Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bakin kizlar eltim hamile kaldiginda onun tek bertisi ki belirti aramiyordu ben sordum memen aciyormu şiskinlik varmu dedim yok dedi
Akintin varmi dedim yok dedi
Tek onun belirtisi meme ucuydu yani dedi sizliyor ama memesi boşdu yaani dolgun degldi
Demek istedigim su ki akinti sart degl cunki benim akintiliydi eltim akintisiz
Amma meme ucu konusuna gelince
Her ay dikkat etdim memeler dolyor agriyor ama ucu sizlamiyor
Demek ucu onemli bilginize

Ya bakin kizlar eltim hamile kaldiginda onun tek bertisi ki belirti aramiyordu ben sordum memen aciyormu şiskinlik varmu dedim yok dedi
Akintin varmi dedim yok dedi
Tek onun belirtisi meme ucuydu yani dedi sizliyor ama memesi boşdu yaani dolgun degldi
Demek istedigim su ki akinti sart degl cunki benim akintiliydi eltim akintisiz
Amma meme ucu konusuna gelince
Her ay dikkat etdim memeler dolyor agriyor ama ucu sizlamiyor
Demek ucu onemli bilginize
Benimde ucu agrimiyorrr

Ya tabiki cevaplicam. Başka belirtin varmı peki. Benim de günüm geçiyor. Yarın test yaparım belki diyorum
Arada kasık batmalarım oluyor ama çok hafif. Yarın kadın doğuma gidicem hem tsh baktıracam hemde folidoce bitti bi kutu ikinciyi yazdıracağım. Sizce hcg de baktırayım mı ? Varsa çıkar mı erken mi ?

Arada kasık batmalarım oluyor ama çok hafif. Yarın kadın doğuma gidicem hem tsh baktıracam hemde folidoce bitti bi kutu ikinciyi yazdıracağım. Sizce hcg de baktırayım mı ? Varsa çıkar mı erken mi ?
Bence baktrmalisin yani evde gebelik testiyle uğraşmaktansa hcg de baktır canımsın

X