Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım ben sende göremedim kırmızı çizgiyi. İnşallah ben yaniliyorumdur. Kusura bakma canım benim.

Yok canim ne kusuru bende yanılıyorum baska gozler daha iyi gorur biz istedigimiz icin oyle gorebilirizz yapicak biaeu yok bekliycez allahtan umit kesilmez kuzum ya 5gun var daha

Aynen canım gördüm ekranda resim açıkken yukarı aşağı kaydirinca daha belli oluyor. Böyle dikkatli bakınca gözü karışıyor insanın ...

İlahi kız varya gözler şaşı oldu . inşallah bebiş vardır yoksa sorcam ben sana :)))))
Haha:KK45: ya canim alemsin ya hic gulecegim yokdu guldurdun:KK19:
Aynen orasinda cizgi hatta telefon kamerasi kusur olarak algiyordu temizliyordu o yuzden net cikmadi ama gel sen gercegini gor
Canim burda bi arkadasda ayni marka daha net olan test vadi ama himile dgldi
Yani anlicagin test kandiryor beni
Benimle duygularimla test dalga gecyor:KK59:

Kizlar yemin ederim varya simdiden itibaren belirtim yok memeler indi yumsadi agri azaldi biraz belde var cok az
Gazim yok
Lazim olan belirtilerim kaybolmus

Yaa ben sizi yerim harikasınız gün gün takip. Günlerdir böyle bir sayfa arıyorum. Haadi sizlerde bana yorum yapın. Bat 11 kasım. fakat beni adetten 10 gün önce felan gögüs agrısı şişligi ve bel agrım olurdu bu ay onlar olmadı. Ve bu durum çok garip ilk kez böyle oldu. 4 gün önce çok afedrsiniz lavaboya girdigimde beyaz bildigimiz süt gibi uzunca akıntı oldu 2 gün felan devam etti. Ve bnde bunlrdan ötürü heycan yaptım tbi. Fakat 1 saat önce kadar hafiften gögüs ve bel agrım başladı ama böyle de olmaz ki çok üzgünüm. Neden böyle oldu offf....

X