- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Yaşadım ya onlarıda.. İŞte ben bide şimdi Türkiyede diilim yanımda 3 test var sanırım heba etmek istemiyorum. E burdda derdini alatıp birşey alabilmek dert resmen. Bide almıştım bi defa arapça yazıyor hiç birsey anlamadım nasıl kullanacagıma dair ve pahalıGel canm gaza gel sonra durmadan test yap neymis silik cikmis neymis gozukyormu acabalarla
Hayır dolmuyo dünki kahverengi gibiydi bugün de pembemsiBu kucuk kanama derken kanmi yogsa kahverengimi
Kac gundur olyor
Pedin dolyormu
Nerde sin cnmYaşadım ya onlarıda.. İŞte ben bide şimdi Türkiyede diilim yanımda 3 test var sanırım heba etmek istemiyorum. E burdda derdini alatıp birşey alabilmek dert resmen. Bide almıştım bi defa arapça yazıyor hiç birsey anlamadım nasıl kullanacagıma dair ve pahalı
Ben şimdi deli gibi su içim sık idrara çıkan birisi oldugum için bu duruma da ümitlenmek istemiyorumBaksen bu guzel bisey diye bilirim cunki ilk ve dikatsiz belirti gece idrara gozun kapali cikmak canm benim
Bi test yap yarin
Yum gunundendirmi yogsa yenimi basladi?Hayır dolmuyo dünki kahverengi gibiydi bugün de pembemsi
ArabistannnnNerde sin cnm
Ozaman sakin yapma adet gunun yap belki adetden sonra cikar
Simdi soyle canim az su ic mesela agsam 9 sonra icme yat bakalim gece gozun kapali sıkışıp tuvalete gidecenmiBen şimdi deli gibi su içim sık idrara çıkan birisi oldugum için bu duruma da ümitlenmek istemiyorum
Ovu testi 2 gün once çift çizgi eşit ti 2 gündür yaptigimda t olan hafiflesti rengi. Ama gene kan gelmesini anlayamadım. Boşa mı gitti gene bu ayyyYum gunundendirmi yogsa yenimi basladi?
Aslinda canim bu tur kanamalar normal degl
Hormonla alakali bisey
Hormon testi yapdir muayne ol deri
Aaa ne zamn yapsaksın. Bekliyrum haber hadiiii çok heycan yaptımKizlar bir idrar testi yapacam
6 saat suzuz oturyorum dudaklarim catladi
Sirf silik cizi gorum diye
Allah gonlunuze ve gonlume gore olsun
Oradami evlendin cnmArabistannnn
Oradami evlendin cnm
Sag 2 gecsin yapacam bi dolmuş anlatamamAaa ne zamn yapsaksın. Bekliyrum haber hadiiii çok heycan yaptım
Kesin yine gidrim yani lavabodan ayagımı alamıyorumSimdi soyle canim az su ic mesela agsam 9 sonra icme yat bakalim gece gozun kapali sıkışıp tuvalete gidecenmi
Bende bunu çok soruyorum kendimeKiz ne isinn var ordaaaa
Yok canm bazen ovu yani pik gunu hafif hafif lekelenme olur ama devam etmezOvu testi 2 gün once çift çizgi eşit ti 2 gündür yaptigimda t olan hafiflesti rengi. Ama gene kan gelmesini anlayamadım. Boşa mı gitti gene bu ayyy
Bende bunu çok soruyorum kendimeAma eşimin işi burda malesef şuan için
Bencede değil ilk defa böyle bisey yaşıyorum zaten. Hakkında hayırlısı 3 senedir bekliyorumYok canm bazen ovu yani pik gunu hafif hafif lekelenme olur ama devam etmez
Devam etmesi yani lekelenyor diyorsun
Normal degl
Yoo ablacıgım Türkiyeden ama eşim Elektronik ve Hberleşme mühendisi. Burda hastane inşaatı yapıyorlar. O bitince inşallah Türkiyedeyiz. Evim OsmaniyedeOradami evlendin cnm
Ya ne guzel sevinyoesun boyle cnmKesin yine gidrim yani lavabodan ayagımı alamıyorum