc alirsinErken değil mi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yumurtlamamın 9. Günü olacak yarın
Aa yoklugun çok belliydi tabiki. Ama ben hanı ne biliyim bilmediğim şeylere karışmak istemiyorum abla o yüzden cevap veremiyorumDun fazla yazimma olmais benim yoklugum belli etmis sanirim bazilarinin sorularini atlatmissiniz kizla
Ortada ihmalller cok
Insallah olmayasin adet de4-5 kasım pik gördüm 6 kasım çatladı. 20 kasım adet olmam gerekiyor ama olmayayım inşallah
Rca ederim ni dimekCok tesekur ederim soz hakki verdiginiz icinBilgeUfuk cumm
Inşallah canimm4-5 kasım pik gördüm 6 kasım çatladı. 20 kasım adet olmam gerekiyor ama olmayayım inşallah