- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 37
-
- Konu Sahibi superisi1987
Yaa benim testimede baksaydinnnnnGelen giden yok daha canım. Test yapmak içinde çok erken. Bekliyorum heyecanla
:))) Aslında benimde aklıma girmediniz degil yani ... Ama bekliyim ya bu sefer görmezsem çok üzülüyorum.Ayy okadsr erkenden olunca bizim gibi siyirirsinn hic bulasmaa derimmm
Valla canım ben sende göremedim kırmızı çizgiyi. İnşallah ben yaniliyorumdur. Kusura bakma canım benim.Boyle sonuc kizlar ya
Valla canım ben sende göremedim kırmızı çizgiyi. İnşallah ben yaniliyorumdur. Kusura bakma canım benim.
HahaAynen canım gördüm ekranda resim açıkken yukarı aşağı kaydirinca daha belli oluyor. Böyle dikkatli bakınca gözü karışıyor insanın ...
İlahi kız varya gözler şaşı oldu . inşallah bebiş vardır yoksa sorcam ben sana :)))))
Aynen gizlar lafimi geri alyorumAyy okadsr erkenden olunca bizim gibi siyirirsinn hic bulasmaa derimmm
Belki bir kaç gün sonra gözükür seninki de canım. Tekrar denersin testi.Yok canim ne kusuru bende yanılıyorum baska gozler daha iyi gorur biz istedigimiz icin oyle gorebilirizz yapicak biaeu yok bekliycez allahtan umit kesilmez kuzum ya 5gun var daha
Canim superisi1987 benden bi gun once reglBelki bir kaç gün sonra gözükür seninki de canım. Tekrar denersin testi.
Sabah yap canm bos ver idrarda biriksin hcg1 tane testim var yapayim diye wc cikmadim sabahmi yapsamki off bilemedim
Belkide geç dollenmistir canım Allah tan umur kesilmez :)Canim superisi1987 benden bi gun once regl
Sabah yap canm bos ver idrarda biriksin hcg
Belkide geç dollenmistir canım Allah tan umur kesilmez :)
Simdi diyecem gel eve sabaha kadar test yapalim bir sen yap bi benAyyy vallhii kesmioruzz biz israrlaaa aeahae
Kizlar yemin ederim varya simdiden itibaren belirtim yok memeler indi yumsadi agri azaldi biraz belde var cok az
Gazim yok
Lazim olan belirtilerim kaybolmus