- 19 Ekim 2018
- 668
- 567
- Konu Sahibi superisi1987
Kızlar merhabalar. Bugünden sonra 5 günüm kalıyor bata. Bugün göğüslerim ağrımaya başladı dokununca sızlıyor ama uçları değil etrafı. (Bu normalde adet olacak zamanda ağrıyor ) idrarımda sıklaştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yerlesmedir seninki plablr miInşallah vardır Canim ama cok umitlenme derim bak benimde cook az silik cikti 1 gun gecikmeyle sanirim adet olucam 1 2 damla kan geldi durdu ama gelir diye tahmin ediyorum
Canim resmimi paylasmisdim ya silinmesini istedimNapptin kiz kural ihlalii o nasil yapilioyir
Belki yerlesmedir seninki plablr mi
Vallah canm dun benim de damla pembe geldi sonra gelmedi ve bu gun devam etdiMerhaba kızlar sormak istediğin bi konu var sizlere, bu ayı değerlendirmiştik yumurtlama günlerinde ve yarın bat günüm.
Bu sabah ilişki sonrası pembe kanama oldu kanama bile denmez çünkü silince 1 damla geldi adet başlıyor sandım ama kesildi.sabahtan beri beyaz akıntı geliyor yoğun değil ama.
Hiç bu durumu yaşadınız mı yada bu yerleşme kanaması denilen şeymi yoksa adet mi başlayacakken kesildi ilişki yüzünden?
HarikaaaaaaKızlar benim bugndü ama hala gelen giden yok
Çok sağol canım cevabın için.Bi umut merak ediyor insan işte.Umarım adetten değildir.Yarın gelmezse test yapacağımBeyaz akıntıya dönünce bi heyecan yaptım sanırımVallah canm dun benim de damla pembe geldi sonra gelmedi ve bu gun devam etdi
Adetim
Ama bu adetsin anlamina gemez yerlesmede olabilir sen bekle yine gelmezse test yap derim cnm
Yaa abla nerdesin sennnKizlar sizi cooookkkkk ozledimmmmm cokkkkkk
O neymiş ki ne yapmissin anlamadimYa kizlar resim kural ihlali yapmisdim beni engellemislerdi
Abla adet olduğuna eminmisin kiii ??Maleseff tatlimm az önce tuvalete gittim selpaga cok az kan ama acik pembe renkte geldi sanirim adet oluyorum çok üzgünüm
Yaa abla sormaz olurmuyum merak ettim. Ne olduğunu da anlamadim zaten. Neyseki tekrar aramızdasınTatli kiz beni sormussun ya yerim seni bennn
Insallah hamilesindir ve bebegin sana tutunmisdir cnmÇok sağol canım cevabın için.Bi umut merak ediyor insan işte.Umarım adetten değildir.Yarın gelmezse test yapacağımBeyaz akıntıya dönünce bi heyecan yaptım sanırım
Vallah canm dun benim de damla pembe geldi sonra gelmedi ve bu gun devam etdi
Adetim
Ama bu adetsin anlamina gemez yerlesmede olabilir sen bekle yine gelmezse test yap derim cnm
Yaa abla sormaz olurmuyum merak ettim. Ne olduğunu da anlamadim zaten. Neyseki tekrar aramızdasın
Haber ederim etmem mi canım?İnşallah herkesin duası kabul olur bu ay.Insallah hamilesindir ve bebegin sana tutunmisdir cnm
Yarin testyap
Burdan bilgilendir merak ederiz şekerim
Adet siralarinda die biliyorumama emn deglmCanim yerlesme kanamasi ne zaman olirki dun benim bat günümdü bugun 1 gun gecikmiş oldum ay keske oyle olsa ama nerrdeee
Adet siralarinda die biliyorumama emn deglm
Suanda devam edyor mu akintinBilmiorumm ama bu adet gibi cok agriim vRr
Amin cnm insallahHaber ederim etmem mi canım?İnşallah herkesin duası kabul olur bu ay.