- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Test markasi nedir cnmVallahi bende giriyom ama gercekmi hayalmi onu kestiremedim ayy kafayi yicemm yaa
Test markasi nedir cnm
Hayal degldir simdi baska arkadaslarda yorulasaydi
Cunki bana inanma derim bu gun kendiminkine bakmakda etkisi kalmis olabilor
Ya kizlar sanki pembe bir şey var ama bilemedimFleey canimm markasi ama gec yapuoruz keske sabah ilk idrarla yapsaydimmm ya
Valah ben sabah idrarda yapdim ona ragmen silikFleey canimm markasi ama gec yapuoruz keske sabah ilk idrarla yapsaydimmm ya
Ayy insallah kiz dua ett hepimzde vardirr canimmYa kizlar sanki pembe bir şey var ama bilemedim
Canim biz gormek istedigimiz icin goryoruz cunki gercekdende gormek istiyoruz ama daha bi gercekci olsaydiSabah ilk idrarla yapın kızlar,daha net olur.Ben ikisinde de göremiyorum
Canim biz gormek istedigimiz icin goryoruz cunki gercekdende gormek istiyoruz ama daha bi gercekci olsaydi
Evet kimsee girmiyo yazmiyo bune ya hergun yeni konumu acmak lazimAynen biz oyle gormek istiyoruz canim kimse girmio nete boss buralar yaahuu
Sagaat gece 2 bekliyorum bu gun cok sivi kullandim o yuzden yapicam resmini atip yaticamYaptın mı sen birdaha testt kiz
Canım ben çok fazla dikkatli bakmaya çalıştım. T çizgisinin üst kısmının hemen yanına denk geliyor sanki dimi senin kırmızı çizgi ? Anlatabildim mi acaba :))) eğer oradaysa bende gördum gibi.Sen bende goryormusun pekiEki Görüntüle 2204330
Hadi bakalummmSagaat gece 2 bekliyorum bu gun cok sivi kullandim o yuzden yapicam resmini atip yaticam
Yarin kaldigimda insallah herkes goryorum der yazar
Canım ben çok fazla dikkatli bakmaya çalıştım. T çizgisinin üst kısmının hemen yanına denk geliyor sanki dimi senin kırmızı çizgi ? Anlatabildim mi acaba :))) eğer oradaysa bende gördum gibi.
Canim senin bakmamn yeterli ben anlamadim ama c *t arasi sankiCanım ben çok fazla dikkatli bakmaya çalıştım. T çizgisinin üst kısmının hemen yanına denk geliyor sanki dimi senin kırmızı çizgi ? Anlatabildim mi acaba :))) eğer oradaysa bende gördum gibi.
Gelen giden yok daha canım. Test yapmak içinde çok erken. Bekliyorum heyecanlaSende durumlarr nedirrr kizzz
Aynen canım gördüm ekranda resim açıkken yukarı aşağı kaydirinca daha belli oluyor. Böyle dikkatli bakınca gözü karışıyor insanın ...Canim senin bakmamn yeterli ben anlamadim ama c *t arasi sanki
Inan canim gozum şaş oldu
sen gordunmu o yalanci hayalet cizgiyi
Gelen giden yok daha canım. Test yapmak içinde çok erken. Bekliyorum heyecanla